|
|
امروز: چهارشنبه ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۲
کد خبر: ۴۱۹۶۰
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۱
از دیگر دستاوردهای اجرای این فاز می توان به بهره‌گیری از نیروهای صنعت نفت با هدف نگهداشت و آموزش سرمایه‌های انسانی به عنوان ارزشمند‌ترین دارایی شرکت ملی نفت ایران، اشاره کرد.
 دقایقی پیش فاز ١٢ میدان مشترک گازی پارس جنوبی با حضور دکتر حسن روحانی به صورت رسمی افتتاح شد.

 از مهمترین مزایای گاز طبیعی تولیدی فاز ١٢، می توان به تامین نیازهای فزاینده داخلی به گاز طبیعی، کاهش وابستگی کشور به گاز طبیعی وارداتی، زمینه‌سازی برای توسعه سهم و حضور ایران دربازارهای منطقه‌ای گاز طبیعی و جایگزینی گاز طبیعی به عنوان پاکترین سوخت فسیلی با سوخت مایع مصرفی در نیروگاهها و بخشهای صنعتی برای مقابله با چالشهای زیست محیطی کلانشهرهای کشور بویژه آلودگی هوا، اشاره کرد.

از دیگر دستاوردهای اجرای این فاز می توان به بهره‌گیری از نیروهای صنعت نفت با هدف نگهداشت و آموزش سرمایه‌های انسانی به عنوان ارزشمند‌ترین دارایی شرکت ملی نفت ایران، اشاره کرد.

پارس جنوبی به عنوان بزرگترین میدان گازی جهان، ٤٠ تریلیون مترمکعب گاز طبیعی و حدود ۵۰ میلیارد بشکه میعانات گازی در خود ذخیره کرده است.

از مهمترین رکوردهایی که پیمانکاران در اجرای این پروژه به آن دست یافته‌اند، می‌توان به ساخت کمپهای مسکونی کارگری و مدیریتی با ظرفیت بیش از ١٨ هزار نفر، ثبت رکورد ٦٤,٧ میلیون نفر ساعت کار بدون حادثه، رکورد تزریق گاز شیرین از ردیف ٥ شیرین سازی در کمتر از ٢٤ ساعت پس از نخستین دریافت گاز ترش، ثبت رکورد زمانی ٥.٢ روز برای حفاری مقطع ٢٤ اینچ در چاه SPD١٢C-٠١، حفاری طولانی‌ترین چاه پارس جنوبی به عمق ٥.٣١١ متر (چاه SPD١٢B-٠٩) و ثبت رکورد طولانی ترین لوله‌گذاری به طول ٤.١٤٦ و با زاویه ٦٠ درجه اشاره کرد.

مصرف روزانه ١٥ هزار مترمکعب آب، ١٠٠ مگاوات برق، پردازش ٣٢ هزار سیگنال فرآیندی، وجود سازه های فلزی، تجهیزات، سه میلیون اینچ قطر لوله، هزار و ٢٠٠ کیلومتر کابل کشی و ٤٠٠ هزار تن بتن ریزی از جمله دیگر ویژگیهای فاز ١٢ است.

منبع: شانا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین