|
|
امروز: يکشنبه ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۷
کد خبر: ۴۸۵۲۶
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۲
آیا جاى تعجب نیست که برخی افراد هرگونه نسبت وارتباط روحى ومعنوى بین آقاى هاشمى و امام رانفى میکند و آقاى شریعتمدارى با بازى با کلمات ، سردارمحسن رضایى را حامى دولت عربستان سعودى معرفى می کند !؟
روزنامه ابتکار در سرمقاله خود به قلم دکتر آیت پیمان نوشت:

در دو ماه اول سال جدید نقدها وانتقادهاى افراطى وپاسخگویى هاى تقابلى وخشم آلود اشخاص وجریانات مختلف بسیار تعجب برانگیز است . مطبوعات وسایت ها سخنان تند وپراتهام برخى امامان جمعه وخطبا و فعالان سیاسى منتقد دولت را همچون گذشته با تیترهاى محرک منعکس کرده اند و در مقابل بعضى مسئولین دولتى سعى کرده اند به اینگونه منتقدین بى ملاحظه پاسخ دندان شکن بدهند . بعضى روزنامه هاى مشهور دست از ادبیات تخریبى وتفرقه افکنانه خود برنداشته ، بلکه با همان عادت مالوف به حمله هاى غیرمنصفانه خود به روحانى وظریف و برخى وزیران دولت ودیگر شخصیت هاى جریان مقابل پرداخته واخیرا هاشمى رفسنجانى ومحسن رضایى را حسابى نواخته اند. افراد محترمى همچون آیت الله علم الهدى وبرخى نمایندگان مجلس و ... تا توانسته اند دراین مدت سنگ تمام گذاشته اند و گویا اگر توصیه به همدلى وهمزبانى نشده و تشویق به تقابل وحمله به یکدیگر هم شده بود بالاتر از این حملات را نمى توانستند انجام دهند. آیا جاى تعجب وحیرت نیست که یک امام جمعه عادل رسماَ اعلام کند همه پول ارشاد اسلامى در مشهد به مطربین داده می شود وحتى یک ریال آن صرف دین نمى شود!؟

 آن هم در مشهد که متولى جشنواره عظیم وبین المللى امام رضا علیه السلام است و صدها کانون فرهنگى وهنرى مساجد وتشکل هاى دینى وقرآنى وامور نشر وچاپ هزاران عنوان کتاب ومطبوعات دینى در آن استان را برنامه ریزى وهدایت ونظارت میکند. آیا جاى تعجب نیست که برخی افراد هرگونه نسبت وارتباط روحى ومعنوى بین آقاى هاشمى و امام رانفى میکند و آقاى شریعتمدارى با بازى با کلمات ، سردارمحسن رضایى را حامى دولت عربستان سعودى معرفى می کند !؟ تعجب آنگاه بیشتر میشود که همین محترمین نامبرده ولایت مدارى وذوب بودن در ولى فقیه را از خصال اختصاصى وانحصارى خود می دانند و سهمى به دیگران نمى دهند. از آن طرف هم تعدادی از مدافعان دولت که شعارشان اعتدال، عقلانیت وبا تدبیر عمل کردن است ، در مقابل منتقدین بر افروخته مى شوند و مقابله به مثل مى کنند. گویا همدلى وهمزبانى مطالبه شده از سوى رهبرى را در همین آغاز سال از یاد برده اند و به همین زودى به سرنوشت دیگر شعارهاى سال دچار کرده اند. اگر تحقق نیافتن شعارهایى مثل اصلاح الگوى مصرف و یا جهاد اقتصادى و غیره به برنامه ریزى وبودجه و مدیریت و کار وتلاش نیاز داشت ، همدلى وهم زبانى که دیگر این هزینه ها وکارکردهاى سنگین و سخت را ندارد ، تحقق این شعار که دیگر آسان است ، فقط به یک عنصر نیاز دارد ، اخلاق و بس . با بیرون کردن حب وبغض هاى بى پایه واساس جناحى که فقط بر اثر عادت و وابستگى ایجاد شده است مى توان به همدلى وهمزبانى رسید و انتقاد ها را متین تر و عقلانى تر و مشفقانه و بدون خشم مطرح کرد که آن موقع موثر تر هم خواهد بود . از طرفى اگر طالب هم دلى وهمزبانى دولت وملت هستیم باید بدانیم که مواجهه درست دولت با مردم با هموارسازی مسیر همکاری و مشارکت مردم در امور کشور ، گسترش بسترهای مشارکت مردمی در عرصه های گوناگون اعم از سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی واستفاده مناسب تر از فرصت ها و دفع به موقع تهدیدهای دشمن زمین های واقعی شکل گیری این شعار است.

 دولت به جاى تقابل ، شایسته است که در ارائه تصویر دقیق ، هنرمندانه و البته «واقع بینانه» از شرایط کشور با لحاظ دستاوردها و نقاط قوت در کنار نقاط ضعف و پرهیز از سیاه نمایی گذشته ویا بزرگ نمایى عملکرد خود ، با تبیین درست ظرفیت ها ، استعدادها و توانمندی های بالقوه و بالفعل در جهت تحقق اهداف و آرمان های ملی و انقلابی ، ایستادگی کند.تعامل دو سویه برای تحقق شعار امسال نه دور از دسترس است و نه نیازی به صرف هزینه‌‌ای دارد، کافی است اصول اخلاقی را به یادمان بیاوریم و به آنها عمل کنیم.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۱
لطف الله بهرو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۷
0
1
آقاى شریعتمدارى رو متّهم! به "بازى با کلمات" کردی ولی خودت هم چیزِ جدیدی نگفتی!
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین