کد خبر: ۴۴۶۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۹
نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت با محکوم کردن اقدام ماموران متخلف فرودگاه جده عربستان، گفت: باید متخلفان این حادثه به اشد مجازات برسند و استمرار سفرهای حج عمره به عملکرد مقام های سعودی در برخورد با این موضوع بستگی دارد.
حجت الاسلام سیدعلی قاضی عسگر روز جمعه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، افزود: در صورتی که مقام های سعودی برخورد قاطعی با این موضوع نداشته باشند، استمرار سفرهای حج عمره به مصلحت کشور و مردم ایران نیست.

وی ادامه داد: به طور قطع حرکت قبیح ماموران فرودگاه جده عربستان که باید تامین کننده امنیت مردم باشند، محکوم است و باید متخلفان به اشد مجازات برسند.

حجت الاسلام قاضی عسگر اضافه کرد: مسوولان عربستان قول داده اند که متخلفان به اشد مجازارت برسند و ما در انتظار عملی شدن این وعده هستیم.

وی با تقبیح عمل ماموران یاد شده، کار آنها را یک اقدام بی سابقه دانست که موجب جریحه دار شدن احساسات عموم مردم ایران شد.

نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت درخواست ایران برای برخورد شدید با ماموران متخلفت عربستانی را یک خواست معقول و به حق اعلام و اضافه کرد: مسوولان حج و زیارت و وزارت امور خارجه از همان لحضات اولیه وقوع این حادثه وارد عمل شدند و بارها اعتراض رسمی خود را به صورت کتبی اعلام کردند.

حجت الاسلام قاضی عسگر گفت: همچنین در همان ابتدای امر مسوولانی از ایران به عربستان اعزام شدند و در گفت و گوهای جدی با مقام های سعودی خواستار رسیدگی سریع و اشد مجازات برای متخلفان شدند.

وی افزود: مقامات سعودی و پلیس جده نیز در این زمینه بررسی و مستند سازی کرده و در نهایت افراد متخلفت شناسایی و زندانی شده اند.

حجت الاسلام قاضی عسگر تاکید کد: اگر متخلفان این حادثه زشت و بی سابقه به اشد مجازات برسند کمی احساسات ملت بزرگ ایران فروکش می کند اما در غیر این صوت کنترل کردن احساسات مردم آسان نیست و امکان دارد که تصمیمات دیگری دیگری در این زمینه گرفته شود.

هشتم فروردین ماه جاری دو نوجوان ١٤ و ١٥ ساله ایرانی پس از انجام حج عمره و در حال بازگشت به ایران، در فرودگاه جده با مشکلاتی از جانب مامورین مستقر در فرودگاه مواجه شدند و این در حالی است که عربستان قوانین سختگیرانه ای درباره چنین جرایمی اعمال می کند.

تعرض دو مامور سعودی به دو نوجوان زائر ایرانی، پرسش ویژه آیت الله مکارم مبنی بر اینکه 'آیا باید با هر ذلتی عمره مستحبی انجام داد'، تاکید آیت الله نوری همدانی بر عدم سکوت در این زمینه، واکنش رییسان قوای مقننه و قضاییه و خواسته نمایندگان مجلس برای قطع اعزام به عمره مفرده، برخی از موضع گیری های ایران در این زمینه است که بازتاب گسترده ای در رسانه های داخلی و خارجی داشته است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین