|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۹
کد خبر: ۳۸۱۶۱۷
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۵
اینکه مردم بروند با انگیزه، با شناخت، با ایمان، با توقع، با امید بروند پای صندوق ر‌أی بیاندازند، این آسان به دست نیامده، خیلی برای این کار مجاهدت شده در این کشور. حالا شروع مجاهدات البته از بعد از مشروطه به این طرف است لکن حرکت عمده‌ی مجاهدات و مبارزات در نهضت امام بزرگوار و نهضت اسلامی است که مردم پشت‌سر امام قرار گرفتند و این راه را طی کردند.

در آستانه برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، جمعی از رأی اولی‌ها و خانواده‌های معظم شهدا، صبح امروز (چهارشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی (ره)، با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

به گزارش سایت رهبری، بخش‌هایی از بیانات رهبر انقلاب در این دیدار را در ادامه می‌خوانید:

* این صندوق رأی، این انتخابات آسان به میان کشور ما و ملت ما نیامده، از این حرف‌ها نبود، از این خبر‌ها نبود. یک مدتی که استبداد مطلق بود بعد هم که ظاهر انتخابات وجود داشت انتخابات فقط ظاهری بود، هیچ باطنی نداشت یعنی لیست‌ها را در دربار و حتی در سفارتخانه‌های خارجی بعضاً تنظیم میکردند.

اینکه مردم بروند با انگیزه، با شناخت، با ایمان، با توقع، با امید بروند پای صندوق ر‌أی بیاندازند، این آسان به دست نیامده، خیلی برای این کار مجاهدت شده در این کشور. حالا شروع مجاهدات البته از بعد از مشروطه به این طرف است لکن حرکت عمده‌ی مجاهدات و مبارزات در نهضت امام بزرگوار و نهضت اسلامی است که مردم پشت‌سر امام قرار گرفتند و این راه را طی کردند.

* اگر انتخابات قوی بود، منتخب هم قوی خواهد بود. اگر ما در انتخابات مجلس حضور قوی داشته باشیم مجلس قوی کار‌های بزرگ میتواند انجام بدهد، قدم‌های بلند میتواند بردارد؛ بنابراین انتخابات قوی نتیجه‌اش پیشرفت کشور است، نتیجه‌اش سود بردن کشور است، برداشتن مشکلات کشور است.

* بعضی‌ها بودند شاید حالا هم باشند، میگویند آقا یک عده‌ای در انتخاباتی برگزار بشود یک جمعی از مردم شرکت کنند بعد هم یک حکومتی سر کار بیاید یا یک دولتی یا یک مجلسی کار‌های خودش را انجام بدهد. ما معتقدیم نه؛ باید انتخابات انتخابات پرشور باشد. باید پرجمعیت باشد.

برای اینکه حضور مردم پای صحنه، پای صندوق رأی نشانه‌ی حضور ملّت در صحنه‌های مهم اداره‌ی کشور است. این برای کشور ثروت بزرگی است. ما اگر بتوانیم به دنیا نشان بدهیم که ملت در صحنه‌های مهم و تعیین کننده‌ی کشور حضور دارند، کشور را نجات داده‌ایم، کشور را پیش برده‌ایم.

دولت‌هایی هستند در دنیا که چهارچشمی مراقب مسائل کشورند، مراقب مسائل ایرانند. آمریکا، سیاست‌های غالب بر اروپا، سیاست‌های صهیونیستها، سیاست‌های سرمایه‌داران و کمپانی‌داران بزرگ دنیا، این سیاست‌ها متوجه ایرانند.

میخواهند ببینند اینجا چه خبر است. این ناظران سیاسی از همه بیشتر از حضور مردم میترسند، از قدرت مردمی بیمناکند و ملاحظه میکنند. چرا؟ چون قدرت مردمی را دیده‌اند. دیده‌اند که اگر این ملت در صحنه حضور پیدا بکند، حتماً بر مشکل غلبه پیدا میکند.

معجزه‌ی حضور ملت ایران در صحنه را دشمنان ملت ایران دیدند؛ لذا از حضور مردم ملاحظه میکنند. حالا میخواهند ببینند آیا مردم حضور دارند یا نه.

این پشتوانه‌ی امنیت ملی ماست. قدرت ملی پشتوانه‌ی امنیت ملی است. اگر دشمن احساس کند شما توانایی ندارید، ملت ایران قدرتی ندارد، همه نوع امنیت شما را تهدید خواهد کرد.

امنیت ملی همه چیز است. اگر امنیت نباشد، هیچ چیز نیست. دشمن با قدرت ملی ما مخالف است. پس هر چیزی که نشانه‌ی قدرت ملی است، با آن مخالفت میکنند از جمله با انتخابات.

* از ماه شعبان روز‌های کوتاهی باقی مانده است. ماه دعا، ماه مناجات، ماه استغفار، شعبان یک چنین ماهی است. در همین چند روزی که باقی مانده است، توصیه‌ی جدی من به شما جوانان عزیز، چه پسر‌ها و چه دختر‌ها این است که از دعا و استغفار و صلوات غفلت نکنید. دعا انس شما را با خالق هستی افزایش میدهد.

استغفار به معنای انتخاب راه برگشت از این خطا‌ها و این گناهان است که در ماه شعبان بر استغفار تکیه شده. شما میگویید استغفراللّه وأتوب الیه. اتوب الیه یعنی برمیگردم به سمت خدا.

در درود فرستادن و صلوات فرستادن بر محمد و آل محمد در واقع بهترین الگو‌های انسانی را در ذهن خودمان زنده میکنیم، یاد آن‌ها را، خاطره‌ی آن‌ها را.

* در داخل هم بعضی نسبت به انتخابات بی‌التفاطی میکنند. ما باید به انتخابات از زاویه‌ی منافع ملی نگاه کنیم، نه از زاویه‌های جناحی و گروهی منافع ملی را ملاحظه کنید. اگر انتخابات ضعیف باشد همه ضرر میکنند، نه اینکه یک عده‌ای ضرر کند، یک عده‌ای از ضعیف بودن انتخابات سود ببرند. هر کس ایران را دوست دارد، هر کس کشور خودش و ملت خودش و امنیت خودش را دوست دارد بداند که اگر انتخابات ضعیف برگزار بشود هیچ کس سود نمی‌برد همه ضرر میکنند، همه ضربه می‌خورند.

* انداختن رأی به صندوق یک کاری است آسان با نتایج بزرگ، یک کار آسان شرکت در انتخابات کار سختی که نیست، یک کار آسانی است هیچ مایه‌ای هم ندارد. اما نتایجش، نتایج بزرگی است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین