|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷
کد خبر: ۵۶۴۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۹
یک متخصص چشم پزشکی گفت: آگاهی والدین کلید موفقیت در درمان تنبلی چشم فرزندان است.
دکتر محمدعلی یعقوبی گفت: تنبلی چشم زمانی رخ می‌دهد که چشم در دوره کودکی دید طبیعی نداشته باشد و این اختلال معمولاً در یک چشم دیده می‌شود.

یعقوبی در خصوص عواملی که باعث تنبلی چشم می­‌شود، افزود: اختلال دید چشم تنبل بر اثر دوربینی، نزدیک بینی یا آستیگماتیسم "انحراف چشم"، "لوچی یا استرابیسم" و یا عدم شفافیت مسی بینایی ناشی از عواملی مانند آب مروارید، کدورت قرنیه و یا افتادگی پلک رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: تنبلی چشم معمولاً در سنین زیر ۶ سال ایجاد شده و اغلب توسط والدین کشف می­‌شود و در سنینی که کودک قادر به بیان مشکلات خود است از ضعف بینایی، خستگی چشم و یا سردرد شکایت دارد و معمولا تا ۱۲ سالگی درمان امکان پذیر است، اما مدت درمان طولانی‌تر و پس از ۱۲ سالگی معمولا درمان تاثیر زیادی بر بینایی نخواهد داشت.

این متخصص چشم با اشاره به اینکه تنبلی چشم در صورتی که در زمان مناسب تشخیص داده شود، براحتی قابل درمان است، گفت: در مواردی که تنبلی ناشی از عیوب انکساری است تجویز عینک یا لنز سبب وضوح تصویر در چشم معیوب و درمان تنبلی خواهد شد و مواردی که تنبلی ناشی از انحراف چشم است با جراحی و اصلاح انحراف قابل درمان است.

یعقوبی تصریح کرد: درمان تنبلی چشم به سه عامل بستگی دارد، سنی که در آن تنبلی چشم به وجود آمده است مدت زمانی که از ایجاد تنبلی چشم گذشته است و سنی که در آن درمان آغاز شده است.

وی تصریح کرد: اگر تنبلی چشم درمان نشود، کاهش بینایی جدی و دائمی در چشم تنبل رخ می‌دهد، دید سه بعدی از بین می رود و اگر چشم سالم بیمار شود یا به آن آسیبی برسد، ممکن است فرد تا آخر عمر از بینایی ضعیف رنج ببرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین