کد خبر: ۴۵۷۰۶
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۳
اگر کاندیداهای اصلاح‌طلب مورد تایید قرار نگیرند به طور حتم توان رقابت با اصولگرایان نخواهند داشت بنابراين آرايش مجلس دهم نيز مانند مجلس کنونی با اكثريت اصولگرايان تشكيل خواهد شد.
روزنامه آرمان در یادداشتی به قلم صادق زيباكلام نوشت:
 
هرچه می‌گذرد بیش از پیش و خواه ناخواه توجه افكارعمومی به سوي انتخابات مجلس شوراي اسلامي بیشتر می‌شود. از اين رو بار دیگر سوا‌ل‌هاي تكرار ذهن‌ها را مشغول ‌مي‌كند. آرايش انتخاباتي اصلاح‌طلبان، آرايش انتخاباتي اصولگرايان و نحوه مواجهه اين دو جریان چطور خواهد بود؟ مهم تر اينكه صحنه رقابت به چه شکل ترسیم می‌شود و آيا هر دو طرف اصلاح‌طلب و اصولگرا كفه هموزني براي شركت در انتخابات خواهند داشت یا خیر! به نظر مي‌رسد عوامل موفقيت و عدم موفقيت اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس در يك معادله دو مجهولي، با يك عامل بيروني و يك عامل دروني قرار دارد. اولين و بزرگترين مجهول شرايط حضور نامزدهاي اصلاح‌طلب در انتخابات است. آيا نامزدهايي كه از طريق ليست اصلاح طلب در انتخابات شركت خواهند كرد، احراز صلاحيت خواهند شد یا نامزدهايي كه به عنوان مستقل شركت مي‌كنند چه وضعیتی خواهند داشت. به نظر مي‌رسد براي حضور فعال در صحنه انتخابات، اصلاح‌طلبان باید اولين و بزرگترين مجهول خود را به نحوي رفع كنند.

آنها از هم اكنون بايد وارد رايزني‌های جدي و استوار شوند تا بتوانند بی‌دغدغه در انتخابات حضور پیدا کنند. هر چند یک یا دو مرد برای حضور پرشور کاندیداهای اصلاح‌طلب در مجلس کافی نیست اما مهمترين و تعيين كننده‌ترين امری است كه بايد انجام شود. اگر کاندیداهای اصلاح‌طلب مورد تایید قرار نگیرند به طور حتم توان رقابت با اصولگرایان نخواهند داشت بنابراين آرايش مجلس دهم نيز مانند مجلس کنونی با اكثريت اصولگرايان تشكيل خواهد شد. اما گام بعدي و اقدام ضروري ديگر اتحاد و وحدت اصلاح‌طلبان است. اصلاح طلبان بايد ائتلاف‌هاي بزرگ تشکیل دهند تا افكارعمومي را به سمت خود جلب كنند. همان اتفاق موثري كه در انتخابات رياست جمهوري سال92 رخ داد و نتيجه به نفع اصلاح‌طلبان تحقق پيدا كرد.

اتحاد و ائتلاف بزرگ اصلاح‌طلبان نيز در گرو برنامه‌ريزي‌هاي دقيق است بنابراين اصلاح‌طلبان براي موفقيت در انتخابات مجلس دهم باید در وهله اول از امروز رايزني‌هاي جدي خود را با افراد تاثير گذار آغاز  کنند تا نامزدهاي شناخته شده اصلاح طلب، كساني كه محبوبيت و مقبوليت عمومي دارند بتوانند در انتخابات حضور داشته باشند و در گام بعدي در اندیشه ائتلاف‌هاي بزرگ باشند كه افكار عمومي را به سمت خود جلب كنند. چنان که همين امروز اصولگرايانی كه دغدغه کمتری بابت احراز صلاحيت‌ها دارند، گردآمدن به دور احمدی‌ن‍ژاد را در رئوس امور خود قرار داده‌اند. البته اين به آن معنا نيست كه اصولگراها خواهان حضور احمدي‌نژاد در انتخابات هستند، بلكه آنها با آگاهي از اين كه وی در اقشار ضعیف هنوز هم مقبوليت دارد يا در برخي از شهرها و نزد برخی طیف‌ها چهره‌اي شناخته شده است، او را از خود معرفي مي‌كنند تا از شهرت و محبوبيت او بهره ببرند. همان كاري كه اصلاح‌طلب‌ها با ائتلاف گسترده مي‌توانند خنثي كرده و مديريت معادلات انتخاباتي را در دست داشته باشند.


نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۱
لطف الله بهرو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۹
0
2
(نظر به روحیّات، و تأثیرپذیری شدید و احساسیِ ایرانیان از هیجانات جاری و ...)،
تا مشخّص و قطعی شدن نتیجه ی مذاکرات هسته ای،
هرگونه پیشداوری و تخمین
درخصوص میزانِ/درصدِ تحقّق پیش فرض ها
یک راهبردِ عقلایی نیست.

کاری که باید کرد عبارتست از؛
مهندسیِ مسیر، و
صبر.

[من فکر میکنم که
شکستِ! مذاکرات (نهایتاً)، به نفعِ "ملّت" خواهد بود!!!].
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین