کد خبر: ۴۵۲۰۹
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۵
رییس کمیسیون گردشگری و عضو حزب حاکم دموکرات مسیحی در مجلس آلمان ابراز امیدواری کرد که مذاکرات هسته ای ایران به نتیجه برسد و تحریم های اعمال شده علیه ایران هرچه سریع تر لغو شود.
خانم « هایکه بره مر » روز دوشنبه در دیدار با استاندار اصفهان اظهار کرد: آلمانی ها علاقمند به گسترش روابط با ایران و لغو تحریم ها هستند.

عضو کمیسیون گردشگری مجلس آلمان با اشاره به روابط دیرینه ایران و آلمان و مناسبات فرهنگی دو ملت از اشتیاق مردم آلمان برای دیدن جاذبه های تاریخی و فرهنگی ایران خبر داد و افزود : بسیاری از شهروندان آلمانی متقاضی سفر به ایران هستند و سفارت ایران در برلین همکاری خوبی برای صدور روادید با شرکت های گردشگری آلمان انجام داده است.

وی با بیان اینکه تقویت ارتباطات فرهنگی ایران و آلمان مورد حمایت کمیسیون فرهنگی مجلس آلمان قرار دارد، افزود: در دیدار با نمایندگان مجلس ایران گفتگوهای خوبی در زمینه گسترش ارتباطات فرهنگی و گردشگری دو کشور انجامو در این دیدارها از نمایندگان مجلس ایران برای شرکت در نمایشگاه بین المللی گردشگری برلین دعوت شد.

وی شرکت نمایندگان مجلس ایران در این نمایشگاه را عاملی برای تقویت صنعت گردشگری و برقراری ارتباطات فرهنگی دو ملت بیان کرد.

این نماینده مجلس آلمان با اشاره به عقد خواهرخواندگی اصفهان با فرایبورگ ، آمادگی کمیسیون گردشگری آلمان را برای همکاری و حمایت از طرح های گردشگری اصفهان اعلام و خواستار همکاری و تبادل اطلاعات علمی و دانشجو بین دانشگاههای اصفهان و آلمان شد.

استاندار اصفهان نیز در این دیدار آمادگی این استان برای ارائه تسهیلات به سرمایه گذاران آلمانی در مراکز سیاحتی و طرح های گردشگری اصفهان را اعلام کرد.

رسول زرگرپور همچنین خواستار برقراری خط مستقیم هواپیمایی بین اصفهان و آلمان شد و گفت: ارتباط خط هواپیمایی بین اصفهان و ترکیه برقرار شده و تاثیر بسزایی در تقویت صنعت گردشگری طرفین داشته است.

وی افزود: شرایط خوبی برای گسترش ارتباطات فرهنگی و تقویت صنعت گردشگری دو کشور ایران و آلمان وجود دارد و اصفهان می تواند نقش خوبی را در این زمینه ایفا کند.

استاندار اصفهان همچنین خواستار برگزاری هفته فرهنگی اصفهان در آلمان شد و گفت: پیش از این هفته فرهنگی اصفهان در چند کشور اروپایی ، آسیایی و آفریقایی از جمله لهستان ، مالزی و الجزایر برگزار شده است.

رییس کمیسیون گردشگری و عضو حزب حاکم دموکرات مسیحی در مجلس آلمان به همراه چهار عضو دیگر این کمیسیون صبح دوشنبه بمنظور دیدار آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری اصفهان و دیدار و گفت وگو با مسئولان اصفهان وارد این شهر شد.

رئیس و اعضای کمیسیون فرهنگی و گردشگری مجلس آلمان با هدف توسعه روابط فرهنگی و گردشگری این کشور با جمهوری اسلامی ایران و دیدار و گفت و گو با همتایان ایرانی خود همچنین مذاکره با مدیران سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری به کشورمان سفر کرده اند.

روابط فرهنگی ایران و آلمان از پیشینه ای تاریخی برخوردار است. سفر های سیاحان و پژوهشگران متقدم ایرانی و آلمانی و ترسیم دو کشور در سفرنامه ها وخاطرات خود، علاوه بر ایجاد زمینه های شناخت متقابل، تأثیرات فرهنگی ویژه ای را در میان اندیشمندان فرهنگی و سیاسی دو کشور ایجاد نمود.

قدمت و غنای تاریخی ایران و اندیشه اسلامی ایرانیان برای فرهیختگان آلمانی جذاب و الهام بخش بوده است. از جمله گوته، شاعر شهیر آلمانی در سال 1819 با تأثیر پذیری عمیق از حافظ، شاعر بزرگ ایرانی و اشعار وی، دیوان «غربی- شرقی» خود را به وی تقدیم کرد؛ اثری که تا به امروز به عنوان مرجعی در خصوص تفاهم و درک شرق و غرب از یکدیگر مورد استناد قرار می گیرد.

حجم مطالعات و کتب منتشر شده به زبان آلمانی توسط شرق شناسان آلمانی درباره ایران و معارف اسلامی از گستره فراوانی برخوردار است

از تأسیس فرهنگستان علمی اسلامی کلنIslamische Wissenshaftliche Akademie به عنوان نمونه ای همکاریهای فرهنگی دو ملت می توان نام برد که در سال 1976 با همت شادروان پروفسور عبدالجواد فلاطوری (1925-1995) بنا نهاده شد. هدف این فرهنگستان، فراهم آوردن زمینه گفتگوی میان ادیان به ویژه مسیحیت، یهودیت و اسلام و رفع سوء تفاهم ها و پیش داوری های نادرست در این زمینه و نیز هموار کردن راه فهم متقابل هر یک از این فرهنگ ها از یکدیگر بود.

فهم مشترکی که بین دو ملت با پشتوانه تاریخی وجود دارد، زمینه های متعددی برای گسترش و تداوم ارتباط بین مردم دوکشور ایجاد کرده است که این ارتباط در صورت های مختلف در جریان است.

در زمینه مبادلات علمی میان آلمان و ایران، همکاری سنتی خوبی بین دو کشور برقرار است. برخی از فارغ التحصیلان ایرانی مدارس عالی آلمان، امروزه به عنوان استاد دانشگاه در حوزه های تدریس و پژوهش های مشترک ایرانی- آلمانی و نیز در جهت تعمیق همکاری های دانشگاهی مشغول خدمت هستند.

در خصوص روابط فرهنگی ایران و آلمان، حوزه هایی چون تولید فیلم های مشترک، تئاتر، سینما، موسیقی، هنرهای تجسمی، و برگزاری هفته فرهنگی به عنوان حوزه های مهم همکاری در روابط دوجانبه مطرح است علاوه بر این مراکز ایران شناسی و آموزش زبان فارسی در آلمان و مراکز آموزش زبان آلمانی در روابط فرهنگی دوجانبه جایز اهمیت است .
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین