کد خبر: ۳۶۶۵۳
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۷
این فعال سیاسی اصلاح طلب اضافه کرد: حال چه اتفاقی می افتد که یک دفعه یک نفر را تحت فشار قرار می دهند و دولت را به دردسر می اندازند که این اتفاق خلاف شرع است.
  رسانه های تندرو و مخالف دولت با حاشیه سازی و شایعه پراکنی خود قصد تخریب یکی دیگر از مهره های کلیدی دولت تدبیر و امید را دارند و به خاطر انتشار یک آلبوم موسیقی سنتی که در آن زن و مرد به هم آوایی پرداخته اند، باعث واکنش تند سه تن از مراجع عظام قم نسبت به وزارت ارشاد شده اند.

این رسانه ها این آلبوم موسیقی را به گونه ای جلوه داده اند که در آن یک زن به تکخوانی می کند در حالی که چنین چیزی نبود و شخص وزیر ارشاد ضمن ابراز تاسف و تکذیب این موضوع گفته است: «کار ما در وزارتخانه به جای برنامه ریزی، سیاست گذاری و اقدامات فرهنگی صرف پاسخگویی به حاشیه سازی ها و رفع شبهه افکنی ها شده است.»

در همین راستا نجفقلی حبیبی فعال سیاسی اصلاح طلب، با بیان اینکه در تحلیل این حرکت های افراطیون، وزنه حذف رقیب سیاسی بیشتر سنگینی می کند تا دلسوزی برای شرع و اسلام گفت: این حاشیه سازی ها دو جنبه دارد یا برای مقابله با خلاف شرع و عرف جامعه اسلامی است یا برای حذف رقیب سیاسی است. خیلی کم اتفاق می افتد که کسی از این گروه واقعا دغدغه مسائل دینی و اسلامی داشته باشد یا به این موضوع فکر کند که یک مساله ممکن است اسلامی نباشد اما خلاف هم اسلام هم نباشد. این افراد دین را سپری قرار می دهند و در پشت آن انگیزه های سیاسی خود را جاری می سازند.

وی افزود: جامعه ما پر است از انواع موسیقی هایی که در آن زن و مرد به صورت هم صدایی آواز می خوانند و از همین صدا و سیمای جمهوری اسلامی هم پخش می شود آقایان اوایل انقلاب به این هم آوایی ها مجوز نمی دادند اما بعدا این اجازه داده شد پس معلوم می شود از نظر آنها خلاف اسلام نیست.

این فعال سیاسی اصلاح طلب اضافه کرد: حال چه اتفاقی می افتد که یک دفعه یک نفر را تحت فشار قرار می دهند و دولت را به دردسر می اندازند که این اتفاق خلاف شرع است. این ها همه بهانه است. تندروها و افراطیون به هر قیمتی نمی خواهند اجازه بدهند دولت و ارکانش کار خودشان را انجام دهند و موفق شوند به همین دلیل هرروز یک بهانه ای می تراشند و در فعالیت های دولت خلل ایجاد می کنند.

حبیبی خاطرنشان کرد: این افراد اول شروع به داد و فریاد می کنند بعد به وسیله افراد خود در مجلس یک مساله کوچک را به جنجال می کشانند تا مقدمه ای شود برای استیضاح و سوزاندن یکی دیگر از مهره های دولت. اگر درد دین دارید چرا صدایتان درنمی آید برای این همه فساد اقتصادی که به وسیله سوء استفاده از بیت المال، از طرف آقایانی که در دستگاه حضور داشتند و اکنون نیز مشغول فعالیت هستند، صورت گرفته است. کوس رسوایی فساد اقتصادی دستگاه های اداری ما در همه جای دنیا پراکنده شده است چرا در آنجا اسمی از دین برده نمی شود این مساله که واجب تر است ازاینکه یک نفر خوانده یا نخوانده اما با کسی که هر روز با نان مردم سروکار دارد و میلیاردها میلیارد از بیت المال دزدی می کند، کاری ندارند.

رئیس سابق دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه چرا هنگام مطرح شدن داستان بورسیه ها از آن حمایت نکردند آیا در آنجا خلاف شرعی صورت نگرفته است، اظهار داشت: وقتی این موضوعات را بررسی می کنیم به شک می افتیم که آیا این افراد برای رضای خدا این حرکت ها را انجام می دهند یا خیر. حتی در صورتی هم که برای رضای خدا باشد اول اولویت بندی باید کنند که کدام مساله مهم تر است. حرکتشان باید بر مبنای اصلاح صورت بگیرند نه براساس کوبیدن رقیب سیاسی خود.

حبیبی تاکید کرد: در وضعیت سختی که جامعه با آن در حال دست و پنجه نرم کردن است باید همه متحد شوند برای یافتن بهترین راه حل ها به جای اینکه دائما صدای طبل تفرق را بلندتر کنند. با وجود آنکه منطقه در شرایط سختی قرار دارد کشور باید در یک ثبات و انسجام سیاسی قرار بگیرد و این امر مستلزم این است که دولت با خیال آرام کارش را انجام دهند.

وی در پایان سخنانش اضافه کرد: متولیانی که در دولت حضور دارند همگی انسان های مومن و معتقد و انقلابی هستند خود دکتر جنتی در یک خانواده به شدت مذهبی بزرگ شده و در تمامی عمرش دغدغه دین را داشته مگر می شود به یک امر خلاف شرع اجازه کار دهد؟


نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۱
لطف الله بهرو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۰
0
3
أحسنتم
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین