|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۹
کد خبر: ۳۷۷۷۰
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۸
براساس گزارش منتشر شده از سوی کاخ سفید، واشنگتن نیز قرار است در این کنفرانس از هم پیمانان بین المللی خود بخواهد تا مانع از فعالیت گروه های تروریستی در زمینه جذب نیرو در آمریکا و تحریک مردم این کشور برای روی آوردن به تروریسم و افراط گرایی شوند.
واشنگتن، پایتخت کشوری که سال ها است به ویژه از آغاز هزاره سوم میلادی، خود را بزرگترین مدعی مبارزه با تروریسم می داند، فردا (چهارشنبه) میزبان کنفرانسی با عنوان «راه های مبارزه با تروریسم و افراط گرایی» است.

براساس گزارش کاخ سفید، بیش از 70 کشور جهان از جمله پاکستان به این کنفرانس دعوت شده اند. قرار است 'چودری نثار علی خان' وزیر کشور پاکستان نیز به نمایندگی از دولت اسلام آباد در این کنفرانس بین المللی شرکت کند.

وزیر کشور پاکستان قرار است ضمن حضور در این کنفرانس، گزارشی از اقدامات کشورش در زمینه مبارزه با تروریسم به ویژه گزارشی از طرح جدید این کشور علیه تروریست ها با عنوان برنامه اقدام ملی علیه تروریسم ارائه دهد. وی همچنین به تشریح برنامه های اسلام آباد برای مقابله با افراط گرایی خواهد پرداخت.

براساس گزارش منتشر شده از سوی کاخ سفید، واشنگتن نیز قرار است در این کنفرانس از هم پیمانان بین المللی خود بخواهد تا مانع از فعالیت گروه های تروریستی در زمینه جذب نیرو در آمریکا و تحریک مردم این کشور برای روی آوردن به تروریسم و افراط گرایی شوند.

بعد از رویدادهای تروریستی اخیر که در پاریس، سیدنی و بخش هایی از آمریکا رخ داده است، کاخ سفید و هم پیمانان غربی-عربی آن سخت نگران انعکاس سالها اقدامات خود در زمینه ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی هستند و بازگشت عواقب ناگوار ناشی از تروریست پروری به سمت خود را امری اجتناب ناپذیر یافته اند.

غول بزرگ تروریسم و به ویژه داعشی های ویرانگر و خون آشام که از چراغ جادوی کاخ سفید و تعدادی از هم پیمانانش و با اراده آنان خارج شده است، اکنون به لطف حمایت های مالی و تسلیحاتی فراوان و بی حساب و کتاب اربابان خود، نه تنها از دایره کنترل اربابانش خارج شده، بلکه به عامل تهدید و خطری جدی برای این حامیان تبدیل شده است.

حوادث اخیر در پاریس، تیراندازی های مرگبار که در سال ها و ماه های و هفته های اخیر به دفعات در ایالات و شهرهای مختلف آمریکا رخ داده، تنها گوشه از انعکاس و عواقب ناگوار حمایت از تروریسم است و درصورت افزایش این گونه رویدادها در آینده، نباید ریشه آن را در جایی غیر از کشورهای حامی تروریسم و افراط گرایی جستجو کرد.

کشورهای که با کمک های مالی و تسلیحاتی و حتی با فراهم کردن زمینه ملحق شدن شهروندان خود به گروه تروریستی داعش، از داعش حمایت کردند، اکنون به صراحت اعلام می کنند که سخت نگران روزی هستند که این افراد دوباره به کشور خود بازگردند و با افکار و عقاید افراط گرایانه و روحیات تروریستی، برای جامعه خود مشکل ساز شوند.



** پاکستان قربانی بزرگ حمایت غربی-عربی از تروریسم و افراط گرایی

پاکستان که قرار است به عنوان یکی از میهمانان کنفرانس مبارزه با تروریسم و افراط گرایی در واشنگتن حضور یابد، خود یکی از برزگترین قربانیان اقدامات دروغین غربی-عربی در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی است.

از زمان لشگرکشی آمریکا به افغانستان به بهانه از بین بردن طالبان و القاعده، این گروه ها نه تنها از بین نرفته اند بلکه دامنه فعالیت های تروریستی آنان از مرزهای افغانستان هم فراتر رفت و امروز به شدت گریبانگیر پاکستان شده است ضمن اینکه این گروه ها حتی از در نقاط مختلف جهان هم ریشه دوانده اند.

حملات مرگبار هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا به مناطق شمال غرب پاکستان به بهانه مبارزه با تروریسم که بیش از 10 سال است ادامه دارد، آسایش را از ساکنان این مناطق سلب کرده و خواب راحت را از چشم آنان ربوده است.

کمک های مالی برخی اعراب ثروتمند هم پیمان آمریکا به گروه های افراطی و افراط پرور در پاکستان هم یکی دیگر از معضلات پیش روی این کشور جنوب آسیا است.

احساسات شدید ضدآمریکایی این روزها در میان مردم زخم خورد از تروریسم در پاکستان موج می زند. تعداد زیادی از مسوولان و مقامات این کشور به صراحت علیه آمریکا و برخی اعراب همدست با واشنگتن سخن می گویند و آنان را عامل ترویج پدیده شوم تروریسم و افراط گرایی در منطقه و پاکستان می دانند.

چندی پیش 'ریاض حسین پیرزاده' یکی از وزیران کابینه دولت نواز شریف به صراحت اعلام کرد که دیگر وقت آن فرا رسیده است تا کانال های ورود پترودلارهای ریاض به پاکستان برای حمایت از ترویج افراطی گری در این کشور مسدود شود.

اوضاع امروز سوریه، عراق، افغانستان، پاکستان،... و حتی ناآرامی های تروریستی در داخل خاک آمریکا، حاصل رویکردها و سیاست هایی است که تصمیم سازان اصلی کاخ سفید از هزاران کیلومتر دور از واشنگتن و از مناطق اشغالی در قلب خاورمیانه، بر مستاجران قبلی و کنونی این کاخ دیکته کرده اند و مادامی که واشنگتن در مسیر عملیاتی کردن نقشه های شیطانی صهیونیسم حرکت کند، دولت آمریکا از فهرست منفورترین دولت ها نزد افکار عمومی جهان خارخ نخواهد شد.


منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین