کد خبر: ۳۷۳۵۸
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۵
همچنین وزیر نفت معاونت پژوهش و فناوری را مکلف کرده است تا در قالب تشکیل یک شورای مشورتی مرکب از کارشناسان زبده و برجسته در امور مخازن نفت و گاز در اخذ و کسب مشورتهای تخصصی برای ارتقاء و افزایش کیفیت نحوه نظارت بر سیاستهای ابلاغی و تصمیمهای مربوطه اقدام کنند.
وزیر نفت همسو با امضای قرارداد شرکت ملی نفت ایران با 9 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی برای حداکثرسازی ضریب برداشت و بهبود روشهای تولید، دستور تشکیل شورای مشورتی بهره برداری از مخازن نفت و گاز را صادر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نفت (MOP)، بیژن زنگنه در این نامه که به معاونت پژوهش و فناوری وزارت نفت تفویض شده، توصیه کرده است هر دانشگاه و مرکز تحقیقاتی از همکاری یک مهندس مشاور مجرب داخلی و یا خارجی مطالعات مخازن برای استخراج اطلاعات موجود استفاده کند تا در مطالعات انجام شده مخازن واگذاز شده برای تعریف دقیق و صحیح مفاد شرح نیاز و شرح خدمات و مسیر مناسب فعالیتهای تحقیقاتی و نیز مشاهده نتایج و آثار فناوریهای توسعه یافته از این مشاور استفاده کنند.

همچنین وزیر نفت معاونت پژوهش و فناوری را مکلف کرده است تا در قالب تشکیل یک شورای مشورتی مرکب از کارشناسان زبده و برجسته در امور مخازن نفت و گاز در اخذ و کسب مشورتهای تخصصی برای ارتقاء و افزایش کیفیت نحوه نظارت بر سیاستهای ابلاغی و تصمیمهای مربوطه اقدام کنند.

همچنین وزیر نفت با تاکید بر ایجاد زمینه همکاری بلند مدت 10 ساله اعضای هیئت علمی و کارکنان با تمرکز بر قرارداد امضا شده، ادامه داد: دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی با تقویت امکانات لازم برای اجرای فعالیتهای تحقیقاتی توسعه فناوری در حوزه ازدیاد برداشت و بهبود تولید مخازن نفت و گاز ، رسمیت بخشیدن به مراکز تحقیقات ازدیاد برداشت را در قالب فعالیت تمام وقت اعضای هیئت علمی و کارکنان امکان پذیر کنند.

معاونت پژوهش و فناوری وزیر نفت موظف شده است تا سامانه اطلاعات بالادستی مخازن را با همکاری شرکت ملی نفت ایران عملیاتی کند تا دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دسترسی به اطلاعات طبقه بندی شده میدانها و مخازن نفت و گاز داشته باشند.

زنگنه با اعلام این که مسئولیت نظارت بر حسن اجرای تعهدها و مسئولیت تشکیل کمیته های مشترک کاری به معاونت پژوهش و فناوری محول شده است، تاکید کرده است: معاونت پژوهش و فناوری وزارت نفت باید با همکاری شرکت ملی نفت ایران در اسرع وقت نسبت به تنظیم، تدوین و نظارت بر"تدوین سازوکار و فرآیند ارزیابی و اثربخشی عملکرد حاصل از اجرای طرحها"، "تعریف سازوکار و فرآیند تهیه و تصویب شرح نیازها و شرح خدمات مربوطه"، "تهیه و ارائه معیارهای برآورد اعتبارات مورد نیاز جهت اجرای هر طرح"، "تعیین شاخصهای ارزیابی همکاران خارجی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی منتخب" ، "حل اختلاف با تائید پیشنهاد فسخ و یا تعلیق قرادادها و موافقت نامه های منعقده" و نیز"تدوین و پیشنهاد حدود و نحوه نظارت عالی کمیته مشترک" اقدام کند.

وزیر نفت در ادامه ضمن اظهار امیدواری برای نتایج عملی این اقدام بزرگ و ماندگار که در راستای اقتصاد مقاومتی است ، از این معاونت خواسته است تا با گزارشهای دوره ای و جلسه های منظم 6 ماهه، آخرین وضع پیشرفت طرحها و پروژه های واگذار شده را به اطلاع وی برسانند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین