کد خبر: ۴۴۲۱۳
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۷
ستاری حمایت از محصولات دانش بنیان داخلی برای کسب توان رقابت‌پذیری در بازارهای بین المللی را از دیگر مسائل نیازمند توجه دانست و یادآور شد: قطعا اقتصاد دانش بنیان تنها به دنبال بازارهای داخلی نیست.
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور، با اشاره به توافق هسته‌ای ایران در مذاکرات «لوزان»،‌ تأثیر آن در حوزه علم و فناوری را مثبت دانست و گفت: با این توافقات زمینه صادرات محصولات دانش بنیان بهتر فراهم می‌شود و در این زمینه لازم است تا بازار داخل را پایلوت یک کار جهانی قرار دهیم.

دکتر سورنا ستاری  با بیان این که بررسی تاثیرات توافقات هسته‌ای در حوزه علم و فناوری یک موضوع دو طرفه است، افزود: شرکت‌های دانش بنیان در یک سوی این موضوع قرار دارند و با این توافقات زمینه‌های صادراتی برای محصولات دانش بنیان آنها ایجاد خواهد شد. این قابلیت در گذشته به دلیل محدودیت‌هایی که برای کشور ایجاد شده بود، وجود نداشت.

وی این توافقات را برای تحقق اقتصاد دانش بنیان و نیز شرکتهای دانش‌بنیان بسیار مهم دانست و اظهار کرد: محصولاتی که قابلیت تجاری سازی و صادراتی پیدا می‌کنند اگر تنها بازار داخلی داشته باشند بازار محدودی خواهند داشت و این در حالی است که بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان از توسعه فعالیت‌های خود در سطح جهان استقبال می‌کنند.

ستاری حمایت از محصولات دانش بنیان داخلی برای کسب توان رقابت‌پذیری در بازارهای بین المللی را از دیگر مسائل نیازمند توجه دانست و یادآور شد: قطعا اقتصاد دانش بنیان تنها به دنبال بازارهای داخلی نیست و از سوی دیگر شرکت‌هایی می‌توانند در این اقتصاد به حیات خود ادامه دهند که بتوانند با سایر محصولات رقابت کنند.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور یادآور شد: در این راستا لازم است تا بازار داخل را پایلوت یک کار جهانی قرار دهیم؛ چراکه اگر در بازار داخلی به این مرحله برسیم می‌توانیم جهانی و قادر به رقابت با شرکت‌های بین المللی شویم.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین