|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۷
کد خبر: ۴۷۵۲۸
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۹
سخنگوی وزارت کشور از مخالفت این وزارتخانه با طرح استانی شدن انتخابات خبر داد. حسینعلی امیری با اعلام این خبر به «میزان» گفت: در زمان بررسی این طرح در کمیسیون شوراهای مجلس، بنده و برخی از دوستان‌مان نظر وزارت کشور را درباره این طرح به طور قاطع و صریح بیان کردیم.
امیری سخنگوی وزارت کشور: با اجرایی شدن طرح استانی انتخابات مجلس میزان مشارکت مردم در عرصه انتخابات کاهش پیدا می‎کند اگر ما صبر کنیم سیاست‎های کلی انتخابات در مجمع تشخیص مصلحت نظام نهایی شود و سپس تصمیم بگیریم، بهتر است در ادوار گذشته انتخابات مجلس چهره‌های بسیار موفق و کارآمدی از شهرهای کوچک به مجلس ورود پیدا کردند وجود برخی از ملاحظات قومی و مذهبی نیز از دیگر علت‎های مخالفت وزارت کشور است

سخنگوی وزارت کشور از مخالفت این وزارتخانه با طرح استانی شدن انتخابات خبر داد. حسینعلی امیری با اعلام این خبر به «میزان» گفت: در زمان بررسی این طرح در کمیسیون شوراهای مجلس، بنده و برخی از دوستان‌مان نظر وزارت کشور را درباره این طرح به طور قاطع و صریح بیان کردیم. وی افزود: وزارت کشور به عنوان مجری برگزارکننده انتخابات با طرح استانی شدن انتخابات مجلس موافق نیست و نظرات خود را به صورت جامع و کامل درباره علل مخالفت با این طرح اعلام کرده است. به گفته وی، «با اجرایی شدن طرح استانی انتخابات مجلس میزان مشارکت مردم در عرصه انتخابات کاهش پیدا می‎کند و این روند مغایر با قانون اساسی است.» امیری افزود: استانی شدن انتخابات مجلس سبب خواهد شد تا انگیزه مردم شهرستان‌ها برای حضور در عرصه انتخابات کاهش پیدا کند و این موضوع باعث می‎شود معنای نمایندگی به صورت کامل محقق نشود. وی تأکید کرد: مردم در شهرستان‌ها و حتی شهرهای کوچک از طریق ارتباط با نمایندگان پیگیر مطالبات خود هستند لذا استانی شدن انتخابات سبب می‎شود این ارتباط دوسویه کمرنگ و ارتباط مردم با بخشی حاکمیت قطع شود. سخنگوی وزارت کشور خاطرنشان کرد: وجود برخی از ملاحظات قومی و مذهبی نیز از دیگر علت‎های مخالفت وزارت کشور با اجرای طرح استانی شدن انتخابات مجلس است زیرا اجرای این طرح به نفع وحدت ملی و امنیت کشور نیست. قائم‎مقام وزیر کشور با تأکید بر اینکه «ما در وزارت کشور موضع خود را صراحتاً درباره این طرح اعلام کرده‎ایم»، گفت: به طورحتم طراحان این طرح نیز با انگیزه خیرخواهانه این موضوع را با استدلال اینکه چهره‎های شاخص و ملی در عرصه مجلس حضور داشته باشند، مطرح کرده‎اند اما این موضوع را نیز نباید نادیده گرفت که در ادوار گذشته انتخابات مجلس چهره‌های بسیار موفق و کارآمدی از شهرهای کوچک به مجلس ورود پیدا کردند که عملکرد خوبی هم از خود به جا گذاشته‌اند. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر موضوع بسترسازی برای ورود شخصیت‎های برجسته در مجمع تشخیص مصلحت نظام در راستای بررسی سیاست‎های کلی انتخابات آسیب‎شناسی شده است، گفت: برحسب دستور رهبر معظم انقلاب سیاست‎های کلی انتخابات در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال تدوین است لذا اگر ما صبر کنیم این سیاست‎ها در مجمع نهایی شود و سپس تصمیم بگیریم، بهتر است. سخنگوی وزارت کشور تأکید کرد: قانون اساسی، سیاست‎های کلی نظام ابلاغی رهبر معظم انقلاب و قانون عادی در کشور در سلسله مراتب قانونی در کشور ما معیار هستند لذا انتظار می‌رود نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره ارائه طرح استانی شدن انتخابات کمی صبرکنند و سلسله مراتب را در نظر بگیرند سپس اقدامات لازم را در چارچوب سیاست‎های کلی نظام انتخاباتی که به نظر رهبر معظم انقلاب خواهد رسید، اتخاذ کنند و در زمینه قانونگذاری وارد عمل شوند.

منبع: ایران
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین