|
|
امروز: جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۳
کد خبر: ۳۷۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۳
به نوشته این روزنامه، مقامات اتحادیه اروپا همچنین از اینکه موضوع مذاکرات صلح با فلسطین در تبلیغات انتخابات پارلمانی اسرائیل نقش مهمی ندارد؛ ناامید شده اند.
یک روزنامه اسرائیلی اعلام کرد اتحادیه اروپا در فکر اعمال تحریم ها و مجازات هایی علیه اسرائیل با هدف کمک به ازسرگیری مذاکرات صلح با فلسطین است.

روزنامه اسرائیلی معاریو به نقل از منابع آگاه نوشت: تحریم های آتی اتحادیه اروپا به توافق تجارت آزاد میان اروپا و اسرائیل آسیب می زند و باعث ضرر اقتصاد اسرائیل می شود.

به نوشته این روزنامه، مقامات اتحادیه اروپا همچنین از اینکه موضوع مذاکرات صلح با فلسطین در تبلیغات انتخابات پارلمانی اسرائیل نقش مهمی ندارد؛ ناامید شده اند.

پیش بینی شده است تحریم های اتحادیه اروپا علیه اسرائیل پس از برگزاری انتخابات پارلمانی اسفند ماه اسرائیل آغاز شود.
معاریو اضافه کرد: 28 کشور عضو اتحادیه اروپا در حال رایزنی برای اعمال مجموعه ای از تحریم ها علیه اسرائیل هستند.

همزمان روابط اسرائیل و آمریکا نیز به شدت سرد است.
این روزنامه به نقل از یک مقام ارشد در اتحادیه اروپا توضیح داد: اروپایی ها مطمئن شده اند که مذاکرات صلح اسرائیل و فلسطین به زودی ازسرگرفته نخواهد شد به همین دلیل اتحادیه اروپا سرگرم بررسی اعمال مجازات هایی (تحریم هایی) است تا به وسیله فشاری برای بازگرداندن اسرائیلی ها و فلسطینی ها به پای میز مذاکره منجر شود.

از جمله این مجازات ها (تحریم ها) می توان به ایجاد مانع بر سر صادرات کالاهای تولید شده در شهرک های اسرائیلی نشین و اتخاذ اقدامات علیه شرکت های اروپایی فعال در پشت خط سبز (مناطق فلسطینی تحت اشغال اسرائیل) اشاره کرد.

اتحادیه اروپا و سازمان ملل متحد بخش هایی از مناطق فلسطینی تحت کنترل اسرائیل را مناطق تحت اشغالی می داند. از جمله این مناطق می توان به قدس شرقی و مناطق شهرک های اسرائیلی نشین در کرانه باختری  اشاره کرد.

خودداری مقامات اروپایی از ملاقات با مسؤولان و افرادی که نمایندگی شهرک نشینان اسرائیلی را برعهده دارند و تجدید نظر در تامین مالی طرح های مشترک میان اتحادیه اروپا و اسرائیل نیز از دیگر مجازات ها و تحریم هاست.

اتحادیه اروپا قبل از این نیز به شدت از ادامه شهرک سازی اسرائیل در مناطق فلسطینی کرانه باختری و قدس شرقی انتقاد کرده بود. برخی از کشورهای اروپایی نیز به صورت انفرادی، به همین دلیل تحریم های محدودی را علیه اسرائیل و کالاهای تولید شده در شهرک های اسرائیلی نشین کرانه باختری اعمال کرده بودند.

علاوه بر این پارلمان های شماری از کشورهای اروپایی از جمله بریتانیا، فرانسه و اسپانیا درخواست به رسمیت شناخته شدن تشکیلات خودگردان فلسطین را به عنوان دولت مستقل فلسطین تصویب کرده بودند. دولت سوئد نیز دولت فلسطین را به رسمیت شناخت. مجموع این اقدامات با مخالفت و نارضایتی اسرائیلی ها روبه رو شده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین