کد خبر: ۴۷۲۱۲
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۱
دختر جوان پس از به هوش آمدن، همراه خانواده اش به پایگاه سوم پلیس آگاهی رفت و شکایتی را مطرح کردند.
استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی اگرچه مزایایی دارد اما به دلیل عدم شناسایی هویت افراد،امکان لطمات روحی و گاه جسمی را درپی دارد.

کم نیست اخباری که دختران و گاه پسران در پی آشنا شدن با فردی در فضای مجازی دچار صدمه روحی شده و طعمه کلاهبردارن می شوند.

چهار ماه قبل دختر جوانی هنگام چت در فیسبوک با پسری آشنا شد که خود را مهندس و فردی پولدار معرفی کرد. ارتباط دوستی آنها به این ترتیب شکل گرفت و چند بار با هم در کافی شاپ های تهران قرار گذاشتند. با گذشت یک ماه از این آشنایی، پسر جوان با ابراز علاقه به دختر جوان از او خواستگاری کرد و مدعی بود بزودی مقدمات ازدواج را فراهم می کند و همراه خانواده اش به خواستگاری رسمی وی می آید.

 دختر جوان غافل از این که خواستگار قلابی چه نقشه ای در سر دارد،به حرف هایش اعتماد کرد.پس از گذشت مدتی، پسر خواستگار با دختر جوان تماس گرفت و از او خواست برای آشنایی با خانواده اش در یک مهمانی خانوادگی شرکت کند. او از طعمه خود خواست هر چه طلا دارد همراه بیاورد تا خانواده اش متوجه شوند عروس آینده شان وضع مالی خوبی دارد.

دختر جوان هم با اعتماد به جوان خواستگار، برای مهمانی شیک ترین لباسش را پوشید و چون طلایی نداشت سراغ یکی از دوستانش رفت و طلاهای او به ارزش 40 میلیون تومان را امانت گرفت. بعد هم به محل قرار با مرد خواستگار رفت و سوار خودروی مدل بالای او شد تا همراه هم به مهمانی بروند. در میانه راه متهم با آبمیوه دختر جوان را بی هوش کرد و بعد از سرقت طلاهایش، او را کنار خیابان رها کرد و گریخت.

دختر جوان پس از به هوش آمدن، همراه خانواده اش به پایگاه سوم پلیس آگاهی رفت و شکایتی را مطرح کردند.

پس از این شکایت ماموران در نخستین گام به چهره نگاری از خواستگار قلابی پرداختند. تحقیقات پلیسی در حالی آغاز شده بود که پنج دختر دم بخت دیگر نیز با مراجعه به پلیس شکایت های مشابهی مطرح کردند.

متهم در پوشش خواستگار این دختران را فریب داده و پس از بی هوش کردن قربانیان، طلاهای آنها را سرقت کرده بود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین