|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۰
کد خبر: ۴۱۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۷
تورهایی که قیمت‌های آن حتی گاهی تا نصف قیمت واقعی نیز در پیامک‌ها درج شده و شرایط اغواکننده ای را برای مخاطب ایجاد می‌کند.
با نزدیک شدن تعطیلات نوروزی احتمالا برای هریک از شهروندان پیش آمده که با مراجعه با تلفن همراهشان روزانه با یک یا چندین پیامک با محتوای تورهای ارزان قیمت خارج از کشور روبرو شوند.

تورهایی که قیمت‌های آن حتی گاهی تا نصف قیمت واقعی نیز در پیامک‌ها درج شده و شرایط اغواکننده ای را برای مخاطب ایجاد می‌کند.

در این دسته از پیام‌ها غالبا تنها یک شماره تلفن نوشته شده و جزئیات بیشتری شرح داده نمی‌شود و در همین شرایط است که گاه فردی با خیال طی کردن تعطیلاتش در سفری رویایی به خارج از کشور با این شماره‌ها تماس گرفته و فرد پاسخ دهنده ادعا می‌کند که امکان خرید بلیت به شکل اینترنتی نیز وجود دارد. اینجا شروع یک تجربه تلخ برای کسانی است که می‌خواهند نوروز را در سفری رویایی سپری کنند اما ...

سرهنگ محمد مهدی کاکوان رییس پلیس فتای تهران بزرگ درخصوص فعالیت‌های این‌چنینی به شهروندان هشدار داده و در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) جزییاتی از شیوه فعالیت کلاهبرداران و سودجویان در این فضا را تشریح کرده است.

کاکوان با بیان اینکه مجرمان در کمین هستند و شیوه‌های مختلفی را برای کلاهبرداری انجام می‌دهند اظهار کرد: گاهی پیامکی به دست شهروندان می‌رسد که در آن تورهایی با شرایط اغواکننده تبلیغ شده است. به عنوان مثال گفته می‌شود که هزینه یک هفته اقامت در یک کشور اروپایی تنها دو میلیون تومان است و در این شرایط دریافت‌کننده پیامک وسوسه می‌شود تا چنین سفری را تجربه کند.

رییس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه در این شرایط سودجویان وارد عمل می‌شوند اظهار کرد: گاه ممکن است تبلیغ یک تور خارجی، تبلیغ درستی بوده باشد که در آن صورت شهروندان باید هوشیار باشند که صرفا به یک شماره تلفن اعتماد نکرده و آدرس دقیق و عنوان آژانس گردشگری را نیز جویا شوند و با مراجعه حضوری به این آژانس و انجام تحقیقات لازم درخصوص آن اقدام به خرید بلیت کنند.

سرهنگ کاکوان

وی با بیان اینکه متاسفانه در گذشته مواردی بوده که شهروندان تنها به واسطه دریافت یک پیامک یا رویت یک آگهی و انجام تماسی تلفنی اقدام به خرید بلیت از طریق اینترنت کرده‌اند گفت: در چنین شرایطی این امکان که پس از خرید اینترنتی بلیت جعلی بوده یا وجود خارجی نداشته باشد بسیار بالاست.

کاکوان ادامه داد: در برخی موارد نیز ممکن است با وعده تور یک کشور خارجی و این ادعا که پرواز طی دو مرحله انجام خواهد شد مسافران را پس از اولین پرواز رها کرده و دیگر پرواز دومی برای رسیدن به مقصد اصلی وجود ندارد. البته در خصوص سفرهای داخلی نیز ممکن است چنین اقداماتی انجام شود و افراد سودجو اقدام به فروش بلیط جعلی به مسافران کنند.

رییس پلیس فتای تهران بزرگ با تاکید بر اینکه شهروندان برای سفر از طریق تورهای مسافرتی می‌بایست هوشیار باشند گفت: باز هم تاکید می‌کنم که نباید به واسطه یک پیامک اقدام به خرید بلیت آن هم به شکل اینترنتی کرد. شهروندان باید حتما به محل این آژانس مراجعه کرده و از حقیقی و معتبر بودن آن مطمئن شوند.

وی با بیان اینکه در یکی دو ماه اخیر چنین پرونده ای در پلیس فتای پایتخت ثبت نشده گفت: اما در گذشته چنین مواردی را داشته‌ایم و با توجه به اینکه در آستانه نوروز هستیم و سفرها در این ایام افزایش می‌یابد ممکن است باز هم سودجویان قصد استفاده از این موقعیت را داشته باشند به همین دلیل رسانه‌ها نقش موثری در آگاه سازی مردم داشته و می‌توان با استفاده از ظرفیت آنان از چنین اقدامات مجرمانه ای جلوگیری کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین