|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۵۴
کد خبر: ۵۷۲۹۹
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۷
معاون سیاسی وزیر کشور اجرا شدن طرح تحول سلامت و فاز دوم هدفمندی یارانه را از دیگر برنامه هایی عنوان کرد که دولت در کنار رسیدگی به مسائل خارجی و مذاکرات در عرصه داخلی به آن اهتمام ورزیده است.
معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه کار سیاسی در ایران با هزینه‌هایی روبه‌روست، گفت: در عین حال دولت تلاش کرده تا این هزینه‌ها را پایین بیاورد.

محمدحسین مقیمی شب گذشته در نهمین همایش دانشجویان و اساتید ایرانی خارج از کشور که در هتل جم مشهد برگزار شد، با اشاره به توفیق دیپلمات های کشورمان در مذاکرات گفت: حالا که مذاکرات هسته‌ای به نتیجه رسیده است باید توجه به مسائل داخلی بیشتر شود، رویکرد دولت در این زمینه همان شعارهایی است که رئیس جمهور در دوران انتخابات به آنها پرداخته است.

وی تقویت نشاط و روحیه همبستگی ملی را یکی از این شعارها دانست و افزود: تلاش برای خروج جامعه از فضای یأس و ناامیدی یکی از رویکردهای دولت است.

وی گشایش در فضای سیاسی کشور، فعالیت احزاب و گروه ها و سازمان های مردم نهاد، توجه به حقوق اقوام و اقلیت ها را از دیگر مسائلی دانست که دولت در دستور کار خود قرار داده است.

مقیمی ادامه داد: بعضی اوقات مطرح می شود که دولت همه تلاش خود را صرف پرداختن به مسائل خارجی کرده است و از مسائل داخلی غافل مانده در صورتی که این طور نیست، دولت وقتی تورم 42 درصد را به 15 درصد می رساند به این معنی است که تیم اقتصادی آن نیز فعال بوده است.

معاون سیاسی وزیر کشور اجرا شدن طرح تحول سلامت و فاز دوم هدفمندی یارانه را از دیگر برنامه هایی عنوان کرد که دولت در کنار رسیدگی به مسائل خارجی و مذاکرات در عرصه داخلی به آن اهتمام ورزیده است.

وی تشکیل دولتی که در آن از همه گروه های سیاسی حضور داشته باشند را از دیگر وعده های انتخاباتی روحانی بر شمرد و افزود: در حال حاضر دولتی روی کار است که در آن از همه گرایش ها چه اصلاح طلب، اصولگرا و افراد مستقل استفاده شده است و تلاش دولت این بوده که از اعتدالیون دو جناح به کار بگیرد.

مقیمی به تعامل سازنده دولت با نهادهای کشور همچون مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: دولت ارتباط خوبی با مجلس دارد و هیچ محدودیتی در رابطه با استیضاح و سوال از وزیران نداریم و در حال حاضر ارتباط میان دولت و مجلس ارتباطی منطقی است.

معاون سیاسی وزیر کشور با تاکید بر صداقت و شفافیت در برقراری ارتباط با مردم اظهار کرد: یکی از خواسته های رئیس جمهور از استانداران و مدیران این است که ما وظایفمان را به خوبی انجام دهیم.

وی بازگرداندن امید به محیط های آموزشی را از دیگر وعده های انتخاباتی روحانی برشمرد و افزود: شما مشاهده کنید که در گذشته چه وضعی داشتیم اما هم اکنون فضا برای اظهارنظر و ابراز عقیده اساتید دانشجویان چقدر باز شده است.

مقیمی ادامه داد: در این دو سال احزاب و گروه‌ها فعالتر شده اند و تلاش می کنیم که فعالتر هم شوند، معمولا کار تشکیلاتی، سیاسی و حزبی در ایران هزینه داشته که دولت تلاش کرده تا هزینه کارهای سیاسی را پایین بیاورد و امنیت جلساتی را که قبلا به هم زده می شده را کنترل کنند.

معاون سیاسی وزیر کشور یادآور شد: یک عده فکر می کنند وظیفه‌شان به هم زدن جلسات است و در واقع دو کار اشتباه انجام می‌دهند یکی اینکه جلوی کار قانونی را می گیرند و دیگری این که کار غیرقانونی می کنند.

وی در ارتباط با خانه احزاب عنوان کرد: خانه احزاب همین آخر هفته جلسه دارند تا شورای مرکزی آن تشکیل شود و سپس فعال شود.

مقیمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که انتخابات باشکوهی برگزار کنیم و ستادهای انتخاباتی در کل کشور احکام آن صادر شده و فعالیتشان را آغاز کرده اند.

معاون سیاسی وزیر کشور در ارتباط با انتخابات الکترونیکی نیز گفت: انتخابات الکترونیک برای یک سوم از استان های کشور در دست بررسی است که البته اگر امکانات سخت افزاری آن فراهم شود و تائید شورای نگهبان را هم بگیرد امسال انتخابات را الکترونیکی برگزار خواهیم کرد.

وی با بیان این که همه احزاب و گروه های سیاسی کشور برای شرکت در انتخابات اعلام آمادگی کرده اند، تصریح کرد: همه احزاب فعالانه وارد انتخابات شدند که امیدواریم این اقدامات شور و نشاط سیاسی را در پی داشته باشد.

مقیمی ادامه داد: ما از فعالیت تشکل های رسمی دفاع می کنیم و امروز وضعمان از دیروز بهتر است.

معاون سیاسی وزیر در پاسخ به سوالی در خصوص جلسه هواداران رئیس جمهور سابق و حضور فرماندار مازندران در آن جلسه، افزود: در همه فعالیت هایی که انجام می شود امکان اشتباه هم وجود دارد یک فرماندار ممکن است اشتباه کند و در جلسه ای شرکت کند که نباید شرکت می کرد، چون آنان مجریان انتخابات هستند و به آنها توصیه کردیم که در این گونه جلسات شرکت نکنند البته در آن شهرستان مساله دیگری مطرح بود.

وی با اشاره به تهیه طرح جامع انتخابات توسط وزارت کشور گفت: این طرح در کمیسیون سیاسی دولت در حال بررسی است که اگر به تصویب برسد در انتخابات بعد اجرایی می شود، در این طرح مشخص شده که هر کس با توجه به موقعیت شهری که در آن هست چقدر باید در انتخابات هزینه کند و مشخص شود که هزینه هایش از کجا تهیه شده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا اظهار کرد: یکی از مهمترین مسئولیت های که بر عهده ماست این است که اسلام واقعی را به این جوانان بشناسانیم.

مقیمی ادامه داد: یکی از دلایلی که این افراد به سمت داعش و این گونه گروه‌ها می روند تا حدودی به پول و قدرت بستگی دارد اما بخش زیادی از آن به مسائل اعتقادی جوانان ارتباط دارد.

معاون سیاسی وزیر کشور با تاکید بر اینکه امروز بر همه ما واجب است تا از حدی که از اسلام شناخت داریم دیگران را با این تفکر آشنا کنیم، خاطرنشان کرد: ما باید در این راستا کار فرهنگی کنیم کاری که در حال حاضر کمتر به آن می پردازیم.

وی با اشاره به رشد اسلام خواهی در کشورهای اروپایی، اظهار کرد: اگر امروز بخواهیم با داعش به صورت ریشه ای برخورد کنیم باید برای کمرنگ کردن آنان کار فرهنگی انجام دهیم.

مقیمی با تاکید براین که علما باید به داد جوانان به خصوص جوانان خارج از کشور برسند، تصریح کرد: علما و اساتید ما در انتقال فرهنگ اسلامی به این جوانان تلاش کنند چرا که یکی از عوامل اصلی گرایش آنان به داعش کم کاری فرهنگی ما است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین