کد خبر: ۵۱۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۴
افشار در این زمینه می‌گوید: ستاد مبارزه با مواد مخدر سال گذشته بودجه‌ای را برای توسعه کمی و کیفی مراکز (دی ای سی) درنظر گرفته و مقرر کرده که در روند صدور مجوز آنها نباید خللی به وجود بیاید.
 معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر در واکنش به قطع سهمیه متادون مرکز شوش و تجمع بیماران این مرکز مقابل ساختمان معاونت بهداشت دانشگاه شهید بهشتی تأکید کرد سهمیه متادون مراکز نباید قطع شود.


روز شنبه بود که تعدادی از بیماران مرکز ترک اعتیاد (دی ای سی) شوش به نشانه اعتراض در رابطه باقطع شدن سهمیه متادون این مرکز روبه‌روی ساختمان سابق وزارت بهداشت در خیابان حافظ تجمع کردند.

آنها جلوی در ساختمان معاونت بهداشت دانشگاه شهید بهشتی گرد هم آمده بودند تا از مسئولان بپرسند چرا سهمیه متادون مرکز شوش قطع شده است.

این بیماران خیلی زود جواب سوال خود را گرفتند. زمانی که شهرام شمس مدیر این مرکز در میان آنها حاضر شد و گفت: به ما اعلام کردند که مجوز ندارید و سهمیه متادون به شما تعلق نمی‌گیرد.

شمس، در این ارتباط گفت:در حالی به ما اعلام کرده‌اند مرکز شوش فاقد مجوز است که ما مدارکمان را بهمن سال گذشته به مراجع ذیربط داده‌ایم.

وی ادامه داد: اما سوال اصلی اینجاست که چرا صدور مجوز این مقدار طولانی شده و دوم اینکه چرا سهمیه متادون ما را قطع کرده‌اند.

شمس به بیماران خود که جلوی ساختمان سابق وزارت بهداشت تجمع کرده بودند اشاره کرد و گفت: این بیماران معتادان تزریقی خطرناک بودند که نباید سهمیه متادون‌شان قطع شود، چرا که وقتی این افراد خمار شوند، دیگر کسی را نمی‌شناسند و ممکن است هر بلایی سر کسانی که سد راه‌شان هستند بیاورند.

بعد از گفته‌های شمس به سراغ معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر رفتیم تا علت قطع شدن سهمیه این مرکز که به معتادان تزریقی خطرناک سرویس دهی می‌کرد را جویا شویم.

پرویز افشار در این رابطه به خبرنگار فارس گفت: مراکز (دی ای سی) ‌، مراکزی هستند که نگاه‌شان ترک کامل اعتیاد نیست بلکه بیشتر به ارائه خدمات کاهش آسیب می‌پردازند و سرنگ، سوزن، غذا و سایر ملزومات را دراختیار معتادان تزریقی خطرناک می‌گذارند.

وی ادامه داد: در بعضی از مراکز (دی ای سی)، متادون نیز میان معتادان تزریقی خطرناک توزیع می‌شود و طبق اولویت‌بندی که صورت گرفته، این افراد در اولویت نخست هستند و هرگز نباید سهمیه متادون آنها قطع شود.

افشار در این زمینه می‌گوید: ستاد مبارزه با مواد مخدر سال گذشته بودجه‌ای را برای توسعه کمی و کیفی مراکز (دی ای سی) درنظر گرفته و مقرر کرده که در روند صدور مجوز آنها نباید خللی به وجود بیاید.

به گفته وی، این مراکز و بیماران آن در اولویت هستند و از آنجایی که معتادان تزریقی خطرناک به شمار می‌روند،‌ نباید سهمیه متادون آنها قطع شود.

معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه سهمیه متادون مراکز (دی ای سی) نباید قطع شود گفت: اگر مرکزی مانند مرکز DIC شوش سهمیه متانونش قطع شده، مدارک لازم را در اختیار ما بگذارد تا در مورد آن به سرعت تصمیم‌گیری کنیم.

منبع: سلامت نیوز
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین