کد خبر: ۴۱۲۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۱
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: واحد اسید سیتریک کرمانشاه از شکر خام اسید سیتریک مورد نیاز کشور را که در حال حاضر وارد می شود را تولید می‌کند.
محمدرضا نعمت‌زاده امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به واحد صنعتی پلیمر کرمانشاه، اظهار داشت: پایه گذاری این واحد در زمان حضور ما در پتروشیمی بر مبنای خط اتیلنی که از عسولیه برای استان‌های مرزی در غرب کشور از جمله کرمانشاه کشیده شده گذاشته شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: واحد صنعتی پلیمر کرمانشاه از سال 91 آغاز به کار کرده و در حال حاضر از تمام ظرفیت آن برای تولید استفاده می‌شود با توجه به اینکه 90 درصد محصول آن به کشورهای همسایه صادر می‌شود.

نعمت‌زاده درباره واحد اوره که افتتاح شد، گفت: واحد اوره با ابتکار جالبی گاز دی اکسید کربن را از دودکش خارج می‌کند و دی اکسید کربن را مجدد با خالص سازی مورد استفاده قرار می‌دهد که این امر تولید را 5 درصد افزایش و آلودگی هوا را نیز کاهش می‌دهد.

وی درباره واحد صنعتی جهان فولاد غرب افزود: در این واحد خلاقیت جوانان سبب طراحی و ساخت ماشین آلات برای تولید قطعات ماشین‌های سنگین شده است که قرار است در این واحد برای ایجاد یک واحد ماشین سازی نیز تلاش شود که دانشجویان می‌توانند با بازدید خود از این طرح‌ها مشوقی برای سرمایه گذاران باشند.

نعمت‌زاده زمان توقف فعالیت کاشی بیستون را 17 تا 18 سال اعلام و بیان کرد: با خریداری این واحد توسط بخش خصوصی در حال حاضر با نوسازی قطعات آن و با حمایت‌های مالی مورد نیاز برای فعالیت مجدد آن تلاش می‌شود.

وی واحد تایر کورد را بسیار مجهز دانست و گفت: برای ایجاد یک واحد لاستیک سازی در کنار این کارخانه برای تولید لاستیک‌های اتومبیل تلاش می‌شود به طوری که سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت گشایش اعتبار توجه لازم را اعمال می‌کند.

نعمت‌زاده با بیان اینکه واحد اسید سیتریک کرمانشاه از شکر خام اسید سیتریک که امروز در کشور نداریم تولید می‌کند، افزود: واحد اسید سیتریک کرمانشاه که سازمان تأمین اجتماعی عمده سرمایه گذار ان است چند سالی در فعالیت خود با وجود تکنولوژی پیشرفته دچار وقفه شد که با پیگیری‌هایی به عمل آمده هم اکنون در حال بازسازی است.

وی افزود: تلاش می‌شود واحد اسید سیتریک کرمانشاه (واحد صنعتی کیمیا مهرورزان غرب) حداکثر تا یک ماه آینده برای تولید اسید سیتریک جهت تأمین نیاز داخل کشور و صادرات آغاز به کار کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت هدف صادرات را برای ایجاد واحدهایی از جمله پلیمر و فولاد که امروز مورد بازدید قرار گرفتند اعلام و بیان کرد: در حال حاضر 50 درصد از محصولات تولیدی فولاد به کشورهای مرزی استان صادر می‌شود.

وی مزیت استان‌های مرزی برای صادرات را به دلیل موقعیت جغرافیایی بیش از استان‌های مرکز کشور دانست و گفت: یکی از دلایل ایجاد این مزیت سهولت برای دسترسی به بازارهای صادراتی است که استان کرمانشاه برای سرمایه‌گذاری با هدف صادرات ظرفیت مناسبی دارد.

نعمت‌زاده هدف اصلی رهبری، دولت و نظام جمهوری اسلامی را توسعه صادرات غیر نفتی اعلام و بیان کرد: استان کرمانشاه به عنوان استان بزرگ مرزی برای صادرات غیر نفتی دارای اهمیت ویژه‌ای است به طوری که صنایع زیادی در بخش معدن و دیگر صنایع برای سرمایه‌گذاری وجود دارد و سرمایه‌گذاران برای توسعه کشور برای سرمایه‌گذاری در کشورهای همسایه اقدام کنند.

وی با بیان اینکه معادن برای بهره برداری و استخراج قانون خاصی دارند گفت: در حال حاضر در بخش فلزی تصمیم بر این است که زنجیره تولید به هم متصل شوند یعنی از بخش معدن تا تولید محصول نهایی زنجیره تولید ایجاد شود که در گذشته چنین نبوده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت از مجوزهای جدید واگذاری معدن خبر داد و افزود: واحدهایی که در مزایده معدن شرکت می‌کنند باید در زنجیره تولید قرار داشته باشند.

وی درباره جلوگیری از صادرات خام مربوط به مواد معدنی گفت: راه جلوگیری از صادرات مواد خام معادن ایجاد صنایع مرتبط است و اولویتی که در مباحث مربوط به صنایع از جمله مس، فولاد و سنگ ساختمانی دنبال می‌شود تأکید بر این موضوع است.

نعمت‌زاده از ایجاد صنایع بزرگ در زمینه سنگ با هدف صادرات خبر داد و بیان کرد: با جمع واحدهای سنگ بری در استان کرمانشاه و تلاش بر ایجاد چند واحد بزرگ صنعتی با داشتن معیارهای بین المللی امکان رقابیت در بازارهای صادرات فراهم می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: می‌توان با ایجاد صنایع بزرگ در زمینه سنگ در استان کرمانشاه‌ها و توجه به معیارهای بین المللی سنگ‌هایی برای صادرات به اروپا تولید کرد که در این زمینه از ورود افراد دارای توانایی رغبت می‌شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین