|
|
امروز: جمعه ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۸
کد خبر: ۴۷۹۶۲
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۷
مراسم تشییع پیکر استاد صادق آیینه وند از ساعت 8:30 صبح روز یکشنبه از مقابل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واقع در بزرگراه کردستان، خیابان شصت وچهارم آغاز و ساعت 9:30 صبح از محل دانشگاه تربیت مدرس به سمت قطعه نام­ آوران بهشت زهرا برگزار خواهد شد.
پیکر استاد فقید دکتر آیینه‌وند، رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و چهره ماندگار تاریخ، روز یکشنبه 20 اردیبهشت ابتدا از مقابل پژوهشگاه علوم انسانی و سپس از مقابل دانشگاه تربیت مدرس تشییع و در قطعه نام­ آوران بهشت زهرا به خاک سپرده می شود.

 مراسم تشییع پیکر استاد صادق آیینه وند از ساعت 8:30 صبح روز یکشنبه از مقابل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واقع در بزرگراه کردستان، خیابان شصت وچهارم آغاز و ساعت 9:30 صبح از محل دانشگاه تربیت مدرس به سمت قطعه نام­ آوران بهشت زهرا برگزار خواهد شد.

مراسم بزرگداشت استاد آیینه وند هم روز دوشنبه 21 اردیبهشت ماه از ساعت 16 تا 17:30 در مسجد جامع شهرک غرب، روز سه شنبه 22 اردیبهشت ماه از ساعت 10 تا 12 در سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، سه شنبه بعد ازظهر از ساعت 14 تا 16 در دانشگاه تربیت مدرس و چهارشنبه 23 اردیبهشت ماه از ساعت 15:30 تا 17 در مسجد اعظم تویسرکان واقع در خیابان شهدا برگزار می شود.

دکتر صادق آیینه وند، چهره ماندگار در حوزه تاریخ و استاد دانشگاه تربیت مدرس که ریاست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی را نیز عهده دار بود روز پنج شنبه 17 اردیبهشت ماه در پی ابتلا به بیماری در بیمارستان لاله تهران درگذشت.

دکتر صادق آیینه‌وند که در سال ۱۳۳۰ در یکی از روستاهای تویسرکان متولد شده بود تحصیلات و ابتدایی را در زادگاه و دوران دبیرستان را در اسدآباد همدان به پایان رسانید و فعالیتهای فرهنگی و سیاسی خود را از همان دوران آغاز کرد.

آیینه وند ضمن تحصیل در رشته ادبیات عرب دانشگاه تهران، فعالیت‌های سیاسی و فرهنگی خود را نیز ادامه داد. تأسیس تشکلی اسلامی با عنوان کتابخانه دانشجویی «ن والقلم و ما یسطرون» از جمله فعالیت‌های او در دوران دانشجویی قبل از انقلاب است.

وی درهمان دانشگاه به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ادبیات عرب پرداخت و همراه با آن، بخشی از دروس حوزوی را نیز خواند. در ۱۳۶۱ به عضویت هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس درآمد و در گروه تاریخ آن دانشگاه، مشغول به کار شد. یک سال بعد با سمت رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، عازم سوریه شد و همزمان، در ۱۳۶۳ به تحصیل در مقطع دکتری ادبیات عرب در دانشگاه قدیس یوسف لبنان پرداخت و پس از اتمام تحصیل و بازگشت به ایران در دانشگاه‌های تربیت مدرس، تهران، الزهراء و قم، دروس تاریخ اسلام و سیره نبوی و تاریخ‌نگاری در اسلام و ادبیات عرب تدریس کرد.

آیینه وند تا سال ۱۳۷۲ مسئولیتهای فرهنگی متعددی از جمله مدیریت کل پژوهش‌ها و برنامه‌ریزی فرهنگی، ریاست مرکز سیاست علمی و پژوهشی وزارت فرهنگ و آموزش عالی و ریاست دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس را برعهده داشت. وی در سال ۱۳۷۳ به عنوان استاد نمونه کشور به دریافت لوح تقدیر از رییس جمهور وقت نایل آمد و مقالات گوناگونی از او در نشریات معتبر داخلی و خارجی منتشر شده است.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین