کد خبر: ۴۴۳۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۳
آیت‌الله مکام‌شیرازی بیان کرد: به تعبیر قرآن حق مانند آب زلال و شفاف است که حیات همه موجودات زنده به او بسته است و باطل نیز چون کف‌های روی آب است که توخالی و پر سر و صدا و بیهوده و کم عمر است.
آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی به حادثه ناگوار فرودگاه جده واکنش نشان داد و گفت: ما نمی‌خواهیم مساله تحریم عمره را پیش بکشیم، اما آیا باید به هر قیمت رفت و به هر ذلتی تن داد؟
 این مرجع تقلید روز چهارشنبه در آغاز درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم، با اشاره به مساله فرودگاه جده تصریح کرد: سوال ما از مسئولان عمره‌گذار این است که عمره مستحب را آیا باید به هر قیمت برویم؟ من به دنبال تحریم عمره نیستم ولی بیان می‌کنم که آیا باید عمره را با هر ذلتی به جای آورد؟

آیت‌الله مکام‌شیرازی بیان کرد: من به مسئولان سعودی عرض می‌کنم که ساخت و سازها در مکه به اندازه امنیت ارزش ندارد؛ اگر در فرودگاه جده امنیت نباشد در کوچه‌های مکه چه امنیتی تضمین شده است؟ اگر این امنیت از بین برود مردم دنیا چه فکری در مقابل شما خواهند کرد.

این مرجع تقلید یادآورشد: مسئولان ما باید فکر کنند که آیا ما تا کی قرار است که به مکه و حج مستحبی برویم؟ در مسجد النبی به علمای ما اهانت می‌کنند و در فرودگاه هم اهانت می‌کنند؛ نباید این چنین تحقیر شویم.

وی گفت: امام راحل با انقلابی که به کمک این مردم کرد عزت و آبرویی برای مردم این کشور فراهم کرد و این عزت به حدی رسیده است که شش وزیر خارجه ابرقدرت جهان در یک طرف و وزیر خارجه ما یک طرف می‌نشینند و ماه‌ها با هم مذاکره می‌کنند که این مساله عزتی است که برای ما فراهم شده است.

وی افزود: امروز در دنیا همه رسانه‌ها خبری از ایران دارند که این مساله نشانه عزیز بودن و آبرومند بودن ماست؛ امیدواریم نتیجه این مذاکرات به جای خوبی برسد ولی منهای این مساله، بحث عزت ماست که نباید این عزت را از دست بدهیم.

این مرجع تقلید در ادامه سخنان خود با تبریک میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا(ع) به تبیین فضائل و مناقب آن حضرت پرداخت و گفت: مقام ایشان برتر از آن است که ما درباره آن می‌اندیشیم.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی با اشاره به مقامات حضرت زهرا(س)گفت: همین جمله رضای خدا به رضای فاطمه(س) و غضب خدا به غضب فاطمه(س) است در شأن و مقام حضرت صدیقه کبری(س) کفایت می‎کند؛ از اینجا متوجه می‌شویم که اسراری در وجود این بزرگوار است که این قدر مقام حضرت را بالا برده است.

وی با اشاره به روایاتی اخلاقی از امام حسن عسکری(ع) عنوان کرد: ایشان فرمودند که هیچ عزیزی حق را ترک نمی‌کند مگر اینکه ذلیل شود و هیچ انسان کم شخصیتی با حق گره نمی‌خورد مگر اینکه عزیز شود؛ یعنی معیار عزت و ذلت، پذیرش یا عدم پذیرش حق است.

آیت‌الله مکام‌شیرازی بیان کرد: به تعبیر قرآن حق مانند آب زلال و شفاف است که حیات همه موجودات زنده به او بسته است و باطل نیز چون کف‌های روی آب است که توخالی و پر سر و صدا و بیهوده و کم عمر است.

این مرجع تقلید یادآور شد: هر ملتی از حق طرفداری کند عزیز خواهد شد و هر ملتی از باطل حمایت کرد به قطع ذلیل خواهد شد؛ دروغ و ریا و خیانت و دوری از عدالت و کبر و عدم وفای به عهد هر انسان و ملتی را به ضلالت می‌کشاند.

وی گفت: این مساله باید مورد توجه همه انسان‌ها و مسئولان واقع شود و باید بدانند که اگر تابع حق بودند عزیز خواهند شد و اگر تابع باطل باشند ذلیل خواهند شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین