با وجود فرهنگ خوراكي كه ما ايرانيان داريم چرا خوراكهاي غيرايراني ـكه گاه بسيار هم ناسالم هستندـ جاي خوراكهاي اصيل ما ايرانيها را گرفته است؟ مشكل از آشپز است يا آنكه خوراك را ميخورد؟

از عموسعيد (فروشنده) كه نزديك به ٤٠ سال پيش پختن گلكباب را آغاز كرده است روش تهيهي آن را پرسيدم: گوشت تازهي گوسفندي به همراه ادويه و نمك و فلفل. البته كه فوت كوزهگريش را رو نكرد. اما دستكم ميدانيم مواد اصلي خوراكش سالم است، در برابر فستفودهايي كه ساليان سال است به ناسالم بودنشان آگاه هستيم.
پرسش اينجاست كه با وجود چنين فرهنگ خوراكي كه ما ايرانيان داريم چرا خوراكهاي غيرايراني ـكه گاه بسيار هم ناسالم هستندـ جاي خوراكهاي اصيل ما ايرانيها را گرفته است؟ مشكل از آشپز است يا آنكه خوراك را ميخورد؟
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
| در حال بررسی: ۰
| انتشار یافته: ۱
ارسال نظر
در کلّ؛
بلحاظ عدم امکان رعایت نکات تغذیه ای-بهداشتی
[عدم نظارت بر ذبح (چه بسا در خانه! باشد)
یا خرید/فروش و ...
و نیز، طرز آماده سازی/نحوه ی پخت و ...]
اصلاً توصیه نمیشود.
( Fast Food های خارجی نسبت به اینها
کم ضررتر هستند).