|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
کد خبر: ۳۹۷۰۹
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴
آيت‌ا... هاشمي رفسنجاني شخصيتي است كه مورد تاييد همه اركان نظام بوده و در حال حاضر نيز رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام است. بنابراين چنين شخصيتي با اين تجربه بيش از نيم قرنی و با آن فداكاري‌هاي زايد الوصف چه قبل از انقلاب و چه در زمان جنگ امروز حرفش بايد مورد عنايت دلسوزان و علاقه مندان كشور قرار بگيرد.
مذاكرات هسته‌اي با قوت در حال پیگیری است و ديپلماتهاي وزارت خارجه با هدايت دكتر ظريف و با اعتماد مردم و مسئولين كشور در حال تلاش برای حل و فصل نهايي و منطقي پرونده هسته‌اي ايران كه بيش از يك دهه از آغاز آن مي‌گذرد هستند. مذاكرات فشرده‌اي كا تا همين لحظه نتايج بسياري نيز به بار آورده و به قول وزير امور خارجه آلمان دستاوردهايش در طول این يك سال، بيش از يك دهه اخير بوده است. در اين ميان اما مخالفان چه در ايران و چه در خارج از كشور به شدت به روند اين پرونده معترضند و اين مخالفت‌ها مورد اعتراض آيت‌ا... هاشمي نيز قرار گرفته است. در اين خصوص محمدرضا خباز معاون تقنینی معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور با آرمان به گفت‌و‌گو نشسته است که در ادامه می‌خوانید:

 آيت‌ا... هاشمي روز گذشته سخنانی در خصوص حمايت از تیم مذاکره‌کننده هسته‌اي بر زبان آورد و به مخالفتهای داخلی و خارجی با روند مذاکرات اشاره کرد.

آيت‌ا... هاشمي رفسنجاني شخصيتي است كه مورد تاييد همه اركان نظام بوده و در حال حاضر نيز رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام است. بنابراين چنين شخصيتي با اين تجربه بيش از نيم قرنی و با آن فداكاري‌هاي زايد الوصف چه قبل از انقلاب و چه در زمان جنگ امروز حرفش بايد مورد عنايت دلسوزان و علاقه مندان كشور قرار بگيرد. مطلب مهمي كه آقاي هاشمي بيان كردند اين بود كه چرا ما بايد در كشور حرفي را بگوييم كه همان حرف از حلقوم مخالف ما بيرون بیاید. الان نتانياهو براي چه سوار بر هواپيما شده و به اين كشور و آن كشور می‌رود تا عليه توافق هسته‌اي با ايران تلاش كند يا به كنگره آمريكا مي‌رود تا عليه توافق حرف بزند؟ او رسما مي‌گويد كه مخالف رفع تحريم‌ها و مذاكرات با ايران هستم. خب امروز گاهي ديده مي‌شود كه حرف‌هایی نيز از زبان برخي اشخاص يا برخي منتقدين و سياسيون داخلی زده مي‌شود که متاسفانه به نوعی تضعیف‌کننده روحیه تیم مذاکره‌کننده کشورمان است. و این در راستای اهداف و سیاستهای دولت که مورد حمایت بزرگان نیز قرار گرفته است، نیست. بارها اعلام شده حرف ما دربرابر رقیب باید یکی باشد اما هنوز برخی ساز خود را می‌زنند و توجه چندانی به این موضوع نمی‌کنند.

 سخنان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را می‌توان نوعی هشدار به این جریانات و گروهها تلقي كرد؟

آقاي هاشمي دارند نصيحت مي‌كنند. مي‌گويند آقاياني كه شايد از سر دلسوزي چنین حرفهایی می‌زنید یا اقداماتی انجام می‌دهید، کار شما صحیح نیست. كساني كه به كشور و ملت خود علاقه‌مندند نبايد کاری کنند که تیم مذاکره‌کننده کشورمان در مقابل رقیب دچار ضعف شود یا فکر کند کسانی در داخل هستند که قدر اقدامات و زحمت‌هایشان را نمی‌دانند.

 بنابراین دولت باید چه اقداماتی برای رفع نگرانی این عده انجام دهد؟

بايد از آنها پرسيد دلواپس چه هستند؟ دشمن دلواپس اين است كه ايران قوي و پيشرفته باشد، شما دلواپس چه هستيد؟ چرا وقتي سه‌هزار ميليارد تومان پول اين مملكت به يغما رفت صدایی که امروز از شما می‌شنویم از شما شنیده نمی‌شد! آن زماني كه برخی 9هزار ميليارد تومان پول نفت اين كشور را معلوم نیست به کجا بردند بايد دلواپس مي‌شديد و فرياد مي‌زديد. زماني كه عده‌اي بیت‌المال سازمان تامين اجتماعي را نابجا هزینه کردند و حتی گزارش آن در مجلس خوانده شد کجا بودید؟‍! اگر امروز که فرزندان این مملکت پای در مذاکرات هسته‌ای با شش کشور بزرگ دنیا گذاشته‌اند و همگان -حتی طرف مقابل- به قدرت، هوشمندی، توانایی آنان اذعان می‌کنند نگران هستید پس فردا که مذاکرات به نتایجی که دلخواه مملکت و ملت باشد برسد چه خواهید کرد؟ بايد از اينكه حربه را از دست آمريكا و رژیم صهیونیستی گرفتيم كه مي‌گفتند ايران اهل مذاكره و گفت‌وگو نيست، خوشحال باشيد. دلواپسي بايد براي حقوق ملت باشد. سخنان آيت‌ا... هاشمي كاملا درست و دلسوزانه است و نبايد به اين مطالب دلسوزانه جنبه سياسي دهيم، بلكه بايد كمك كنيم تا اين اتفاقات ميمون و مباركي كه يكي پس از ديگري پيش مي‌آيد و استدلال ايران در حال برتري و رجحان بر استدلال شش كشور قدرتمند دنياست بايد خوشحال بود.
 اما کمتر از چندساعت بعد از سخنان آقاي هاشمي، حمید رسايي نماینده مجلس واكنش تندي در برابر اين سخنان نشان داد و ضمن اتهام‌زني‌هاي مختلف به آقاي هاشمي وي را به عدم‌تحمل انتقاد‌ها و تلاش براي بستن دهان مخالفان محكوم كرد.

همیشه بوده‌اند کسانی که به جای اینکه از حرفهای پدرانه حُسن استفاده را بكنند و نسبت به رفتار گذشته خود پشيمان باشند باز همان حرف‌هاي گذشته خود را تكرار مي‌كنند. اين آقايان فرق ميان انتقاد و تخريب را يا نمي‌دانند يا نمي‌خواهند بدانند. انتقاد با نيت خير اتفاق مي‌افتد، ولي تخريب با نيت ناخیر. انتقاد براي اصلاح امور است، تخريب براي اخلال در امور. انتقاد براي هدايت جامعه است، تخريب براي گمراه كردن. انتقاد براي معرفي افراد خدوم است، تخريب براي لكه‌دار كردن افراد خدوم. اين آقايان هنوز از این ناراحتند که آقاي هاشمي از آقاي روحاني حمايت كرده‌اند.از اين كه اعلام كردند كه حامي آقاي روحاني هستيم و این موضوع باعث رای‌آوری وی شد و كانديداي مورد حمایت آنها در پايين جدول قرار گرفت، ناراحتند. بنابراين هم دولت، هم آقاي هاشمي و هم هر آدم عاقل ديگر از انتقاد استقبال مي‌كند اما اين دوستان هنوز این زبان را به کار نبرده‌اند. چرا كه زبان انتقاد زباني ملايم است. نباید در برابر اين دلسوزي، در برابر اين نصيحت مشفقانه و در برابر اين هدايت پدرانه هتاكي کرد چراکه اين رفتار در پيشگاه ملت قابل پذيرش نيست.

 برخی می‌گویند تندروها در سخنانشان دائم از زبان ملت صحبت مي‌كنند و به نوعي خود را نماينده آنها مي‌دانند.

اين كه آنها از طرف مردم یا مجلس یا ... حرف مي‌زنند بايد گفت هيچ نمايندگي از آنها ندارند. موضوع اصلی این است که تندروها به دلیل اینکه فاقد شناسنامه هستند و ترجیحشان این است که شناخته نشوند حرفهای خود را از زبان دیگران می‌زنند اما از این موضوع غافلند که افکار عمومی بسیار باهوش است و آنها هرچه پشت این اسمها پنهان شوند بازهم آنها را می‌شناسد و وقعی به سخنانشان نمی‌نهد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین