|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۵
کد خبر: ۵۹۴۴۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۶
یک روان‌شناس گفت: والدین به جای دخالت در زندگی فرزندانشان که عموما به بروز مشکل منتهی می‌شد باید نقش راهنما و مربی را داشته باشد.
علی نقی‌فقهی در گفتگو با خبرنگار كلينيك گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان خصوص دخالت والدین پسر و دختر در زندگی مشترک آن‌ها و عواقب بدی که ممکن است برجا بگذارد گفت: به طور کلی هر گونه دخالت در زندگی مشترک فرزندان ممنوع است و نه تنها مشکلی از آن‌ها را بر طرف نمی‌کند بلکه ممکن است عاملی جهت دامن زدن به تولد مشکلات جدیدتر هم باشد.

وی ادامه داد: خانواده باید به عنوان مشاور عمل کنند و به بیان ساده‌تر به جای دخالت در زندگی زوجین به آنها مشاوره داد راهنمایی‌شان کنند و راه درست را به آن‌ها نشان دهند.

این روانشناس افزود: زن و مرد ممکن است در زندگی خود اختلافاتی را داشته باشند اما در صورتی که دخالت نابجا در زندگی آنها صورت گیرد هرگز مشکلی با هم نخواهند داشت.

فقیهی با اشاره به این که خانواده باید فرزندانشان را برای بهبود مشکلات زندگی قانع کنند تصریح کرد: والدین باید تجربیات خود را به فرزندان منتقل کنند و به آن‌ها آموزش دهند ضمن مهربانی به همسرانشان از مشکلاتی که در مسیر زندگی پیش می‌آید ترسی نداشته باشند.

این روانشناس با اذعان به این روابط بین زن و شوهر باید رابطه‌ای مشاوره‌ای و تربیتی باشد اظهار داشت: هر دو نفر نباید به صورت خودرای عمل کنند و بر یکدیگر سلطه داشته باشند بلکه تصمیمی که برای خانواده می‌گیرند باید هماهنگ با نظر هر دو طرف بوده و شخصی نباشد.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است زوجین دخالت بی‌جا و بی‌دلیل که منجر به بروز مشکلات بین هر دو شود را نداشته باشند و بیشتر به عنوان مربی و راهنما برای یکدیگر ایفای نقش نمایند.

وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از بروز مشکلات که عموما بین عروس و مادر شوهر رخ می‌دهد هر دو طرف نحوه نگرش خود را تغییر دهند به این صورت که زن مادر شوهر خود را مادر خود دانسته و این رابطه به صورت بالعکس هم صادق باشد تا هم دخالت بی‌جا انجام نشود هم مشکلی برای زندگی زن و مرد به وجود نیاید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین