|
|
امروز: جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۵:۲۶
کد خبر: ۵۱۴۷۴
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۲:۲۵
نراقی در مورد نتیجه این پژوهش گفت: در آمریکا مردم بیشتر به سمت روش‌های غیرجراحی تمایل دارند و در ایران هنوز هم جراحی‌ های بینی در صدر جراحی‌ های پلاستیک قرار دارد.
رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی گفت: برخلاف تصور، حوزه جراحی پلاستیک، تنها زیبایی نیست و این ‌گونه اعمال جراحی نقش مهمی در ترمیم و بازسازی اعضای از دست‌رفته بدن دارد.

محسن نراقی، رییس انجمن تحقیقات راینولوژی اظهار داشت: جراحی پلاستیک به‌ ویژه برای صورت در مواقع آسیب‌ هایی همچون سوختگی‌ها، نواقص بعد از برداشتن تومورها، ضربات ناشی از تصادفات، به‌ویژه تصادفات با وسایل نقلیه که آمار آن نیز در کشور ما زیاد است، قابل توجه است..

وی افزود: پیوند صورت برای کسانی که بخش عمده‌ای از صورت خود را بر اثر تصادف، اسیدپاشی، بیماری‌هایی مثل تومورهای وسیع صورت و... از دست داده‌ اند، امکان‌پذیر است.

وی اضافه کرد: می ‌توان با بازسازی بافت‌های از دست ‌رفته صورت، آسیب‌ دیدگان را به زندگی عادی بازگرداند. عملی‌شدن این فرایند جز با داشتن یک گروه باانگیزه، با هدف مشترک و توانمند، انجام‌پذیر نیست. امیدوارم شرایطی در کشورمان فراهم آید که روزی این فرایند به جریان بیفتد و مرهمی برای بسیاری از دردمندان این سرزمین باشد.

رییس انجمن تحقیقات راینولوژی با اشاره به اختلال روانی بدریخت‌انگاری یا همان داشتن تصور ذهنی منفی از خود، گفت: تجربه نشان داده است به ‌دلیل آنکه منشأ بدریخت‌انگاری زمینه روانی دارد، حتی در صورت انجام اعمال جراحی زیبایی موفقیت‌آمیز هم این گروه از افراد، از نتیجه عمل راضی نخواهند بود و تصویر نازیبابودن چهره در نزد این افراد، همچنان به قوت خود باقی است.

وی افزود: به همین منظور درمان‌های روان ‌شناختی برای این بیماران می‌تواند آنها را از جراحی‌ های بی ‌نتیجه نجات دهد.

رییس انجمن تحقیقات راینولوژی در خصوص تحقیق مشترک انجمن تحقیقات راینولوژی ایران با همکاری دانشگاه جان‌ هاپکینز گفت: در این تحقیق، ما شیوع جراحی پلاستیک را در دو جامعه ایران و آمریکا به مدت دو سال مقایسه کردیم که به نتایج بسیار جالب‌توجهی دست یافتیم.

نراقی افزود: در ابتدا نسبت به یکسان‌سازی جمعیت اقدام کردیم که نتایج از صحت لازم آماری برخوردار باشد. بر این اساس، مشخص شد آمار جراحی پلاستیک بینی در ایران هفت‌برابر آمریکاست. این آمار در مورد کاشت مو ٦,٥ برابر است. یعنی ایرانی‌ها ٦.٥ برابر بیش از آمریکایی‌ها به دنبال اعمال جراحی کاشت مو هستند.

وی افزود: از دیگر نتایج این تحقیق، مربوط به پروتز گونه و چانه بود که میزان جراحی پروتز چانه در ایران ٢.٥ برابر و پروتز گونه دوبرابر آمریکا بود. اما درعوض میزان تزریق بوتاکس در ایران دوسوم جامعه آمریکا بوده است.

وی اضافه کرد: یافته‌های این تحقیق نشان داد میزان برخی تزریق‌های زیبایی در آمریکا بیش از ایران است.

نراقی در مورد نتیجه این پژوهش گفت: در آمریکا مردم بیشتر به سمت روش‌های غیرجراحی تمایل دارند و در ایران هنوز هم جراحی‌ های بینی در صدر جراحی‌ های پلاستیک قرار دارد.

رییس انجمن تحقیقات راینولوژی در مورد شیوع نوع خاصی از جراحی پلاستیک گوش در میان جوانان انتهای گوش را به شکل نوک‌تیز درمی‌آورند گفت: اصولا این نوع جراحی‌ ها در زمره جراحی‌ های زیبایی قرار نمی ‌گیرد و در هیچ مرجع جراحی پلاستیک و زیبایی چنین عملی به‌عنوان یک جراحی پلاستیک و زیبایی تعریف نشده است.

وی افزود: دلیل آن، این است که طبیعی‌ترین شکل اجزای صورت بهترین حالت آن است، بنابراین نباید آنها را از شکل طبیعی خارج کرد.

نراقی اضافه کرد: وظیفه ما جراحان فوق‌تخصص پلاستیک آن است که ناهنجاری‌ها و موارد غیرطبیعی را به حالت طبیعی تبدیل کنیم نه اینکه شکل طبیعی را به شکل غیرطبیعی تغییر دهیم، چراکه زمانی که جزیی از چهره را از شکل طبیعی خارج می‌کنیم، نه‌تنها زیبایی‌ای را به فرد اضافه نکرده‌ایم که زیبایی وی را نیز از بین برده‌ایم.

رییس انجمن تحقیقات راینولوژی خاطرنشان ساخت: در تعریف زیبایی گفته می‌شود باید بین اجزای صورت هارمونی یا تناسب وجود داشته باشد تا چهره زیبا دیده شود.

منبع: پارس نیوز
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین