|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۳
کد خبر: ۵۵۰۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۲
سیاه شدن موزهای خرد شده در سالاد اتفاق غم‌انگیزی است که بین همه رنگهای قشنگ داخل ظرف سالاد ممکن است به چشم بیاید اما یک خانه دار یا آشپز ماهر نمی‌گذارد مغلوب سیاه شدن موز‌ها شود. راه و روش جلوگیری از سیاه شدن موزهای درون ظرف سالاد را در ادامه مطلب بخوانید.
برای اینکه مانع سیاه شدن موز‌ها شوید می‌توانید از مقداری آبمیوه استفاده کنید. میوه‌های زیادی هستند که اجازه نمی‌دهند موز‌ها تغییر رنگ دهند و بد منظره به نظر برسند. به عنوان مثال لیموشیرین، پرتقال، کنسرو آناناس، گریپ‌فروت و حتی لیموترش را می‌توان ذکر کرد که از میوه‌های اسیدی هستند و به همین دلیل نمی‌گذارند رنگ موز سیاه شود. فقط کافی است که سطح موز‌ها را با مقداری از آب این میوه‌ها آغشته کنید و دیگر نگران سیاه شدنشان نباشید.

حتی اگر موز‌ها را خرده کرده‌اید اما حواستان نبوده به آن‌ها آبمیوه بزنید، باز هم راه برگرداندن رنگ روشن به موز‌ها مقداری آبمیوه است: آب کنسرو آناناس یا گریپ‌فروت تا حد زیادی می‌تواند این تغییر رنگ را برایتان جبران کند

منبع:جام جم سرا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین