کد خبر: ۵۶۷۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۱
وی اظهار داشت: بازار خرید و فروش ملک در امارات هنوز هم جذاب است و البته ساخت و ساز در تمام دنیا، جذابیت‌های خود را دارد، بنابراین در خریدها نباید به سراغ مواردی رفت که پشتوانه حقوقی آنها به نفع فروشندگان است، ضمن اینکه در تبلیغات فروش ملک، بیشتر فروشندگان بزرگ نمایی می‌کنند.
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات با تشریح پشت‌ پرده موج جدید ملک فروشی در دوبی، گفت: امارات با خرید ملک، اقامت به خریدار نمی‌دهد و مردم باید مراقب قراردادهای یکطرفه اماراتی‌ها باشند.

مسعود دانشمند گفت: بیشتر قراردادهای فروش ملک که در دوبی و ترکیه به مشتریان داده می‌شود، قراردادهایی یکطرفه است و مردم عموما بدون توجه به مفاد حقوقی، آنها را امضا می‌کنند؛ بنابراین ممکن است که به دردسر هم بیفتند.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات افزود: در این میان، توصیه ما به مردم این است که برای خرید هر گونه ملک در امارات، به اتاق بازرگانی مراجعه کنند، چراکه تبلیغات همیشه هست و هیچ فردی هم نمی‌گوید که ملکش مشکل دارد. همین کار را کاسبان ساخت و ساز در ترکیه، بلغارستان و رومانی هم انجام می‌دهند و مردم هم نباید به سادگی، تبلیغات پرجاذبه این کاسبان را باور کنند.

وی تصریح کرد: به دلیل ناآشنایی ایرانی‌ها با قواعد حقوقی بین‌المللی، متاسفانه در شرایط خرید مواردی نوشته می‌شود که براساس آن، گاهی قراردادها به صورت یکطرفه و کاملا یکباره فسخ می‌شود و معمولا اگر دو قسط به موقع پرداخت نشود،  قرارداد باطل و همه پول‌هایی که تاکنون پرداخت شده است، از بین می‌رود.

به گفته دانشمند، اگر یک ایرانی قرار است در خارج از کشور، ملکی را خریداری کند، باید به تمامی مفاد قرارداد، نگاه حقوقی داشته باشد و حتما از وکیل خود کمک گیرد اما اگر دسترسی به وکیل آشنا به قواعد امارات را هم ندارد، بهتر است به اتاق بازرگانی اعتماد کرده و از او مشاوره بخواهد.

وی اظهار داشت: بسیاری از ایرانی‌ها، ملک را تنها بر روی کاغذ خریداری کرده اند و یک نقشه کامپیوتری سه‌بعدی را دیده و قرارداد را منعقد کرده‌اند در حالی که هنوز آنچه که به آنها به عنوان ملک فروخته شده یا پیش‌فروش شده است، به عینیت نرسیده و تنها یک زمین است، بنابراین اگر در آینده برای ساخت و ساز آن، شهرداری یا هر دستگاه دیگری، مخالفت کند، قرارداد به صورت یکطرفه فسخ می‌شود و متضرران خریدارانی هستند که متاسفانه بدون توجه به مباحث حقوقی، ملک را خریداری کرده اند.

به گفته دانشمند، همه قراردادها باید قبل از امضا، به تائید یک وکیل حقوقی آشنا با قواعد تجاری امارات برسد و هیچ قراردادی نخوانده امضا نشود، ضمن اینکه این روزها به مدد اینترنت، دوساعته و یا نهایت یک روزه می‌توان به استعلام خرید ملک از سوی یک وکیل آشنا به قواعد تجارت بین‌المللی پاسخ داد.

وی اظهار داشت: بازار خرید و فروش ملک در امارات هنوز هم جذاب است و البته ساخت و ساز در تمام دنیا، جذابیت‌های خود را دارد، بنابراین در خریدها نباید به سراغ مواردی رفت که پشتوانه حقوقی آنها به نفع فروشندگان است، ضمن اینکه در تبلیغات فروش ملک، بیشتر فروشندگان بزرگ نمایی می‌کنند.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارت بار دیگر تاکید کرد که امارات به هیچ عنوان بابت خرید ملک، اقامت به خریداران نمی‌دهد بلکه تنها نوع ارائه اقامت به افرادی است که از سوی شرکت‌هایی که مجوز فعالیت در امارات را دارند، مجوز کار دریافت کرده و به دلیل کار در آن شرکت، اقامت می گیرند.

وی افزود: در گذشته، امارات با خرید ملک اقامت هم به خریدار ارایه می‌کرد اما اکنون این طور نیست و مردم باید مراقب باشند.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین