|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
کد خبر: ۴۴۲۰۷
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۲:۱۴
وی همدلی و هم زبانی دولت و ملت را در مسئله هسته ای ضروری دانست و گفت: ۱+۵ باید اتحاد و همدلی را در داخل جامعه ایران ببیند بخصوص آنکه دو انتخابات نیز پیش رو داریم.
اعضای چهل حزب و تشکل سیاسی در نشستی با معاون سیاسی وزیر کشور ضمن بیان دغدغه ها و خواسته های خود خواستار تدوین منشور اخلاقی برای انتخابات و همچنین تدوین منشوری برای تحقق شعار سال شدند.

نشست محمد حسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور با دبیر کل های احزاب و تشکل های سیاسی عصر امروز در سالن شهید رجایی وزارت کشور برگزار شد.

حسینی: منشور اخلاقی انتخابات تدوین شود

در ابتدای این جلسه محمد حسینی دبیر کل دانشجویان ایران اسلامی با اشاره به نقش احزاب و تحقق شعار سال گفت: احزاب در چارچوب موازین قانونی و شرعی باید برای حضور گسترده تر مردم در انتخابات تلاش کنند.

وی با بیان اینکه ضروری است در این سال احزاب بر مشترکات و مصالح ملی تاکید داشته باشند، گفت: مصالح ملی، قانون اساسی، مواضع رهبری و مواضع منطقه ای و بین المللی و ایران از جمله مشترکاتی است که احزاب باید در این حوزه ها یکسان بیاندیشند و برای ارتقای جایگاه ایران تلاش کنند.

وی همچنین خواستار تدوین یک منشور اخلاقی برای انتخابات شد و گفت: امیدواریم وزارت کشور به احزاب احزاب چنین منشوری را تدوین کند که احزاب بتوانند به عنوان حلقه واسطه مردم و مسئولین دغدغه و مطالبات آنان را به حاکمیت منتقل کنند.

ملکی: عده‌ای عدم وابستگی به  حزب را برای خود افتخار می‌دانند

ملکی دبیر کل حزب نیک اندیشان اسلامی نیز با اشاره به تاکید رئیس جمهور بر این مطلب که بنده وابسته به هیچ حزبی نیستم، گفت: متاسفانه عده‌ای اینکه خود را وابسته به هیچ حزبی ندانند برای خود افتخار می‌دانند که متاسفانه دکتر روحانی هم که خودشان و هم دولت‌شان مورد حمایت ماست، این مطلب را بیان کرده در حالی که یکی از موسسین نظام دبیر کل یک حزب بود.

وی تصریح کرد: وابستگی به حزب باید یک نقطه قوت برای مسئولین قلمداد شود. عده‌ای متاسفانه این وابستگی را خوب نمی‌دانند.

نیک ملکی گفت: ما باید نگاه‌های افراطی را در احزاب حذف کنیم و همدیگر را تحمل کنیم. همچنین خطوط قرمز را رعایت کرده و با عقلانیت صحبت کنیم و در مقابل تندروهایی که مخالف احزاب هستند مقاومت کنیم.

زارع فومنی: انتقاد از عدم همکاری استانداران و احزاب

همچنین در ادامه زارع فومی دبیر کل جبهه مردمی اصلاحات نیز با اشاره به بیانیه لوزان، ظریف را مصدق زمان نامید و گفت: ظریف دل ملت را شاد کرد و در اعتلای ایران اسلامی قدم برداشت لذا از همه احزاب  سیاسی کشور می خواهم که یک بیانیه ای به صورت مشترک برای حمایت از تیم هسته ای و همچنین هموارتر کردن ادامه  مسیر آنان در مذاکرات صادر کنند.

وی در ادامه با انتقاد از وزارت کشور گفت: وزارت کشور هیچ نظارتی بر احزاب ندارد و استانداران نیز هیچ کمکی به برگزاری جلسات استانی احزاب نمی کنند. بنابراین احزاب انگیزه خود را از دست می دهد.

وی گفت: برخی از استانداران که هنوز از دوران احمدی نژاد باقی مانده اند که هیچ گونه اعتقادی به کار حزبی ندارند و برخی دیگر هم که برای این دوره هستند به خاطر زد و بندهای سیاسی با احزاب میانه خوبی ندارند و گویی که احزاب جذام دارند و به طور وحشتناک، استانداران  از احزاب می ترسند.

عباسپور: ۱+۵ باید اتحاد و همدلی را در داخل جامعه ایران ببیند

همچنین عباس پور دبیر کل جامعه اسلامی دانشگاهیان  ایران با تشکر از دقت نظر رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال گفت: در این سال امیدواریم شاهد نقطه اوج تاثیرگذاری ایران در منطقه باشیم.

وی همدلی و هم زبانی دولت و ملت را در مسئله هسته ای ضروری دانست و گفت: ۱+۵ باید اتحاد و همدلی را در داخل جامعه ایران ببیند بخصوص آنکه دو انتخابات نیز پیش رو داریم.

عباسپور افزود: دولت و ملت باید یک منشور تفاهم بنویسند و بتوانیم این شعار را عملیاتی کنیم و بر مشکلات فائق آییم.

کمیجانی:  احزاب پیش نویس منشور عملیاتی شدن شعار سال را تدوین کنند

در ادامه این نشست فرج کمیجانی دبیر کل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی ضمن درخواست از وزارت کشور برای راه اندازی خانه احزاب گفت: وزارت کشور باید یک دستورالعمل واحد برای راه اندازی شعب احزاب در استانها تدوین کند چرا امروز استانداران به صورت سلیقه ای عمل می کنند.

وی گفت: همچنین وزارت کشور باید از احزاب به عنوان هیات اجرایی استفاده کند و در هر استانی یک سالن برای جلسات احزاب در نظر بگیرد.

دبیر کل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی خواستار تدوین پیش نویس منشوری برای عملیاتی شدن شعار سال  از احزاب شد.

کریمی اصفهانی: در قبال مسائل هسته ای یک جبهه واحد باشیم

همچنین کریمی اصفهانی دبیرکل جامعه اصناف و بازار نیز  بزرگترین معروف را حمایت و همراهی با نظام دانست و گفت: مسئله هسته ای یک مسئله ملی است لذا هیچ جناح و گروهی حق ندارد آن را به نفع خود مصادره کند.

وی هچنین با انتقاد از ذوق زدگی های برخی گروهها و افراد در جامعه نسبت به مذاکرات لوزان گفت: مذاکرات لوزان تنها در حد یک بیانیه است لذا این ذوق زدگی موجب سواستفاده استکبار می شود و به این نتیجه می رسند که این به این مذاکرات  نیاز داشته است در حالی که همانطور که رهبر انقلاب بارها تاکید کرده اند این غربی ها و آمریکا است که نیاز به مذاکره و گفتگو با ایران دارد.

کریمی اصفهانی با تاکید بر اینکه در قبال مذاکرات هسته ای در داخل کشور یک جبهه واحد باشیم گفت: از دولت نیز می خواهیم تمام تخم مرغ هایش را در یک سبد قرار ندهد چرا که ممکن است توافقات به نتیجه نرسد لذا ما تنها با همدلی می توانیم مشکلات را حل کنیم.

محمدی: وزارت کشور تنها به خدمات اداری در قبال احزاب بسنده کرده است

محمدی دبیر کل مجمع معلمان نیز در این نشست  با بیان اینکه وزارت کشور از احزاب حمایت نمی کند، گفت: وزارت کشور تنها به ارائه خدمات اداری برای احزاب بسنده کرده است و در جهت تقویت و ارتقاء احزاب در جامعه تلاشی نمی کند.

وی تاکید کرد: باید اراده ای در وزارت کشور بوجود بیاید و با یک تیم سیاسی قوی مشکلات احزاب را با تعامل و گفتگو و واسطه گری حل کند.

شریف: وزارت کشور متولی برگزاری خانه احزاب شود

احمد شریف دبیر کل کانون دانشجویان فارغ التحصیلان نیز با انتقاد از دخالت وزارت کشور در مسئله خانه احزاب گفت: دخالت های وزارت کشور باعث پیچیده تر شدن موضوع شده است.

وی با بیان اینکه وزارت کشور باید متولی برگزاری خانه احزاب شود، گفت: از وزارت کشور می خواهیم در راستای احیای اصل ۱۶۸ قانون اساسی در تعریف جرم سیاسی بکوشد و با استفاده از ظرفیت اصل ۲۶ و ۲۷ قانون اساسی به احزاب اجازه تجمع دهد.

باقری: دولت احزاب را از حالت بی خاصیتی خارج کند

در ادامه سعید باقری رئیس جمعیت وکلای ایران با  بیان اینکه احزاب در ایران سمبلیک و نمایشی هستند، گفت: درست است که ایران از استانداردهای خاورمیانه جلوتر است اما همچنان با استانداردهای بین المللی فاصله داریم.

وی تاکید کرد: امیدوارم دولت تدبیر و امید احزاب را از حالت بی خاصیتی خارج و جایگاه آنان را در تاثیرگذاری و تصمیم سازی در جامعه ارتقا دهد.

باقری از وزارت کشور خواستار کمک مالی شد و گفت: این کمک های مالی کمی که قبل از دوره احمدی نژاد به احزاب می شد برای ما بسیار کارگشا بود لذا از وزارت کشور می خواهیم که به احزاب کمک های مالی کند.

صفرپور: خانه احزاب ثمرات زیادی داشت/ وزارت کشور آن را احیا کند

محسن صفرپور دبیر کل حزب اتحاد ملی نیز در ادامه این نشست راه اندازی خانه احزاب شد و گفت: در گذشته خانه احزاب ثمرات زیادی داشت حتی ما با روسای جمهور کشورهای خارجی دیدار داشتیم که امیدواریم هر چه زودتر خانه احزاب با هدف توسعه سیاسی در کشور احیا شود.

وی همچنین با انتقاد از انتخاب فرمانداران گفت: برخی از فرمانداران بسیار سطح شان پائین است و هیچ درک درستی از موضوعات و مسائل کشور ندارند.

حاجی عباسی: رهبری، دولت یازدهم را شایسته همدلی و همزبانی دانستند

همچنین حاجی عباسی دبیر کل جامعه زینب در مورد نامگذاری شعار سال گفت: حضرت اقا با انتخاب این شعار خواسته اند فضای اخلاقی در جامعه حاکم شود و دوم آنکه دولت یازدهم را شایسته همدلی و همزبانی دانستند.

وی تاکید کرد: احزاب با برقراری ارتباط مستمر بین دولت و ملت می توانند در تحقق شعار سال بکوشند.

حاجی عباسی در پایان خواستار تدبیر وزارت کشور برای برگزاری انتخابات به صورت حزبی و همچنین افزایش تعداد نمایندگان زن در مجلس شد.

قدیری ابیانه: انتقاد از چند استاندار مغایر با همدلی و همزبانی است

قدیری ابیانه دبیر کل جامعه فارغ التحصیلان ایتالیا نیز با تمجید از شعار سال گفت: متاسفانه خیلی از دوستانی که در این نشست از همدلی و همزبانی صحبت کردند اما خود این همدلی را نقض کرده و به رفتار چند استاندار اعتراض دارند و آن را به کل استانداران تعمیم می دهند.

وی تاکید کرد: ما باید همدلی و همزبانی را خودمان رعایت کنیم چرا که در همین نشست حرف های که زده شد نقض این همدلی و همزبانی بود.

بای سلامی: احزاب باید دولت را نقد کنند

سپس ابراهیم بای سلامی دبیرکل جمعیت تولیدگران ایران با بیان اینکه احزاب باید برنامه اقتصادی و سیاسی مدون و مشخص داشته باشند گفت: حزبی که در نقد دولت برنامه ای نداشته باشد حزب نیست.

وی تاکید کرد اگر دولت را نقد نکنیم دولت قوی نمی شود لذا احزاب باید با برنامه مشخص رفتارها و اقدامات دولت را نقد کنند تا دولت بتواند بهتر بر مشکلات اقتصادی فائق آید.

اعظم طالقانی: با هم به گفتگو بنشینیم تا سوءتفاهمات برطرف شود

سپس اعظم طالقانی دبیر کل مجمع زنان انقلاب اسلامی با انتقاد از نحوه صلاحیت احزاب و افراد گفت: آیا وزارت کشور می تواند در ارتباط با صلاحیت و یا عدم صلاحیت افراد و احزاب با انصاف برخورد کند.

وی با تاکید بر اینکه احزاب حق نقد کردن دارند افزود: برخی می گویند اگر نقد کنیم نظام تضعیف می شود اما باید بدانیم که نقد احزاب تا به حال نه تنها ضرر نداشته بلکه برای نظام مفید بوده است.

طالقانی همچنین با بیان اینکه تاریخ واقعی را برای نسل جوانی که امروز پست می گیرد و مدیر می شود بازگو کنیم، گفت: باید تاریخ انقلاب  به طور واقعی، دقیق و شفاف برای نسل جدید بیان شود.

وی خواستار ارتباط نزدیک احزاب با نهادهای دولتی و امنیتی شد و تصریح کرد: ما باید به با یکدیگر به گفتگو بنشینیم تا سوءتفاهمات برطرف شود و معلوم شود که چه کسی برانداز است و چه کسی خائن و بدانید که جز اعتلای نظام هیچ رسالتی نداریم.

شکوری راد: دولت بازوی اجرایی نهادهای امنیتی شده است

علی شکوری راد که به عنوان قائم مقام انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران  به این نشست آمده بود با اشاره به انتخابات و نقش آفرینی احزاب در آن گفت: وزارت کشور باید برای برقراری امنیت، ایجاد فضای سیاسی لازم و نقش آفرینی احزاب در انتخابات با هدف افزایش رقابت و افزایش مشارکت مردم بکوشد.

وی با بیان اینکه وزارت کشور باید مشارکت سیاسی را در جامعه افزایش دهد گفت: امروز وزارت کشور در جایگاه خودش قرار ندارد و به خوبی توسعه سیاسی را دنبال نمی کند.

وی گفت: مهمترین پروژه ای که وزارت کشور باید داشته باشد این است که فضای امنیتی امروز را به فضای سیاسی تبدیل کند.

 قائم مقام انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران  گفت: متاسفانه به جای اینکه دستگاههای سیاسی تصمیم گیر باشند امروز دستگاههای اطلاعاتی تصمیم گیرنده هستند و به جای آنکه وزارت اطلاعات به وزارت کشور سرویس دهد حکم می کند در حالی که وزارت کشور باید تصمیم گیرنده باشد.

وی تاکید کرد: امروز در کشور ما مقامات اطلاعاتی تصمیم می گیرند و دولت نیز بازوی اجرایی نهادهای امنیتی شده است.

شکوری راد با اشاره به حادثه شیراز گفت: وزیر کشور باید نسبت به رخ دادن چنین حادثه ای به نماینده مجلس فوری اقدام می کرد اما متاسفانه جایگاه وزارت کشور تنزل یافته لذا باید جایگاه این وزارتخانه ارتقاء یابد.
منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین