کد خبر: ۳۶۱۰۱۲
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۷
نماینده مردم ملایر در خانه ملت در ادامه با اشاره به اینکه متاسفانه تیم اقتصادی دولت، تیم منسجم و یک دست نیست و از یک نظریه فکری واحدی پیروی نمی کنند، اظهار کرد: در همین راستا بنده یک نامه برای رئیس جمهور نوشتم و کلیه نقطه نظرات تخصصی خود را در حوزه اقتصادی به همراه راهکارها به ایشان ارائه دادم.


ایسنا: نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فعلاً گزارش علمی- امنیتی در راستای مسمومیت دانش آموزان منتشر نشده است، تصریح کرد: کمیسیون‌های امنیت و بهداشت مجلس مجدانه پیگیر موضوع هستند و تلاش می‌کنیم که نگرانی و ناراحتی به مشکلات مردم اضافه نشود.

هادی بیگی‌نژاد پنجشنبه ۱۸ اسفندماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در رابطه با مسمومیت دانش آموزان هنوز به جمع‌بندی کلی نرسیده‌ایم، افزود: ما با یک پدیده جدید مواجه هستیم که فعلا اطلاعات تخصصی خاصی درباره آن در دست نیست.

وی با بیان اینکه با وجود بررسی های تخصصی انجام شده هیچ اثر خاصی از ماده سمی در درب و دیوار کلاس های یافت نشده است، ادامه داد: در حال حاضر نه ماده سمی که با آن دانش آموزان را مسموم می کنند، می شناسیم و نمی دانیم با چه تیمی و پروژه ای طرف هستیم، این مساله دقیقاً مانند نحوه شهادت دکتر محسن فخری زاده است.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: کمیسیون‌های امنیت و بهداشت مجلس مجدانه پیگیر موضوع هستند و تلاش می‌کنیم که نگرانی و ناراحتی به مشکلات مردم اضافه نشود.

نماینده مردم ملایر با بیان اینکه در حال حاضر بحث مسمومیت دانش آموزان یک پدیده علمی- امنیتی تبدیل شده است، افزود: متاسفانه امروز این مساله سبب شده تا دشمنان نظام و انقلاب، از نظر رسانه ای ذهنیت منفی برای جامعه ایجاد کنند.

بیگی نژاد با تاکید بر اینکه در شرایط حال حاضر کشور پرداختن به اتفاقات و اقدامات مثبت انجام شده و امیدآفرینی در جامعه از وظایف مسئولان و رسانه‌هاست، گفت: به نظر بنده عملکرد این دوره از مجلس در حوزه قانونگذاری خوب بوده اما در حوزه استیضاح وزرا عملکرد مطلوبی نداشتیم و جای کار دارد.

وی با بیان اینکه تنها عامل نظارتی مجلس، استیضاح وزراست، تصریح کرد: مردم باید مسئولی را انتخاب کنند که هم فرد سالم و مخلصی باشد و هم همواره منافع ملت را بر رضایت گروهی خاص ترجیح بدهد و عالمانه و منطقی رفتار کند.

نماینده مردم ملایر در خانه ملت در ادامه با اشاره به اینکه متاسفانه تیم اقتصادی دولت، تیم منسجم و یک دست نیست و از یک نظریه فکری واحدی پیروی نمی کنند، اظهار کرد: در همین راستا بنده یک نامه برای رئیس جمهور نوشتم و کلیه نقطه نظرات تخصصی خود را در حوزه اقتصادی به همراه راهکارها به ایشان ارائه دادم.

بیگی نژاد با اشاره به اینکه در این دوره از مجلس تلاش کردیم تا مالیات بر خانه های لوکس به تصویب برسد، گفت: متاسفانه در چند ماه اخیر بنا به دلایلی کلیه معادلات بازار خودرو عوض و سبب شد خودرو از یک کالای مصرفی به یک کالا برای سرمایه گذاری تبدیل شود.

این عضو کمیسیون انرژی در بخش دیگری با بیان اینکه ایران از امکانات، معادن و ذخایر انرژی فراوانی برخوردار است، اظهار کرد: از نظر استفاده از امکانات کلاً مجموعه ضعیفی هستیم و نتیجه این امر سبب شده تا ما امکانات زیادی داشته باشیم اما پول بسیار کمی داریم.

وی با بیان اینکه این معضل در جاهای مختلف خود را بروز می دهد، خاطرنشان کرد: هنگامی که در زمینه بررسی بودجه و هزینه های جاری وزارتخانه ها ریز می شویم به این نتیجه می رسیم که بخش اعظمی از هزینه های جاری، صرف تأمین حقوق نیروهای انسانی می شود که عمدتاً شرکتی هستند.

بیگی نژاد تصریح کرد: با وجود همه این مشکلات و کمبود اعتبار و بودجه نیروهای انسانی در همه ارگان ها، بخش ها و سازمان ها انتظار افزایش حقوق دارند و این در حالیست که بار مالی زیادی به دولت تحمیل می شود، از سوی دیگر امکان افزایش حقوق وجود ندارد و دولت برای رفع این مشکل پول چاپ می‌کند و بعد مساله تورم به وجود می‌آید و شرایط اقتصادی سخت‌تر می‌شود.

وی با بیان اینکه تامین بودجه جاری کشور در حال حاضر به سختی امکان پذیر است، ادامه داد: از سوی دیگر تصمیمات غلطی که در برخی از سطوح گرفته می شود بر مشکلات اقتصادی می افزاید؛ به عنوان مثال ما سالانه ۱.۵ میلیارد لیتر گازوئیل در اختیار معادن قرار می دهیم این در حالیست که دولت به معادن کمک می کند اما معادن هیچ باری از روی دوش دولت برنمی دارند و کمکی نمی کنند.

نماینده مردم ملایر در مجلس با تاکید بر اینکه برخی از تصمیماتی که در کشور گرفته می شود و مدل حکمرانی ما پرهزینه و کم بازده است، مطرح کرد: نتیجه این امر کمبود بودجه و اعتبار برای موارد خاص می شود به گونه‌ای که امسال برای تامین بنزین و گازوئیل کشور، اعتبارات خاصی در نظر گرفته شده که ما بنزین و گازوئیل را از خارج وارد کنیم.

بیگی نژاد اظهار کرد: با وجود مصارف بالا و بهینه سازی کم، مساله راضی کردن همه گروه‌ها و اقشار مختلف جامعه کار دشواری است، از سوی دیگر نیروهای شرکتی در دستگاه های اجرایی هیچ ضابطه ای برای استخدام ندارند.

نماینده مردم ملایر در مجلس توضیح داد: براساس قانون هر فردی که پدرش شش ماه سابقه حضور در جبهه داشته باشد، فرزندان و همسر این افراد اگر در دستگاه های اجرایی شرکتی باشند، رسمی می شوند.

بیگی نژاد خاطرنشان کرد: همین امر سبب می‌شود تا نیروهایی که مراحل آزمون را پشت سر نگذاشته اند از حالت شرکتی به رسمی تبدیل شوند و این امر باعث پُر شدن پُست های سازمانی شده و دیگر جایی برای جذب افراد متخصص، نخبه و کارشناسان فارغ التحصیل تازه‌نفس باقی نمی‌ماند، که خود مساله ساز شده است.

وی با بیان اینکه ما به خانواده ایثارگران ارادت خاص داریم و علاقمندیم و خود را مدیون آنها می دانیم، گفت: ۲۵ درصد استخدامی های کشور مختص ایثارگران است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین