|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۶
کد خبر: ۳۶۲۶۰۴
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۴
آش بوشهری یکی از غذاهایی است که مردم این استان هنگام افطار با نان آن را می‌خورند در واقع حلیم و آش جزو یکی از اصلی‌ترین غذاهای سفره ایرانیان در ماه مبارک رمضان است. زولبیا و بامیه در سفره‌های افطار همیشه موجود است و یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که بیشتر در ماه رمضان استفاده می‌شود. البته خرما، ارده و یا رنگینگ و حلوا عضو جدانشدنی سفره‌های سحری و افطار ماه رمضان بوشهری‌ها است.







































ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین