|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
کد خبر: ۴۶۴۱۵
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۲
وزیر بهداشت همچنین از ایجاد پرونده الکترونیک سلامت برای تمامی شهروندان خبر و ادامه داد: با اجرای این برنامه می توان در راستای پیشگیری و کاهش بار بیماریها گام برداشت.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ارائه خدمات بهداشتی رایگان پس از جمعیت حاشیه نشین در سایر نقاط شهری کشور نیز اجرا می شود.

دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی روز پنجشنبه در مراسم تامین برنامه مراقبتهای اولیه بهداشتی در مناطق حاشیه مشهد همزمان با افتتاح مرکز سلامت جامعه مهرگان در این شهر افزود: هم اکنون طرح ارائه خدمات بهداشتی در حاشیه شهرها در حال اجرا و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه پیشگام است.

وی گفت: تا نیمه نخست امسال کل جمعیت حاشیه نشین کشور شامل افزون بر 10 میلیون نفر زیر پوشش این خدمات بهداشتی قرار می گیرند.

وزیر بهداشت افزود: هم اینک یک میلیون و 130 هزار نفر از جمعیت ساکن در حاشیه شهر مشهد زیر پوشش خدمات بهداشتی رایگان قرار گرفته اند.

وی ادامه داد: پس از مناطق حاشیه باید تمامی شهروندان زیر پوشش نظام شبکه قرار گیرند که امیدواریم شهرهای مشهد و قم در این زمینه پیشگام باشند.

دکتر قاضی زاده گفت: اجرای این برنامه در کل شهر مشهد نیازمند هزار میلیارد ریال اعتبار است.

وی همچنین پایین ترین سرانه بهداشتی درمانی در سطح کشور را متعلق به کلانشهر مشهد ذکر و بیان کرد: افزایش این سرانه با تلاش و همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسوولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، استاندار خراسان رضوی، شهرداری مشهد و سایر نهادهای ذیربط میسر است.

وزیر بهداشت افزود: هم اینک کلانشهر مشهد به دلیل کاهش سرانه بهداشتی و درمانی با کمبود دو تا سه هزار تخت بیمارستانی روبرو است.

وی با اشاره به طرح نیمه تمام بیمارستان 540 تختخوابی امام رضا(ع) مشهد نیز گفت: اجرای این طرح نیازمند 500 میلیارد ریال اعتبار است.

دکتر قاضی زاده افزود: توسعه تختهای بیمارستانی توجه به 'درمان محوری' نیست بلکه عین پیشگیری است و توجه به بهداشت و پیشگیری نیز نیازمند همت جمعی و حرکت ملی می باشد.

وی گفت: گسترش و ارتقاء سلامت جامعه تنها به یک وزارتخانه و نهاد خاص تعلق ندارد لذا اگر خواهان توسعه و پیشرفت کشور هستیم باید تمامی سازمانها و ارگانها برای ارتقا سلامت در کشور همکاری داشته باشند.

وزیر بهداشت همچنین اظهارداشت: توجه به بهداشت فردی و اجتماعی سالها در کشور مغفول مانده بود، اگر می خواهیم در آینده کشورمان در حوزه سلامت با توجه به روند پیر شدن جمعیت شرایط مطلوبی داشته باشد باید تمامی نهادها به مقوله سلامت و پیشگیری توجه داشته باشند.

وی در ادامه از توجه دولت تدبیر و امید به مقوله سلامت قدردانی و بیان کرد: کاهش هزینه های درمانی به کمتر از شش درصد در مناطق شهری و در مناطق روستایی به سه درصد، رفع مشکلات و بحران دارویی در کشور و سامان بخشی برخی از مشکلات بیمارستانی از جمله فعالیتهای دولت در این زمینه هستند.

وزیر بهداشت گفت: بازسازی و تکمیل هزار خانه بهداشت، تامین نیروهای بهورز در خانه های بهداشت روستایی و افزایش دسترسی به پزشک در شهرهای کمتر از 20 هزار نفر از دیگر فعالیتها در این زمینه بوده اند.

وی افزود: در راستای گسترش خدمات بهداشتی امسال چهار هزار پزشک متخصص در سطح کشور با محوریت مناطق محروم توزیع شده اند.

وزیر بهداشت همچنین از ایجاد پرونده الکترونیک سلامت برای تمامی شهروندان خبر و ادامه داد: با اجرای این برنامه می توان در راستای پیشگیری و کاهش بار بیماریها گام برداشت.

وی در ادامه همچنین گفت: متوسط امید به زندگی در کشور 73 سال است اما زندگی مفید ایرانیان به دلیل ناتوانی و عوارض ناشی از بیماریها اکنون حدود 62 سال می باشد.

او افزود: همچنین 25 میلیون نفر در کشور مبتلا به چاقی و اضافه وزن بوده و بخشی نیز مبتلا به دیابت و فشار خون هستند لذا اگر اقدامات پیشگیرانه برای آنان انجام نشود این افراد در معرض آسیبهای متعدد خواهند بود.


منبع: ایرنا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۱
دانشجو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۴
0
0
بابا بخدا این وزیر فقط در مورد بهداشت و درمان داره کار میکنه...مگه آموزش رو نمی بینید...امکانات آموزشی چرا در دانشگاه های علوم پزشکی اینقد ضعیفه...این همه پذیرش پزشکی دقیقا برای چیه و مسئولش کیه...دمش گرم وزیر ولی خب این قسمت رو فراموش کردن
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین