|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۶:۱۴
کد خبر: ۳۸۴۳۶۱
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۵
فرخ نژاد با مطلوب ارزیابی کردن عملکرد بانک ملت در شش ماهه نخست سال 1403 در شاخص های مختلف، ابراز امیدواری کرد با افزایش سطح همکاری ها میان این بانک و صندوق نوآوری و شکوفایی تا پایان سال شاهد عملکرد مطلوب و تاثیرگذاری در این حوزه نیز باشیم.

با امضای دو تفاهمنامه میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی، حمایت از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها توسعه می یابد.

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، در آیین امضای تفاهمنامه بین بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی، فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت، امضای این تفاهمنامه ها را موجب برطرف شدن موانع پیش روی اعطای تسهیلات به حوزه دانش بنیان ارزیابی کرد و گفت: شرکت های دانش بنیان با ایده های نوآورانه ارزش افزوده قابل ملاحظه ای برای کشور به ارمغان می آورند و بانک ملت در راستای عمل به مسوولیت های اجتماعی خود موظف به حمایت از این شرکت ها است.

فرخ نژاد با مطلوب ارزیابی کردن عملکرد بانک ملت در شش ماهه نخست سال 1403 در شاخص های مختلف، ابراز امیدواری کرد با افزایش سطح همکاری ها میان این بانک و صندوق نوآوری و شکوفایی تا پایان سال شاهد عملکرد مطلوب و تاثیرگذاری در این حوزه نیز باشیم.

مدیرعامل بانک ملت با تاکید بر عمل به تعهدات و انجام حداکثری معرفینامه های صادره از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی، از بخش های ذیربط در بانک خواست تا با همکاری مناسب و سرعت بخشیدن به امور، زمینه را برای تحقق این هدف فراهم کنند.

محمد صادق خیاطیان مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این مراسم با قدردانی از حسن دیدگاه مدیریت عالی بانک ملت به حوزه دانش بنیان کشور اظهار داشت: بانک ملت در کمک به صندوق همواره بانک پیشگام بوده و انتظارات ما نیز از این بانک بسیار بالا است و امیدوارم امضای این تفاهمنامه ها موجب رونق و رشد هر چه بیشتر شرکت های دانش بنیان شود.

وی با اشاره به نظارت این صندوق بر مصارف شرکت های دانش بنیان از تسهیلات دریافتی، گفت: در صندوق نوآوری و شکوفایی عزم جدی برای جلوگیری از انحراف مصارف وجود دارد تا تسهیلات دریافتی با قرار گرفتن در چرخه تولید به اقتصاد کشور کمک کند.

خیاطیان اجرای مصوبات این تفاهمنامه ها را کمکی برای کاهش ریسک تسهیلات برای بانک ملت و بهره مندی حداکثری شرکت های دانش بنیان کشور و عمل به شعار جهش تولید با مشارکت مردم در سال جاری عنوان و ابراز امیدواری کرد شرکت های دانش بنیان از انعقاد این تفاهمنامه ها و ثمرات ارتقای سطح همکاری های دو مجموعه بهره مند شوند.

براساس این تفاهم نامه ها پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زایی از محل منابع تبصره 2 قانون بودجه با تضمین بازپرداخت گروهی و صدور ضمانتنامه های اعتباری برای تضمین بازپرداخت تسهیلات اعطایی بانک میان دو مجموعه انجام خواهد شد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین