|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۸
کد خبر: ۵۵۱۲۳
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۰
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه آلمان علاقه مند آغاز روابط گذشته خود با ایران است، گفت: هیات آلمانی در سفر خود به تهران ابراز علاقه کرده که بلافاصله پس از رفع موانع تحریم ها، همکاری ها را با ایران آغاز کند همچنین در این جلسه عمدتا روی سرمایه گذاری مشترک، انتقال تکنولوژی های جدید و نوسازی خطوط تولید بحث شد
محمدرضا نعمت زاده عصر دوشنبه در حاشیه دیدار با هیات بلندپایه آلمانی در جمع خبرنگاران، افزود: این هیات را شرکت های صاحب نام آلمانی همراهی می کنند که مذاکراتی را با همتایان ایرانی خود انجام داده اند.

وی با بیان اینکه پیش از این هیات هایی از آلمان به ایران سفر کرده بودند، اظهار داشت: آلمان ها بسیار ابراز خوشحالی می کنند که پس از توافق هسته ای توانسته اند به ایران سفر کنند و در جهت شروع روابط اقتصادی پیشقدم باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به مذاکرات با هیات آلمانی در خصوص خودروسازی، گفت: در دو سال گذشته تلاش های بسیاری انجام شده تا رکود نسبی حاکم بر قطعه سازان و خودروسازان کشور بتدریج ترمیم شود به گونه ای که برای امسال تولید یک میلیون و 400 هزار دستگاه خودرو برنامه ریزی شده است.

نعمت زاده افزود: برنامه داریم با ایجاد روابط با کشورهای صنعتی غربی بتوانیم وضعیت صنایع کشور را بویژه در زمینه تکنولوژی های جدید و مشارکت برای صادرات خودرو تحکیم بخشیم لذا در این رابطه با آلمان مذاکراتی انجام شد.

وی با بیان اینکه نمایندگان دیملر و فولکس واگن در هیات آلمانی حضور داشتند، گفت: مدیران ارشد این شرکت های بنام خودروسازی با همتایان خود در حال مذاکره و بررسی موارد مورد نظر خود هستند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص حوزه های همکاری با آلمان نیز گفت: آلمان در اغلب زمینه های صنعتی پیشرفته و بزرگترین کشور صادراتی تکنولوژی و ماشین آلات صنعتی است بنابراین بخش های همکاری در تمام حوزه ها وجود دارد اما آنچه مهم است واحدهای صنعتی کشور مزیت های تکنولوژی، قیمت و شرایط زمینه های مختلف را انتخاب کنند.

نعمت زاده ادامه داد: تاکید ما این است که توان کشور بیش از چند سال گذشته است و با توجه به پیشرفت هایی که ما در صنعت کردیم به جای خرید کالا و تجهیزات صنعتی، باید در فناوری های بیشتری همکاری کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در این جلسه عمدتا روی سرمایه گذاری مشترک، انتقال تکنولوژی های جدید و نوسازی خطوط تولید بحث شد و انتظار ما از آلمانی ها آن است که در بخش توسعه فناوری و سرمایه گذاری مشترک فعالیت کنند.

وی با تاکید بر مشارکت و سرمایه گذاری مشترک برای توسعه صادرات با کشور آلمان، اظهار داشت: این موارد را در نشست مشترک با هیات آلمانی مطرح ساختیم و امیدواریم در این راستا صنایع کشور گام بردارند و ما نیز نظارت خواهیم کرد.

نعمت زاده در این خصوص که همکاری های مشترک از چه زمانی آغاز خواهد شد، گفت: بخشی از این موضوع مربوط به زمانبندی توافق است و به طور قطع اینها (هیات آلمانی) قبل از اینکه تحریم ها کاملا برداشته نشود، کاری انجام نخواهند داد اما مذاکرات را انجام خواهیم داد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت سپس در خصوص پیش بینی کاهش قیمت خودروها نیز افزود: همانطور که قبلا نیز گفته شد خودروهای داخلی عمدتا ساخت داخلی هستند و قیمت آنها نیز تابع قیمت ها و تورم داخلی است لذا بعید می دانم قیمت خودروهای ساخت داخل کاهش پیدا کند.

وی افزود: سعی داریم که با افزایش تولید و کاهش هزینه های تولید، نرخ خودروها را تا آنجا که ممکن است ثابت نگه داریم.

نعمت زاده ادامه داد: در خصوص خودروهای وارداتی نیز قیمت این خودروها تابع رقابت های بین المللی و ارز است که چنانچه رقابت بیشتر شود قاعدتا قیمت ها هم تغییر پیدا خواهد کرد.

هیات ٦٠ نفره آلمانی به ریاست زیگمار گابریل قائم مقام صدراعظم آلمان که همزمان وزیر اقتصاد و انرژی این کشور نیز هست، برای گسترش روابط سیاسی ،تجاری و اقتصادی و به دعوت بیژن زنگنه وزیر نفت شامگاه یکشنبه وارد تهران شد.

در این سفر، ١٠ شرکت از بزرگترین شرکت های آلمانی به همراه تعداد زیادی از شرکت های کوچک حضور دارند، توانمندی این شرکت ها در زمینه تکنولوژی و تامین تجهیزات بسیار بالاست.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین