|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
کد خبر: ۴۶۸۸۷
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۳
معظمی با بیان این که اگر این رقم یارانه با ارز سه هزار تومانی محاسبه شود حدود ١١ میلیارد دلار می شود، افزود: با این رقم می توان بخشی از منابع مالی طرحهای زخمی صنعت نفت را تامین کرد.
معاون وزیر نفت با انتقاد دوباره از پرداخت حجم عظیم یارانه ها از سوی وزارت نفت گفت: شرکت ملی نفت ایران هم اکنون بیش از ٥٠ میلیارد دلار بدهی دارد.

 منصور معظمی در دومین جلسه هم اندیشی برنامه ششم توسعه که امروز (دوشنبه، ٧ اردیبهشت ماه) در وزارت نفت برگزار شد با اشاره به این که برنامه ششم توسعه در حالی تدوین می شود که صنعت نفت به نوعی صنعت ورشکسته به شمار می رود، گفت: شرکت ملی نفت ایران هم اکنون بیش از ٥٠ میلیارد دلار بدهی دارد.

وی با انتقاد از پرداخت حجم عظیم یارانه ها از سوی وزارت نفت و این که تا کنون ارگانی درباره پرداخت یارانه ها تصمیمی نگرفته است، تصریح کرد: وزارت نفت پارسال ٣٣ میلیارد و ٧٠٠ میلیون تومان یارانه پرداخت کرده است که سهم شرکت پالایش و پخش ٢٤ هزار و ٣٠٠ میلیارد تومان و سهم شرکت ملی گاز ایران ٩ هزار و ٤٠٠ میلیارد تومان بوده است.

معاون برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت با اشاره به این که امسال با رایزنی گسترده که البته هنوز بر سر عدد و رقم آن به نتیجه نرسیدیم این رقم به ٣٢ هزار میلیارد تومان رسیده است، اظهار کرد: سهم شرکت ملی گاز از این رقم ٩ هزار میلیارد و سهم شرکت ملی پالایش و پخش ٢٣ هزار میلیارد تومان تعیین شده است.

معظمی با بیان این که اگر این رقم یارانه با ارز سه هزار تومانی محاسبه شود حدود ١١ میلیارد دلار می شود، افزود: با این رقم می توان بخشی از منابع مالی طرحهای زخمی صنعت نفت را تامین کرد.

وی افزود: گزارش وزارت دارایی حاکی از آن است که توزیع یارانه میان مردم هیچ تاثیری در دهکها نداشته است.

معاون وزیر نفت با تاکید براین که برنامه ششم بر اساس واقعیتها نوشته می شود، افزود: برنامه های آرمان گرایانه بدون شک در این برنامه جای نخواهد داشت.

معظمی همچنین از ضرورت بازسازی و نوسازی تاسیسات نفتی مستهلک در خوزستان گفت و افزود: در برنامه ششم توسعه باید  توجه ویژه ای به این بخش شود زیرا در غیر این صورت امکان استفاده از آن وجود نخواهد داشت.

منبع: شانا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین