|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۳۷۹۰۵
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۲
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری از برگزاری دومین همایش ملی صنایع غذایی کشور، در این دانشگاه در ساری خبر داد.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، محمدعلی بهمنیار، از برگزاری همایش صنایع غذایی در 29 و 30 بهمن در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری خبر داد.

وی افزود: فرآوری‌ها، تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی در این همایش مورد توجه و بحث قرار می‌گیرد.

بهمنیار با اشاره به اینکه در بحث صنایع غذایی یکی از مشکلاتی که داریم بحث فرآوری است، ادامه داد: این همایش، شناخت محققان و تولیدکنندگان را به سمت روش‌های نوین می‌برد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تصریح کرد: در حاشیه این همایش شرکت‌های غذایی حضور خواهند داشت و در بحث‌های علمی و فرآوری غذایی شرکت می‌کنند.

وی از ارسال 200 مقاله به همایش صنایع غذایی مازندران خبر داد و گفت: مخاطبان اصلی این همایش محققان و دانشجویان فعال در این صنعت است.

بهمنیار با بیان اینکه در مازندران بسیاری از تولیدات بدون اینکه فرآورده شوند از استان خارج می‌شوند، گفت: این صنعت باید در استان فعال شود که نیازمند سرمایه‌گذاری است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین