|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۳
کد خبر: ۳۶۲۸۵
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۲
استاندار کرمان گفت: اجرای طرح مقابله با استفاده از قلیان در مجامع عمومی و رستوران ها باید به مرور و پلکانی اقدام کرد.
علیرضا رزم حسینی عصر چهارشنبه در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کرمان افزود: همه دستگاه های اجرایی مرتبط با موضوع سلامت باید برای کاهش مصرف قلیان اقدامات فرهنگی را در دستور کار قرار دهند.

وی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت در سال جاری گفت: اجرای این طرح یکی از اقدامات مهم دولت تدبیر و امید در بخش سلامت است.

وی با اشاره به این که مشکلات مالی مانع از حضور تعدادی از بیماران به مراکز درمانی می شد، ادامه داد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت مردم طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی دغدغه ای غیر از بیماری خود ندارند.

استاندار کرمان به اجرای طرح نان سالم در استان اشاره کرد و از این طرح به عنوان یکی از اقدامات مهم و تاثیرگذار در حوزه سلامت نام برد.

وی گفت: طرح هایی باید نوشته شود که از جنبه های مختلف قابلیت اجرایی و عملیاتی شدن داشته باشد.

رزم حسینی بیان کرد: طرح های ارایه شده توسط مسوولان باید پیوست فرهنگی داشته باشند.

وی افزود: باید طرحی ارایه شود که مردم نتیجه اجرای آن را بوضوح ببینند.

استاندار کرمان اظهار کرد: برای دستیابی به نان با کیفیت و سالم باید بین قشر نانوا رقابت سالم ایجاد شود.

وی بر نظارت ائمه جمعه و استفاده از افراد مختلف به منظور اجرای بهتر طرح ها تاکید کرد.

مشکلات بهداشتی کارخانجات تولید رب گوجه فرنگی، سند امنیت غذایی، نقش دستگاه های اجرایی در کنترل و کاهش مصرف قلیان در این نشست بررسی و جلوگیری از مصرف قلیان در رستوران ها و سفره خانه ها از ابتدای اسفند سال جاری تصویب شد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین