|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۲
کد خبر: ۵۷۳۵۳
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۹
معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: توجه به تقویت و توسعه نشریات محلی در اولویت سیاست های عمومی دولت یازدهم قرار دارد.
حسین انتظامی روز چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب افزود : با توجه به روند پیش روی جهان ارتباطات، نفوذ رسانه هایی که جنبه ملی دارند رو به کاهش بوده و ضرورت توسعه نشریات محلی بیشتر احساس می شود.
وی افزود : در حال حاضر فرآیند تقاضای انتشار نشریات محلی به شش ماه کاهش یافته و از طریق الکترونیکی صورت می گیرد.
انتظامی به اجرای طرح اشتراک نیم بهایی نشریات در کشور هم اشاره کرد و افزود : نبود نشریه در سبد خانوار کشور از آسیب های موجود به شمار می رود و راه کار رفع این مشکل، پرداخت نیمی از هزینه اشتراک و تمام هزینه ارسال نشریه از سوی وزارت ارشاد است.
وی ادامه داد : با اجرای این طرح 100 درصد قیمت پشت جلد به نشریه برگردانده می شود و می توان به ورود بیشتر مطبوعات به خانه های مردم کمک کرد.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر ارشاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتظار ملت ولایتمدار و انقلابی ایران از دولت یازدهم برای توجه بیشتر به موضوعات فرهنگی و دینی گفت: باور و برنامه دولت هم بر همین اصل استوار است اما روی آن نمی تواند تبلیغ کند چون ابزار تبلیغات در دست مخالفان دولت است.
انتظامی تاکیدکرد : دولت تدبیر و امید در حوزه فرهنگ نباید و نمی تواند بی تفاوت باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به دلیل وجهه و اصالت حوزوی و دیانتی که دارد به همه موضوعات فرهنگی حساس است، گفت : وزیر ارشاد در زمینه نظارت بر عملکرد مطبوعات و نشریات به هرگونه انحراف و تخلف اعتقادی، اخلاقی و امنیت ملی توجه کرده و در برخورد با متخلفان کوتاه نمی آید.
معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر ارشاد همچنین با انتقاد از تصویرسازی های نادرست و غیر واقعی برخی مخالفان از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : این وزارتخانه فقط در موسیقی و هنر خلاصه نشده بلکه رسالت سنگین و ارزشمداری دارد.
انتظامی از اعلام بسته های حمایتی ویژه مطبوعات در دولت یازدهم خبر داد و افزود : در بسته های حمایتی که ابتدای هرسال به منظور آگاهی فعالان مطبوعات از اولویت های معاونت مطبوعاتی وزارت اعلام می شود یکی از سیاست های دولت این است که این بسته های حمایتی را برای نشریات و روزنامه ها و هفته نامه هایی به کار ببرد که موضوع و اولویت فعالیت آن ها ابتدا قرآن و احکام اسلامی، حج، نماز و دوم ایثار و دفاع و شهادت، سوم ترویج سبک زندگی اسلامی و همچنین یکی از اصول 24 گانه اقتصاد مقاومتی باشد.
وی بر لزوم ترویج زبان فارسی، تقویت همبستگی ملی و همگرایی که مربوط به شهرهای مرزی است، انتشار نشریات علمی مثل دانشمند و دانستنی ها که از پایه های توسعه ملی کشور است، تاکید کرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی هم در ادامه این جلسه اعلام کرد : در حال حاضر استان ما در حوزه روزنامه با انتشار 13 عنوان روزنامه پس از تهران در رتبه دوم کشوری قرار داشته و در مجموع فعالیت های مطبوعاتی جایگاه چهارم کشوری را به خودش اختصاص داده است.
علی اکبر صفی پور از حمایت جدی این اداره کل از فعالیت های خبری شهرستان ها خبر داد و گفت : اساس را بر این گذاشتیم و آمادگی داریم حداقل یک پایگاه خبری و یک عنوان نشریه در شهرستان ها حمایت شوند تا در کمترین زمان ممکن مجوز اخذ کرده و به فعالیت قانونی بپردازند و در این زمینه بهتر است نشریات فرهنگی و اجتماعی ایجاد شوند تا سیاسی.
وی با اشاره به وضعیت فعالیت های خبری و مطبوعاتی در شهرستان بناب اظهار کرد : نشریات شهرستانی نیاز به حمایت معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد دارند تا بتوانند با جذب آگهی های شهرستان مسائل مالی خود را حل کنند.
در پایان این نشست از خبرنگاران شهرستان بناب تجلیل شد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین