|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
کد خبر: ۳۶۷۶۲۷
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۵
با توجه به اینکه سرمایه‌گذار ‌مجوزهای اختصاص زمین، ‌آب، برق و گاز را دارد، ‌سازمان بازرسی مکلف به پیگیری موضوع شد که در کنار این مسئله نهاد ریاست جمهوری و مجلس بررسی کردند و قرار شد ساخت پتروشیمی در امیرآباد منتفی شود و مقرر شد در جای دیگر از مازندران در این پروژه مساعدت شود و سازمان بازرسی این پیشنهاد را داده که به استان اعلام شد و پتروشیمی با علاقه سرمایه‌گذار در جای دیگر می‌تواند اقدام کند.

تسنیم:  مدیرکل محیط زیست مازندران با بیان اینکه از سرگیری مجدد فعالیت سرمایه گذار در میانکاله بدون صدور مجوز زیست محیطی است گفت: مجوزی برای فعالیت پتروشیمی صادر نشده و در آینده هم صادر نخواهد شد.

عطاءالله کاویان مدیرکل محیط زیست مازندران درباره برخی فعالیت‌ها در محوطه پتروشیمی میانکاله با وجود ممنوعیت‌های اعلامی پیشین اظهار داشت:در رابطه پروژه میانکاله نظر محیط زیست کاملا مشخص است؛ نه مجوزی صادر کردیم و نه مجوزی صادر می‌کنیم.

وی افزود: در یک سال گذشته هرگونه صدور مجوز صنایع بزرگ در استان‌ها بر عهده سازمان محیط زیست است و در پروژه میانکاله نیز، سازمان حفاظت محیط زیست مجوزی به سرمایه‌گذار نداده است و سازمان مجوزی هم برای فعالیت به لحاظ زیست محیطی صادر نکرده است.

جانمایی زمین جدید پتروشیمی میانکاله

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کاویان 17 خرداد در نشستی خبری نیز درباره برخی اخبار غیررسمی در زمینه احداث پتروشیمی به جای شهرستان بهشهر در گهرباران میاندرود گفت: قرار بود کارخانه فولاد در  بهشهر ایجاد شود، اما سازمان محیط زیست به‌علت اینکه این صنعت آب بَر است مخالفت خود را اعلام کرد. وزارت نیرو نیز نتوانسته منابع آب پایدار را معرفی کند و تاکنون برای تغییر درخواست جابه‌جایی پتروشیمی، سرمایه‌گذا‌ر مجوز در امیرآباد دارد، اما‌ سازمان محیط زیست درباره این پروژه دوباره ارزیابی پروژه داشته و ابهامات متعدد زیست محیطی زیادی را به محل احداث پروژه وارد کرد‌ و از سرمایه‌گذار درخواست پاسخگویی کردیم ‌که همزمان در این فرآیند سازمان‌های مردم‌نهاد متعدد وارد شدند که پتروشیمی ‌به منطقه آسیب وارد می‌کند و با ورود دادستانی کل کشور بر اثر نظرات کارشناسی و ارزیابی اثرات زیست محیطی این پروژه منتفی شد.

کاویان ادامه داد: با توجه به اینکه سرمایه‌گذار ‌مجوزهای اختصاص زمین، ‌آب، برق و گاز را دارد، ‌سازمان بازرسی مکلف به پیگیری موضوع شد که در کنار این مسئله نهاد ریاست جمهوری و مجلس بررسی کردند و قرار شد ساخت پتروشیمی در امیرآباد منتفی شود و مقرر شد در جای دیگر از مازندران در این پروژه مساعدت شود و سازمان بازرسی این پیشنهاد را داده که به استان اعلام شد و پتروشیمی با علاقه سرمایه‌گذار در جای دیگر می‌تواند اقدام کند.

این مسئول ادامه داد: به هر صورت با وجود مخالفت‌ها در نقاط جدید، ارزیابی‌های جدید صورت می‌گیرد تا در سازمان  تصمیم‌سازی شود و موافقت‌نامه امیرآباد به گهرباران نامه‌نگاری شده و اراضی مربوط به دانشگاه کشاورزی بوده که متعاقبا با ریاست دانشگاه کشاورزی نامه‌نگاری شد و در نقطه جدید زمینی تعیین تکلیف نشد و پروژه به لحاظ ارزیابی نوشته نشده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین