کد خبر: ۴۷۹۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۶
او ادامه می دهد: «قبل و بعد از انقلاب هیچ کدام از روسای فدراسیون فوتبال به اندازه دادکان فوتبال را سیاسی نکردند. حقیقت را باید بگویم. همان طور که این بزرگواران می گویند مایلی کهن به پیشنهاد هاشمی طبا سرمربی تیم ملی امید شد.
نادر فریادشیران گفت که فدراسیون محمد دادکان از همه فدراسیون های قبل و بعد انقلاب سیاسی تر بوده است.

یعقوبی، شجاعی‌برهان و سازگارنژاد، سه مشاور محمد دادکان در دوره ریاست فدراسیون فوتبال طی بیانیه ای اعلام کرده اند که خود محمد مایلی کهن هم برخلاف میل فدراسیون فوتبال و با اصرار هاشمی طبا سرمربی تیم ملی امید شده بود. آن ها در بخشی از این بیانیه نوشته اند: «با عنایت به مصاحبه آقای محمد مایلی‌کهن در مورد سیاسی بودن هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در دوره ریاست آقای دکتر محمد دادکان مواردی به شرح زیر را برای استحضار مردم عزیز کشورمان اعلام می‌داریم. نظر فدراسیون برای تیم امید آقای برانکو بوده که توامان سرمربیگری تیم‌های بزرگسالان و امید را عهده‌دار شود ولی با توجه به مسئولیت کمیته ملی المپیک و رئیس محترم وقت آن، جناب آقای مهندس هاشمی‌طبا درباره تیم امید که معتقد بودند نباید تمام تخم‌مرغ‌ها در یک سبد چیده شود. لذا پیشنهاد نمودند آقای محمد مایلی‌کهن سرمربی تیم امید شوند (با اشاره به ایجاد انگیزه و روحیه در ایشان که در‌ آن زمان از فوتبال به دور بودند) و اصرار بسیار بر پیشنهاد خود داشتند (می‌توانید از جناب آقای مهندس هاشمی‌طبا سؤال نمایید.) فردای روز بعد از پیشنهاد آقای هاشمی‌طبا، آقای عزیز محمدی در فدراسیون با آوردن و قسم به قرآن مجید خواستار تامین نظر آقای هاشمی‌طبا شدند و گفتند قول می‌دهند که حتما به المپیک صعود نمایند (می‌توانید از‌ آقای عزیز محمدی سوال کنید) پس از طی این مراحل علیرغم میل فدراسیون، آقای مایلی‌کهن به عنوان سرمربی تیم ملی امید انتخاب شدند (با اصرار آقای هاشمی‌طبا و عزیز محمدی.)»

در این رابطه نادر فریاد شیران نزدیک ترین فرد به محمد مایلی کهن که اکثرا دستیار او هم می شود، توضیحاتی می دهد. او قبول می کند که مایلی کهن با پیشنهاد هاشمی طبا روی نیمکت تیم ملی نشسته اما سیاسی بودن این کار را رد می کند. نادر فریادشیران می گوید: «آقای دادکان خودشان سیاسی ترین فدراسیون فوتبال را داشتند و اصلا خودشان مد کرد که قرارداد مربی را در دفتر وزیر ببندند. دادکان قرارداد برانکو را برد به دفتر مهرعلیزاده که آن زمان رئیس سازمان تربیت بدنی بود.»

او ادامه می دهد: «قبل و بعد از انقلاب هیچ کدام از روسای فدراسیون فوتبال به اندازه دادکان فوتبال را سیاسی نکردند. حقیقت را باید بگویم. همان طور که این بزرگواران می گویند مایلی کهن به پیشنهاد هاشمی طبا سرمربی تیم ملی امید شد. آن زمان داریوش مصطفوی رئیس فدراسیون بود و بازی ها داشت شروع می شد و فدراسیون نمی توانست مربی انتخاب کند. ما هم کارمند سازمان تربیت بدنی بودیم و مصطفوی ما را می شناخت. مصطفوی به اصرار هاشمی طبا ما را گذاشت سرمربی تیم امید. در اولین جلسه ای که داشتیم، آقایان هاشمی طبا، فائقی، مصطفوی، مایلی کهن و خود من حضور داشتیم. آقایان زنده هستند و می توانند شهادت بدهند. در آن جلسه مایلی کهن به هاشمی طبا گفت آقای هاشمی طبا شما من را معرفی کردید ولی از این به بعد آقای مصطفوی رئیس من است و من از ایشان اجازه می گیرم.»

البته این در حالی است که چند ماه قبل زمانی که محمد مایلی کهن مهمان کافه خبر بود، اسنادی همراه خودش آورده بود که مکاتباتش با عالمی رئیس وقت دفتر مشترک فدراسیون ها را ثابت می کرد. به عبارتی او برای گرفتن دلار مستقیم با سازمان تربیت بدنی مکاتبه می کرد و این کار از طریق فدراسیون انجام نمی شد.

منبع: خبر آنلاین

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین