|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۴
کد خبر: ۴۸۳۵۳
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰
وی ابراز داشت: اکنون در ایران مداحان و کانون های فرهنگی مردمی بوده و متکی به دستگاه های دولتی نیستند و این گروه ها اگر در بطن مردم باشند نیازها و سلایق آن ها را بیشتر درک می کنند.
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: مستقل بودن علت ماندگاری روحانیت است و همین امر باعث شد تا استقرار روحانیت به شکل گیری تفکر صحیح اسلامی کمک کند.

 علی لاریجانی روز پنجشنبه در چهارمین هم اندیشی تشکل های شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در سازمان تبلیغات اسلامی قم بیان داشت: جوهره اصلی انقلاب اسلامی فرهنگ برخاسته از حرکت های مردمی است که نمونه بارز آن حوزه های علمیه می باشد که هیچ گاه کمکی از دولت ها به حوزه نشده است.

وی اظهار داشت: حرکت های فرهنگی مردمی در طول تاریخ ماندگاری بیشتری داشته اند و گرچه برخی حکام چون صفویه در تاریخ ایران به جریان اصیل اسلامی خدمت کرده اند اگر روحانیت مستقل نداشتیم دچار مشکل می شدیم.

وی ابراز داشت: اکنون در ایران مداحان و کانون های فرهنگی مردمی بوده و متکی به دستگاه های دولتی نیستند و این گروه ها اگر در بطن مردم باشند نیازها و سلایق آن ها را بیشتر درک می کنند.

رییس قوه مقننه افزود: تشکل های فرهنگی همواره باید ارزیابی خوبی از نیازهای جامعه داشته باشند و فعالیت های آن ها باید متناسب با نیازهای مردم باشد تا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند.

وی ادامه داد: در کارهای فرهنگی باید سلایق جامعه را بشناسیم و محصولاتی که با فرهنگ اسلامی و بومی ما سازگاری داشته باشند اثرگذاری بیشتری خواهند داشت ضمن این که باید درک ها و سلیقه های مختلف مردم را در نظر داشته باشیم.

لاریجانی بیان داشت: حرکت های فرهنگی باید از بستر اخلاقی نیز برخوردار باشند تا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند همانطور که منبرها در سنت اسلامی از روش اخلاقی برخوردار بوده و تاثیرگذاری دو چندان دارند.

وی افزود: حرکت های فرهنگی همچنین به شرایط آرام نیاز دارد و اگر زمینه متشنج را شاهد باشیم اثر کار فرهنگی کاهش می یابد و این مساله همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از مشکلات امروز جهان اسلام بروز جریان های تکفیری هستند که به جای آن که فکر خود را ارائه کنند دیگران را تکفیر کرده و به جای کمک به وحدت آفرینی در بین ملل اسلامی بر طبل تفرقه می کوبند.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی عالم اسلام موضوع اختلاف شیعه وسنی به روش های مختلف دامن زده می شود و این اختلافات از عوامل خارج از اسلام بر می خیزد و تشکل های فرهنگی باید هوشیار باشند تا در دام این اختلافات نیافتند.

وی افزود: در دفاع از مکتب اهل بیت نیز باید طوری رفتار کنیم که به وحدت امت اسلامی کمک کند و باید با پاسخ متین به شبهات داده و از روش های توهین آمیز جلوگیری کنیم چرا که افق آینده امت اسلامی نیازمند وفاق و همدلی است.

چهارمین هم اندیشی تشکل های شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از روز گذشته در قم آغاز شده و به مدت دو روز در سازمان تبلیغات اسلامی قم در حال برگزاری است؛ دیدار با آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید، بازدید از کارگاه ساخت حرمین عسکریین(ع) و برگزاری میزگرد با حضور مسوولان سازمان تبلیغات اسلامی از دیگر برنامه های این هم اندیشی می باشد.


منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین