|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۳۶۶۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۳
نتانیاهو در جلسه غیرعلنی روز سه‌شنبه بر پایه همین ادعاهای اثبات‌نشده خطاب به نماینده‌های کنست گفته است: «نمی‌دانیم روسیه از چه ارزی برای پرداخت هزینه کمک‌های نظامی که دریافت می‌کند به ایران استفاده می‌کند.»

فارس: نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نگرانی از دستیابی ایران به تجهیزات و تسلیحات ارسال‌شده به اوکراین را دلیل امتناع از کمک نظامی به اوکراین عنوان کرد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه‌ای با اعضای کنست (پارلمان این رژیم) ضمن انتقاد از روابط ایران و روسیه دلیل عدم ارسال سامانه‌های تسلیحاتی به اوکراین را نگرانی از دستیابی ایران به آن فناوری‌ها دانسته است.

وب‌سایت صهیونیستی «والانیوز» در یک خبر اختصاصی امروز پنجشنبه گزارش داده نتانیاهو در جلسه روز سه‌شنبه خود با نمایندگان کنست نگرانی خود را از گسترش روابط نظامی میان ایران و روسیه ابراز کرده است.

نتانیاهو در آن جلسه مدعی شده گفت‌وگویی «باز و صادقانه‌» با روسیه داشته و به مقام‌های این کشور گفته تل‌آویو از رد و بدل شدن فناوری‌های پیشرفته میان تهران و مسکو نگران است.

مقام‌های اوکراین و کشورهای غربی از چند ماه بعد از آغاز عملیات روسیه در اوکراین در فوریه 2021 مدعی شده‌اند که ایران پهپادهایی را برای استفاده در جنگ اوکراین روانه روسیه کرده است.

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران بارها این گزارش‌ها را تکذیب کرده و آنها را در راستای سیاست‌های ایران‌هراسانه کشورهای غربی توصیف کرده‌اند.

نتانیاهو در جلسه غیرعلنی روز سه‌شنبه بر پایه همین ادعاهای اثبات‌نشده خطاب به نماینده‌های کنست گفته است: «نمی‌دانیم روسیه از چه ارزی برای پرداخت هزینه کمک‌های نظامی که دریافت می‌کند به ایران استفاده می‌کند.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت که روسیه هم از بابت افزایش کمک‌های اسرائیل به کی‌یف ابراز نگرانی کرده است.

طبق نوشته وب‌سایت والا، نتانیاهو توضیح داد که اسرائیل سامانه‌های پدافند هوایی را در اختیار اوکراین قرار نمی‌دهد زیرا نگران است که این فناوری به دستان روسیه بیفتد و سپس به ایران منتقل شود.

نتانیاهو مهرماه سال گذشته که هنوز نخست‌وزیر این رژیم نشده بود هم در مصاحبه با یک رسانه آمریکایی مدعی شده بود که هر گونه سلاحی که به اوکراین ارسال شود ممکن است در نهایت به دست ایران بیفتد.

وی گفت: «در خصوص موضوع ارسال سلاح همیشه این احتمال وجود دادر که سلاح‌هایی که ما به میدان جنگ ارسال می‌کنیم ممکن است در نهایت به دستان ایرانی‌ها بیفتد و آنها از این سلاح‌ها علیه ما استفاده کنند.»

نتانیاهو همچنین گفته بود: «در بلندی‌های جولان، جایی که ما در تلاش هستیم از شکل‌گیری یک جبهه تروریستی دیگر علیه خودمان جلوگیری کنیم ما با سلاح‌های ساخت اسرائیل مواجه می‌شویم.»

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ اوکراین اعلام کرده که نمی‌تواند غیر از کمک‌های بشردوستانه کمک‌های دیگری به اوکراین ارسال کند. سال گذشته «بنی گانتز» وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی در چندین نوبت اعلام کرد که تل‌آویو هیچ سلاحی به اوکراین نخواهد فروخت.

این انکارها البته بعد از آن صورت گرفت که  «دیمیتری مدودوف»، نخست‌وزیر سابق و معاون شورای امنیت ملی روسیه به رژیم صهیونیستی درباره حمایت تسلیحاتی از اوکراین هشداری جدی داده بود.

او مهرماه سال گذشته در کانال تلگرامی‌اش تصمیم احتمالی رژیم صهیونیستی برای ارسال سلاح به اوکراین را مورد انتقاد قرار داد و ضمن توصیف آن به عنوان تصمیمی «بسیار خطرناک» گفت این اقدام «روابط دوجانبه میان دو کشور را به کل تخریب خواهد کرد.»
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین