کد خبر: ۳۶۴۶۸۱
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۱
معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به سوال خبرنگاران درخصوص انتخابات باتوجه به اینکه امسال ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری و دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی را پیش روداریم ،اظهارکرد: سال گذشته، ستاد انتخابات کشور را به صورت غیررسمی آغاز کردیم و مطالبی که وجود دارد موضوع سلامت و آسیب شناسی این موضوع است که با دعوت از مدیران کل سیاسی استان‌ها و بعد از فرمایشات مقام رهبری با تلاش همکاران و استفاده از صاحب نظران، راهبردهای 4 مولفه را تدوین کردیم این راهبردها سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت است.

تسنیم: محمدرضا غلامرضا معاون سیاسی وزیر کشور گفت: سند تحول احزاب در نشست مشترک با خانه احزاب تدوین و در اختیار آنها قرار داده شده است تا با همکاری احزاب تکمیل شود.

محمدرضا غلامرضا امروز در نشست خبری با رسانه ها اظهارداشت: یکی از وظایف اصلی معاونت سیاسی وزارت کشور ارزیابی عملکرد در استان‌ها است ما در سفرهایی که به استان‌ها می رویم در کنار همایش فرمانداران و بعضا بخشداران انجام می‌شود، در همایش‌ها گزارشی از عملکرد فرمانداران اخذ می‌کنیم و علاوه بر آن ارزیابی از عملکرد فرماندارانمان داریم. توصیه هایی هم به بخشداران و فرمانداران داریم و  کمیسیون‌هایی ذیل معاونت سیاسی تعریف می‌شود، بعضا ملاقاتهایی با مسئولین استانداری و استانی نیز داریم.

وی افزود: استانداران ما نماینده عالی دولت هستند قاعدتاً نخ تسبیح استان استاندار است و در شهرستان فرماندار و در بخش بخشدار است اما فرمانداران تامین کننده در بسیاری از امور هستند.

غلامرضا در ادامه بیان کرد: تلاشمان این است که بر کارآمدی استانداران و فرمانداران درسطوح مختلف بیفزاییم و بعد زنجیره را درمدیران استانی درنظر بگیریم و درحوزه نظام مسائل روستا و شهرستان هم پیشرفت در حوزه‌های مختلف را بررسی کنیم اگر ضرورت داشته باشد به ستاد وزارت کشور وسایر وزارتخانه ها ارجاع داده می‌شود و حلقه اتصال وجود دارد؛ به واقع تمام تلاش ما کارآمدسازی فرمانداران است تا بتوانیم سطح رضایت مندی را در مردم افزایش دهیم از طرفی موضوع انتخابات را نیز پیگیری می‌کنیم که تا پایان سال دو انتخابات درپیش داریم.

معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به سوال خبرنگاران درخصوص انتخابات باتوجه به اینکه امسال ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری و دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی را پیش روداریم ،اظهارکرد: سال گذشته، ستاد انتخابات کشور را به صورت غیررسمی آغاز کردیم و مطالبی که وجود دارد موضوع سلامت و آسیب شناسی این موضوع است که  با دعوت از مدیران کل سیاسی استان‌ها و بعد از فرمایشات مقام رهبری با تلاش همکاران و استفاده از صاحب نظران، راهبردهای 4 مولفه را تدوین کردیم این راهبردها سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت است.

غلامرضا در خصوص مولفه سلامت عنوان کرد: موضوعات متعددی مطرح است که یکی از آنها به مدرک تحصیلی داوطلبین برمی‌گردد که موضوعات جدید دیگری هم برای انتخابات خواهیم داشت قاعدتا ما وقتی در بررسی صلاحیت‌ها مراجعی داریم و به آن رجوع می‌کنیم در خصوص بررسی مدارک تحصیلی هم رجوع می‌شود که این تمهیدات لازم اندیشیده شده و یکی از موضوعات و دغدغه‌هایی که مردم ومسئولین دارند درچارچوب سیاست‌های کلی ابلاغی مقام رهبری وجود دارد عدالت انتخاباتی و شایستگی گزینی از دید مردم؛ تا مردم بتوانند بهترین گزینه را انتخابات کنند درموضوع سلامت قانون شفافیت نیز داریم که درانتخابات قبل امکانش نبود اما الان با زحمات شبانه روی انجام شده است.

وی تاکیدکرد: ازجمله برنامه‌های دیگر با توجه به اینکه به دنبال ارتقا نقش و عملکرد احزاب هستیم ،نشست‌هایی را در این راستا داشتیم وهمچنین از تعامل معاونت سیاسی وزیر کشور با خانه احزاب نیز طبق نشست‌های برگزار شده با خانه احزاب، اعلام آمادگی کردیم تا با سه فراکسیون اصلاح طلبان، اصولگرایان و مستقلین نشست داشته باشیم که فعلا فقط با یکی از فراکسیون‌ها نشست صورت گرفته است.

معاون وزیر کشور شمار احزاب ملی و استانی کشور  را 134 مورد اعلام کرد و افزود:سند تحول احزاب در حال تدوین است، این سند درخانه احزاب مورد بررسی و به‌ عنوان یک سند مشترک منتشر و به عنوان یک سند و منبع برای فعالیت احزاب خواهد بود. به عنوان نمونه در تدوین دستورالعمل برگزاری تجمعات نقطه نظرات خانه احزاب را لحاظ کرده‌ ایم و همین تعامل در سایر بخشها تداوم خواهد یافت.

غلامرضاگفت: تلاشمان این است که نقش کمیسیونمان را در تعامل با احزاب داشته باشیم و آن را پررنگ تر کنیم تا این آیین نامه بتواند فرصتی ایجاد کند که احزاب بتوانند پررنگ تر عمل کنند، بالاخره موضوع فعالیت احزاب جزء مهمترین موضوعات است و تمامی اعضا به غیر از انجمن های اقلیتی فعالیت دارند.

وی فرآیند انتخابات را فرآیند پیچیده ای عنوان کرد وافزود: وزارت کشور برای برگزاری انتخابات سعی دارد آموزش برای انتخابات داشته باشد و برگزاری کارگاه های آموزشی به صورت استانی یکی از مهمترین موضوعات در انتخابات است که از 25 فرآیند 21 فرآیند اصلی است و انتخاب اعضای هیئت‌های اجرایی وظیفه فرمانداران و بخشداران خواهد بود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین