|
|
امروز: چهارشنبه ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۰۳:۱۸
کد خبر: ۴۶۷۶۷
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در همایش ملی سلامت گفت: تنها ۳۰ درصد مسئولیت سلامت کشور با وزارت بهداشت اما همیشه، پاسخگوی حوزه سلامت وزیر بهداشت است.
دکتر حسینعلی شهریاری در همایش ملی سلامت در سالن همایش های رازی، افزود: وزارت جهاد کشاورزی در محصولات تولید شده خود از جمله محصولات پروتئینی، لبنی، میوه جات و سبزیجات، مسئول غذای سالم است.

وی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور نیز در این زمینه مسئولیت دارد، گفت: در صنایع غذایی نیز وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد ایران دخیل هستند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به برخی اختلاف نظر ها میان سازمان های مسئول سلامت مواد غذایی گفت: درست است که در بین سازمان هایی نظیر غذا و دارو، استاندارد و دامپزشکی برخی اختلاف نظرها وجود دارد اما به دلیل پاسخگو بودن وزارت بهداشت در عرصه سلامت مطابق قانون، باید سازمان غذا و داروی این وزارتخانه حرف آخر را در این خصوص بزند.

شهریاری خاطرنشان کرد: باید اعلام کننده سلامت مواد غذایی سازمان غذا و دارو باشد.

وی افزود: امروزه متاسفانه شاهد بکارگیری نادرست برخی از آفات، سموم و کودهای شیمیایی در مواد غذایی کشاورزی هستیم و کمیسیون بهداشت و فرهنگستان علوم پزشکی در این خصوص جلسات متعددی با وزارتخانه های جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت برگزار کرده است تا به راهکارهایی برای حل این معضل برسیم.

شهریاری شناسنامه دار نبودن برخی از محصولات تولیدی کشاورزی در مزارع را مورد اشاره قرار داد و گفت: براساس قانون برنامه باید تا آخر برنامه پنجم توسعه کشور به مرحله ای می رسیدیم که تمام محصولات غذایی به صورت ارگانیک به دست مردم می رسید ولی به دلیل شناسنامه دار نبودن مزارع، نمی توان سلامت مواد غذایی که به دست مردم می رسد را رصد و نظارت کرد.

وی افزود: در بخش نظارت ها نیز کمبودهای زیادی وجود دارد که یکی از علل آن کاهش نیروهای نظارتی در سازمان هایی مثل غذا و دارو است.

شهریاری اظهار داشت: نیروهای نظارتی این سازمان ها حتی از قبل از انقلاب هم کمتر شده است در حالی که جمعیت کشور از آن زمان بیش از دو برابر شده است.

وی بومی سازی استانداردهای بین المللی تولید و توزیع و مصرف مواد غذایی براساس الگوی تغذیه بومی را مورد تاکید قرار داد و گفت: رهبر معظم انقلاب بارها درخصوص رواج سبک زندگی سالم در جامعه تاکید کرده اند که یکی از اصول اولیه آن رواج تغذیه سالم است.

شهریاری در ادامه بیان داشت: مصرف فست فودهایی که مراکز تهیه و توزیه آن مانند قارچ در جامعه رشد کرده است باعث افزایش چاقی، دیابت، فشار خون و سرطان ها در جامعه شده است به طوری که گاهی باید صدها میلیون هزینه کرد تا بتوان یک بیمار سرطانی را یکسال بیشتر زنده نگه داشت.

وی سودجویی و رقابت ناسالم بین شغل های مختلف در کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: واقعا چند درصد از مالیات ارزش افزوده که بر نرخ کالاها افزوده و از مردم اخذ می شود برای سلامت مردم هزینه می شود؟

شهریاری در پایان با قدردانی از ساماندهی بوفه های مدارس که با همکاری وزارت بهداشت و آموزش و پرورش صورت گرفت از تمام سازمان های ذیربط خواست برای تحقق بهتر شعار «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» بیش از پیش همکاری و تلاش کنند.

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۱
murat
|
Turkey
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
0
0
ریاست محترم سازمان قر طتینه ایران
ریس محترم در ترکیه هنگام مشاهده آنفلانزا مرغی ترانزیت محموله مرغی از طرف کشور ایران ممنوع شد سازمان قرنطینه جهانی در تاریخ 2015/08/15 ترکیه را فاقد بیماری انفلانزا مرغی اعلام و صادرات مرغ را از این کشور تایید کرده ودر تاریخ 15/08/2015 این نامه را به تمام کشورهای عضو این سازمان ارسال نمود واز ان تاریخ طی چندین درخواست از طرف شرکت ها به ان سازمان جواب نداند و بعضی از شرکتها اعلام کردند که باید پول بدهیم ودر غیر این صورت مجوز ترانزیت نمی دهند و شخصی که مسئول ترانزیت به نام آقای محمدیان اصلا جواب ارباب رجوع نمی دهد و و شرکتهای ایرانی می گویند باید مبلغ 50000دلار پول به سازمان ندهیدترانزیتب باز نخواهد شد این در حالی است ما در ترکیه از ترانزیت کامیونهای ایرانی 50000 دلالر پول نمی گیریم وما هم مجبور هستیم با کامیونهای ترانزیتی اهم همین کار را انجام دهیم و راضی به این کار هم نیسیم لدا از ان مقام محترم تقاضا داریم به کاری رسیدگی نمایند و در غیر این صورت
ما مجور به جلو گیری از کامیونهای یخچالی ایران جلو گیری نمایم
سازمان طرنطینه ترکیه
مراد اکرج
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین