|
|
امروز: يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۵
کد خبر: ۳۷۹۵۸۲
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: انتخابات منشاء تحول است و ما روی این موضوع کم کار کردیم باید مردم آگاه شوند که واقعاً حضورشان در پای صندوقهای رأی باعث ایجاد تحول در کشور می‌شود که این تحول بر روی افراد و عملکردهای نمایندگانی که جدید در مجلس جایگزین می‌شوند؛ تأثیر گذار خواهد بود.

فارس: عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: انتخابات منشاء تحول است و ما روی این موضوع کم کار کردیم، باید مردم آگاه شوند که واقعاً حضورشان در پای صندوقهای رأی باعث ایجاد تحول در کشور می‌شود.
 
امیرحسین بانکی پور فرد نماینده اصفهان در مجلس با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر مشارکت حداکثری در انتخابات گفت: مسأله انتخابات در کشور جزء مهم‌ترین مسائل کشور محسوب می‌شود. در انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی نوع تأکیداتی که حضرت آقا بر مشارکت افراد در انتخابات دارند با دوره‌های قبل انتخابات مجلس تفاوت جدی دارد و اولین تفاوت در این دوره این است که با استدلال‌های مختلف که جنبه‌های راهبردی را بیان می‌کند، روبرو هستیم که به نظر بنده باید بر روی این استدلال‌ها در راستای مشارکت حداکثری کار کرد.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: انتخابات منشاء تحول است و ما روی این موضوع کم کار کردیم باید مردم آگاه شوند که واقعاً حضورشان در پای صندوقهای رأی باعث ایجاد تحول در کشور می‌شود که این تحول بر روی افراد و  عملکردهای نمایندگانی که جدید در مجلس جایگزین می‌شوند؛ تأثیر گذار خواهد بود.
 
بانکی‌پور، ادامه داد: این تحولات که با انتخابات جدید قرار است اتفاق بیفتد باید از قبل انتخابات در جامعه نشان داده شود‌ و  مردم با آگاهی که از تحولاتی که رأی آنها سبب شده انگیزه مشارکت پیدا کنند.     
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: مردم باید بدانند که اگر در انتخابات مشارکت داشته باشند شانس ماندن همان نمایندگان مورد تأیید خودشان در مجلس فعلی نیز بیشتر است.
 
بانکی‌پور گفت: انتخابات یک نوع جشن است و نشاط سیاسی در جامعه ایجاد می‌کند یعنی در واقع یک انرژی بزرگی در کشور آزاد می‌شود که باعث بسیاری از تحولات سیاسی مختلف در جامعه خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات رابطه مستقیم با فشارهای بین‌المللی به کشور دارد، افزود: طبیعتاً هر چقدر مشارکت در انتخابات کمتر باشد فشارهای بین‌المللی کمترخواهد شد و کشور نیز تقویت خواهد شد.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انتخابات در کشور حرف اول را می‌زند و موضوع ارجع است در فضای انتخاباتی باید احزاب گروه‌ها را جمع کرد.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، اذعان کرد: از همه مهمتر نتایج بدست آمده در مجلس نیز حائز اهمیت است، اینکه مجلس چه نتایج علمی و عملی بدنبال داشته است. ما باید با نشان دادن تأثیرات عملی انتخابات در زندگی مردم، اهمیت موضوع انتخابات و حضورشان را مطرح کنیم و مردم آگاه شوند.
 
بانکی‌پور تأکید کرد: ما باید دستاوردهای مجلس را برای مردم اعلام کنیم نه از زبان خودمان از زبان شخصی که این فعالیت‌ها برایش شکل گرفته باشد؛  همانند همین موضوع قانون جوانی جمعیت که نزدیک به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر وام ازدواج دریافت کردند این وام  از زمان شروع مجلس ۱۰ تا ۱۲ برابر شد. موضوعات این چنینی بسیار می‌تواند در افزایش مشارکت تاثیرگذار باشد پیام خوبی را به جامعه منتقل کند.
 
وی عنوان کرد: بین مصوبات مجلس و بهره‌ای که مردم از آن بردند باید یک اتصال ملموس و کوتاه انجام شود به گونه‌ای که این کار از طریق مصاحبه با افرادی که از این امکانات بهره برده‌اند میسر خواهد شد.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به تلاش رسانه‌های بیگانه و دشمنان برای کمرنگ نشان دادن مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، گفت: این رسانه‌ها وظیفه‌ای جز این موضوع ندارند اینان شادی ملت را نمی‌توانند تماشا کنند آنها تمایل دارند که کشور ما از فعالیت‌ها عقب بماند و دچار مشکل شود ما باید فضای رسانه‌ای را با اتحاد و وحدت پیش ببریم و در جامعه تزریق روحیه امید را داشته باشیم.
 
بانکی پور فرد با اشاره به رقابت بین کاندیدا در انتخابات و تأثیر آن در مشارکت، افزود: رقابت بین نامزدهای تأیید صلاحیت شده باید سالم باشد این رقابت نشاط انتخابات را افزایش خواهد داد. این رقابت‌ها باید رقابت برنامه‌ها، حل مسأله، دیدگاه‌های نامزدهای تأیید صلاحیت شده باشد افراد برنامه‌های خود را بدون تخریب یکدیگر ارائه دهند این موضوع نیز سبب افزایش مشارکت خواهد شد.
 
وی تصریح کرد: قطعاً رقابت سالم و واقعی هم مشارکت را افزایش می‌دهد همچنین ترکیب نمایندگان را  نیز قوی‌تر می‌کند. مشارکت احزاب، گروه‌ها و جناح‌های سیاسی باعت قوی‌تر شدن مجلس دوازدهم خواهد شد باید فضایی ایجاد کنیم دیگر کسی به حالت لیست رأی نیاورد خودش توانمندی قبلی داشته باشد. افرادی که به سمت ارائه لیست می‌روند به این موضوع توجه کنند که تک به تک افرادی که در لیست آنها هستند برای خودشان یک سرمایه اجتماعی و ایده‌ای داشته باشند طوری نباشد که تنها به اعتبار لیست واحد رأی بیاورند.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، خاطر نشان کرد: مردم با آگاهی لازم نمایندگان اصلح خود را انتخاب کنند طوریکه این نماینده تا چه حد می‌تواند برای حل مشکلات تأثیر گذار باشد، همگی برای پیشرفت و آبادانی کشور گام برداریم.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین