|
|
امروز: پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۴۲
کد خبر: ۵۸۶۸۵
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۷
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: معاونت نظارت در سازمان تنظیم مقررات وظیفه دارد بر شرکت های که اینترنت واگذار می کنند نظارت داشته باشد تا از لحاظ سرعت و حجم پهنای باند نسبت به مردم کم فروشی نشود.
محمود واعظی در حاشیه مراسم افتتاح 16 پروژه ارتباطی در خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران بیرجند، هدف از سفر خود به خراسان جنوبی را رفع کمبودهای این استان در حوزه ارتباطی و بهره برداری و گسترش زیرساخت ها در این حوزه اعلام کرد.
وی در ارتباط با پهنای باند اینترنت در سطح کشور افزود: پهنای باند در ابتدای دولت یازدهم 620 گیگابیت بر ثانیه بود که امروز 2400 گیگابیت بر ثانیه رسید و تا پایان سال جاری به 4 هزار گیگابیت بر ثانیه افزایش می یابد.
وی ادامه داد: تعداد مشترکان اینترنت در سطح کشور 3 میلیون و 300 هزار نفر بود اما هم اکنون بیش از 20 میلیون نفر از خدمات اینترنت بهره مند می شوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ارتباط با سرعت اینترنت گفت: وزارت ارتباطات مسوول همه بخش های ICT کشور است لذا بخش خصوصی هر چقدر پهنای باند بخواهد در اختیارشان قرار می دهیم لذا واگذاری اینترنت به مردم به ما ربطی ندارد و به بخش خصوصی بر می گردد.
واعظی ادامه داد: معاونت نظارت در سازمان تنظیم مقررات وظیفه دارد بر شرکت های که اینترنت واگذار می کنند نظارت داشته باشد تا از لحاظ سرعت و حجم پهنای باند نسبت به مردم کم فروشی نشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در حال حاضر 27 شرکت انجام فعالیت های گسترده در حوزه ارتباطات ثبت نام کردند که پرونده های آنها مورد بررسی قرار گرفت و از این تعداد 17 شرکت حضور دارند و 5 شرکت پرونده های آنها تکمیل و در هفته دولت به آنها پروانه داده می شود.
واعظی با بیان اینکه توسعه زیرساخت ها سبب توسعه استان ها می شود، تصریح کرد: با توسعه زیرساخت ها به بخش های مختلف کمک شد تا با سرعت بیشتر بتوانیم امور را پیش ببریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در سال 93 برنامه های خوبی از جمله انجام 950 کیلومتر فیبر نوری، اینترنت دار شدن 88 روستای استان، افزایش پهنای باند و ایجاد کانال های ملی و بین المللی در استان خراسان جنوبی انجام شده است.
واعظی افزود: سال گذشته بیش از یک هزار و 350 میلیارد ریال در بخش زیرساخت های خراسان جنوبی سرمایه گذاری شد که امسال نیز 1050 میلیارد ریال سرمایه گذاری می رسد..
وی عنوان کرد: در حال حاضر سه شهر طبس، بیرجند و قاین استان خراسان جنوبی از اینترنت نسل سوم برخوردار شده اند که تلاش می کنیم این پوشش را در این سه شهرستان تکمیل کنیم.

** ورود به بخش تولید محتوا از اولویت های مهم وزارتخانه ارتباطات است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ورود به بخش تولید محتوا را یکی از اولویت های مهم این وزارتخانه برشمرد و گفت: سال جاری به این سمت و سو حرکت خواهیم کرد.
واعظی در نشست نخبگان و فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: دنیای امروز با استفاده از IT به این سمت می رود که ارزش افزوده و ایجاد اشتغال و خدمات را افزایش دهد.
وی تصریح کرد: اگر در مقطعی از تاریخ کشاورزی، صنعت و سایر بخش ها برای ایجاد اشتغال و خدمات در جامعه مفید و موثر بود اما اکنون فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان پیش رو توسعه مطرح است.
واعظی افزود: در خراسان جنوبی که استانی با انسان های فرهیخته، متدین و با استعداد دارد و در مسابقات فرهنگی زیادی صاحب امتیاز شده، با استفاده از بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات می توانیم با برنامه ریزی منسجم به توسعه برسیم.
وی با بیان اینکه نباید منتظر کمک دولت بود و باید حرکت کرد، گفت: همه با هم باید در مسیر توسعه کشور و استان تلاش کنیم.
وی عنوان کرد: طی بررسی های که سال گذشته در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور انجام شد مشخص شد نگاه دولت یازدهم به این حوزه با دولت قبل تفاوت داشته چراکه پیشرفت های زیادی طی این مدت در کشور حاصل شده است.
وی اضافه کرد: خراسان جنوبی در دولت یازدهم به لحاظ ارتباط به سه استان مازندران، سیستان بلوچستان و خراسان رضوی وصل شده است.
وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات ادامه داد: از مسوولان خراسان جنوبی نیز انتظار داریم فارغ التحصیلان را هدایت و آموزش دهند تا به این سمت و سو سوق پیدا کنند.
واعظی اضافه کرد: در این حوزه آنچه مربوط به وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات باشد خراسان جنوبی را یاری می کنیم.
وی بر صادرات نرم افزار به خارج از کشور اشاره کرد و افزود: صادرات نرم افزار بیش از 90 درصد برای کشور سودآوری دارد که تلاش داریم این مهم را اجرایی کنیم.

** افتتاح 16 پروژه ارتباطی، زیر ساخت و شبکه نسل 3 و 4 تلفن همراه در خراسان جنوبی
به گزارش ایرنا، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: برای اجرای این پروژه ها 270 میلیارد ریال هزینه شده است.
علی دلگیر افزود: توسعه پهنای باند دسترسی دیتا به اندازه دو گیگابیت، مسیر فیبرنوری سفیدآبه - نهبندان به طول 41 کیلومتر، دفتر خدمات بانکی روستاهای نقنج بیرجند و خانیک فردوس و نوسازی و توسعه ظرفیت تجهیزات IP در استان از جمله این پروژه ها است.
وی همچنین افتتاح 74 سایت BTS نسل سه و چهار تلفن همراه و نوسازی و توسعه ظرفیت تجهیزات سیستم انتقال را از دیگر این پروژه ها برشمرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین