کد خبر: ۳۶۰۹۷۹
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۰
نبات از ساکارز تشکیل شده و دارای خاصیت ضد نفخ و ملین بالایی است. نبات در مقایسه با قند طبع گرم تری دارد . اگر نبات را روی حرارت قرار دهید تبدیل به ماده ای قهوه ای مایل به مشکی شده که طعم بسیار تلخی دارد و دارویی موثر برای درمان اسهال محسوب می شود.

بهداشت نیوز نوشت: نبات نوعی قند است که از نیشکر به وجود می آید، نبات خواص بسیاری هم برای سلامت بدن و درمان بیماری ها به همراه دارد و البته نبات انواع مختلفی دارد.

نبات نوعی قند است که از نیشکر به دست می آید که طی یک مکانیزم فیزیکی تابع زمان و دما، متبلور شده و به صورت کریستال های زیبا شکل می گیرد. نبات خواص فراوانی برای درمان بیماری ها دارد و دارای طبع گرمی می باشد که استفاده از آن در درمان سردی مزاج موثر است. در این بخش از سلامت تغذیه در نمناک و در ادامه مطالب خواص خوردنی ها شما را با انواع نبات و خواص آن برای درمان بیماری ها آشنا می کنیم.

خواص درمانی نبات درمان اسهال:

نبات از ساکارز تشکیل شده و دارای خاصیت ضد نفخ و ملین بالایی است. نبات در مقایسه با قند طبع گرم تری دارد . اگر نبات را روی حرارت قرار دهید تبدیل به ماده ای قهوه ای مایل به مشکی شده که طعم بسیار تلخی دارد و دارویی موثر برای درمان اسهال محسوب می شود.

خواص نبات برای درمان سرفه:

مکیدن یک تکه نبات سبب قطع شدن سرفه و برطرف شدن خشونت صوت و سینه و درد آن می شود.

نبات برای کاهش خستگی و خواب آلودگی با نبات:

مصرف نبات با چای هنگام رانندگی سبب رفع خواب آلودگی و خستگی می شود پس بهتر است کسانی که در شب رانندگی می کنند یک فنجان چای نبات بنوشند. همچنین نبات زعفرانی جهت رفع خستگی های مفرط جسمی و فکری ناشی از کار و فعالیت جنسی زیاد بسیار موثر است.

نبات برای تقویت حافظه:

مصرف آب جوش نبات یا چای نبات برای افراد کهن سال که دچار کم حواسی شده اند مفید است . این نوشیدنی داغ به تقویت حافظه کمک فراوانی می کند.

نبات برای کاهش درد:

مصرف نبات موجب کاهش و تسکین درد معده و همچنین درد ناشی از انقباض ماهیچه ها می شود.نبات داغ برای کاهش درد کمر، تسکین درد پشت، بهبود پا درد و رفع درد های ناحیه شکم بسیار مفید و موثر است.

نبات برای افزایش انرژی و نشاط با نبات:

نبات نشاط آور و بسیار مقوی است بنابراین بهتر است برای افزایش انرژی و نشاط چای با نبات مصرف کنید.

نبات برای درمان دل درد:

از گذشته تا کنون از انبات را برای درمان دل درد استفاده میشد . مصرف نبات داغ سبب بهتر شدن دل درد و کمر درد های ماهیانه خانم ها می شود بنابراین خانم هایی که در دوران قاعدگی دل درد و کمردرد دارند بهتر است یک نبات داغ بخورند.

نبات برای جلوگیری از جاری شدن آب دهان با نبات:

مصرف نبات از جاری شدن آب دهان جلوگیری می کند. افرادی که هنگام خواب آب دهن آن ها جاری می شود بهتر است نبات را در چای یا آب جوش و یا هر نوشیدنی گرم دیگری حل کنند و بنوشند.

رفع بلغم:

جهت رفع بلغم پیشنهاد می شود مرتب نبات ، چای نبات ، قهوه و نبات ، آب جوش نبات و نبات داغ مصرف کنید زیرا بلغم موجب ابتلا به نقرس ، فلج شدن قسمتی از بدن ، پیسی و لقوه و رعشه می شود.

رفع ترشی دهان با نبات:

برخی از افراد در ساعات کاریشان به مواد غذایی دسترسی آسانی ندارند و مجبورند ساعت ها بدون مصرف هیچ مواد غذایی شدیدا کار کنند. بخش سلامت نمناک توصیه می کند این افراد بهتر است برای رفع ترش شدن دهان و جلو گیری از بوی بد یا مزه بد دهان از نبات بصورت نبات داغ ، چای نبات ، تکه های کوچک نبات استفاده نمایند.

نبات برای درمان تکرر ادرار:

افرادی که تکرر ادرار دارند و مثانه آنها ضعیف شده است و یا اصطلاحا به ضعف مثانه دچار شده اند بهتر است تکه کوچکی نبات در دهان خود قرار دهند و آن را بمکند . این روش و همچنین مصرف نوشیدنی های گرم نبات داغ برای درمان تکرر ادرار مفید است.

نبات برای افزایش سوخت و ساز:

نبات حاوی مقدارزیادی ساکارز است که خیلی سریع جذب بدن شده و سبب تقویت عضلات و افزایش سوخت و ساز چربی ها و مواد پروتینی در بدن می شود.

نبات برای درمان مشکلات گوارشی:

نباتی که از شکر تهیه شده از دیر هضم شدن غذا جلو گیری میکند و ضد ترش کردن و ضد آروغ زدن است و کرم های کدو یا کرمک انتهای روده بزرگ را درمان می کند. با مصرف نبات با هر ماده دیگری مانند چای، شیر، آب جوش و یا هر نوشیدنی گرم دیگری نشاط و آرامش را برای خود به ارمغان آورید. مصرف نبات برای درمان تنگی نفس ، تپش قلب مفید است.

مضرات مصرف نبات:

مصرف قند، شکر و نبات هم به میزان زیاد مضر است و برای افرادی که مشکل افزایش قندخون دارند ، توصیه نمی شود. نبات به علت رطوبت بسیار اندک، بافت سخت تری از قند داشته و شیرین تر است بنابراین برای افراد چاق و دیابتی منع مصرف دارد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین