کد خبر: ۳۵۸۳۷۳
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۵
این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین در مراجعاتی که مردم عزیز به نمایندگان محترم داشته و دارند، بحث قبض های نامتعارف گازبها در برخی مناطق، مورد انتقاد قرار گرفته است. از رئیس و اعضای کمیسیون محترم انرژی می خواهم با حضور وزیر محترم نفت این موضوع را با دقت بررسی کرده و صحن را در جریان بررسی های خود قرار دهند تا ان شاء الله شاهد برطرف شدن این مشکل نیز باشیم.


ایسنا: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: انقلاب اسلامی با رهبری دو امام حکیم، فرزانه و مقتدر ملت ایران را در سایه وحدت کلمه از ذلت و خواری به اوج عزت و اقتدار رسانید.

علی نیکزاد در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز یکشنبه (۹ بهمن) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در آستانه دهه مبارک فجر قرار داریم و لازم است این ایام الله بزرگ را تبریک عرض کنم.

وی افزود: انقلاب شکوهمند اسلامی بزرگترین نقطه عطف تاریخ ایران پس از پذیرش اسلام بود. این انقلاب شکوهمند با رهبری دو امام حکیم، فرزانه و مقتدر ملت ایران را در سایه وحدت کلمه از ذلت و خواری به اوج عزت و اقتدار رسانید و جا دارد خدای متعال را بابت این نعمت بزرگ شاکر باشیم. شکر این نعمت بزرگ در حفظ اصول و ارزش های اصیلی و انقلابی است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حکمرانی برآمده از انقلاب اسلامی یک الگوی بی بدیل است. مردم سالاری دینی، سازوکاری کامل تر و حقیقی تر از دموکراسی لیبرالیستی است و انقلاب اسلامی در ۴۴ سال گذشته ثابت کرده است که بدون وابستگی به شرق و غرب نه تنها می توان در برابر ابهت پوشالی استکبار ایستادگی کرد بلکه می توان بسیاری از قله ها را فتح کرد و در مسیر سایر قله ها با شتاب و سرعت در حرکت بود.

نیکزاد تاکید کرد: انقلاب اسلامی همانگونه که در بیانیه گام دوم تصریح شده است، بدون خیانت به آرمان هایش، در برابر همه‌ی وسوسه‌هایی که غیر قابل مقاومت به نظر می رسیدند، از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده است. ادامه مسیر انقلاب نیز، نیازمند نظریه پردازی و واژه پردازی جدید نیست، بلکه محتاج بازگشت به همان شعارهای اصیل است. مردم همچنان بر عهدی که با امام و رهبر خود بسته اند، استوار هستند و این مسئولان هستند که باید در خود تغییر ایجاد کنند.

وی اظهار داشت: برای طراحی حکمرانی آینده، نیازی به پشیمان شدن از شعارهای اصیل انقلاب نیست، بلکه مسیر مورد نیاز، بازگشت و رجعت آگاهانه به ارزش های سال ۵۷ است. خداخواهی، اخلاص در عمل، عشق به خدمت، عدالت طلبی، مردم سالاری، ساده زیستی مسئولان، تخصص‌گرایی، جوان باوری، فسادستیزی، پاکدستی، و دوری از سیاست بازی هایِ غیرصادقانه، شعارهای اصیل و دائمی انقلاب ماست و در غبار فتنه ها و غربالِ ایام، هر کس به این شعارهای اصیل التزام عملی نداشته باشد، به صورت خودکار توسط مردم پس زده خواهد شد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همین قدرت اصلاح از درون، در کنار قدرت جهت دهی از ناحیه ولایت مطلقه فقیه، رمز بقای این انقلاب و شعارها و آرمان هایش پس از ۴۴ سال است.

وی با بیان اینکه وفاداری و فداکاری مردم در تحمل انواع مشکلات و ناملایمتی ها، وظیفه ما مسئولان را سنگین تر می کند تا نه تنها، بیش از گذشته در حل مشکلات ایشان بکوشیم، بلکه شب از روز نشناسیم، اظهار داشت: مردم، بزرگترین پشتوانه های این انقلاب هستند و ما مسئولان نیز باید تلاش کنیم تا در قدردانی از نعمت انقلاب، خودمان را به مردم برسانیم.

نیکزاد بیان کرد: نکته دوم در باب سیاست خارجی است. دشمنان ملت ایران در ماه های گذشته، در یک جنگ ترکیبی تلاش کردند تا واقعیت مردم ایران را وارونه جلوه کنند اما اکنون که در این هدف، شکست سنگینی را متحمل شده اند، در تلاشند تا با بازی های سیاسی در عرصه های بین‌المللی، جمهوری اسلامی ایران را تحت فشار قرار دهند.

وی تاکید کرد: اروپا باید این واقعیت را بداند که بازی کردن در زمین امریکا، حیثیت و اعتبار اتحادیه اروپا را بیش از پیش در اذهان ملت های جهان خدشه دار خواهد کرد. توصیه ما به اروپایی ها این است که چشم های خود را به روی واقعیت ها باز کنند و منافع خود را پای امیال امریکایی ها ذبح نکنند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یک نیروی نظامی رسمی است و تلاش های مذبوحانه برای تروریستی خواندن سپاه قهرمان، وقاحتی نیست که از سوی ایران اسلامی بی پاسخ بماند.

وی ادامه داد: همکاران عزیز من در مجلس شورای اسلامی و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، طرحی را در این راستا تنظیم کرده اند که اعلام وصول شده است. ما منتظریم تا شاهد اصلاح رویّه اروپایی ها در تقابل با نظام اسلامی باشیم اما اگر این رویکرد تغییر نکند، قطعا خود را دست و پا بسته نمی بینیم و به نحو مقتضی، پاسخِ این شرارت ها را، تکان دهنده و بیدارکننده خواهیم داد. کافی است دولتمردان اروپایی، وحشت خود از دوران حکومت داعش را یادآوری کنند تا بفهمند که باید قدردان سپاه رشید و قهرمان باشند.

نیکزاد تاکید کرد: از همسایگان عزیزمان نیز می خواهیم در گرد و غبار مقطعی اروپایی ها، دچار اشتباه محاسباتی نشوند. این منطقه، متعلَق به ماست و حسن همجواری، همکاری و همدلی بین ملت ها و دولت های منطقه، یگانه راه نجات منطقه ی غرب آسیا از مشکلات است. عملکرد جمهوری اسلامی ایران نشان داده است که همواره به همسایگانی آباد، آزاد و مستقل می اندیشد و حُسن همسایگی را، همواره سرلوحه سیاست های خود قرار داده است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ملت های جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان دارای اشتراکات فرهنگی دیرین و ریشه دار هستند و پیوندهای خویشاوندی بین مردم دو کشور برقرار است. آنچه در روزهای اخیر در سفارت جمهوری آذربایجان در ایران اتفاق افتاد، ناشی از یک خصومت شخصی بوده است که باعث ناراحتی ما شد و پیگیری های لازم نیز صورت گرفت و ضروری است که از داوری های هیجان زده، اجتناب شود.

نیکزاد افزود: نکته سوم و پایانی اینکه، در ایام پایانی سال قرار داریم. بحمدالله بررسی بودجه سال ۱۴۰۲ در مجلس آغاز شده است. مجلس در این زمینه با رویکرد همکاری و هم افزایی، در کنار دولت ایستاد و همکارانم در کمیسیون های تخصصی و کمیسیون تلفیق در حال اصلاح و تکمیل بودجه پیشنهادی به نفع مردم هستند. از دولت انتظار می رود که در این ماه های پایانی سال، چند نکته را به صورت ویژه مورد توجه قرار دهد اولا تدوین لایحه برنامه هفتم توسعه، نیازمند کار شبانه روزی و مشورت و همراهی با همه کارشناسان در اندیشکده ها، دانشگاه ها و کمسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی است. امیدواریم دولت محترم در تدوین لایحه ای متفاوت، بیش از گذشته همت داشته باشد.

وی گفت: ثانیا کنترل قیمت ها و تنظیم بازار به ویژه بازار شب عید و ماه مبارک رمضان، یکی از فوریت های کشور است که نیازمند جدیت و برنامه ریزی پیشدستانه در دولت محترم است. ثالثا جا دارد از تلاش و مجاهدت دولت محترم که تابستان گرم امسال را با تامین برق و آبِ مورد نیاز، پشت سر گذاشت، تشکر کنیم. در روزهای گذشته نیز، دولت محترم توانست علی رغم همه مشکلاتی که در اثر کم کاری های گذشته ایجاد شده بود، بحران تامین گاز را با کمک مردم مدیریت کند، اما مردم و نمایندگان ایشان در مجلس، مُصرّانه و قاطعانه پیگیرند تا ان شاءالله با برنامه ریزی مطلوب، دیگر شاهد قطعی گاز در کشور نباشیم.

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین در مراجعاتی که مردم عزیز به نمایندگان محترم داشته و دارند، بحث قبض های نامتعارف گازبها در برخی مناطق، مورد انتقاد قرار گرفته است. از رئیس و اعضای کمیسیون محترم انرژی می خواهم با حضور وزیر محترم نفت این موضوع را با دقت بررسی کرده و صحن را در جریان بررسی های خود قرار دهند تا ان شاء الله شاهد برطرف شدن این مشکل نیز باشیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: به یاد داشته باشیم، اصلاح قیمت گاز یک ضرورت قطعی برای مشترکانِ بدمصرف و خانه هایی است که استخرهای خود را با گاز یارانه ای از جیب مردم فقیر گرم می کنند، نه روستائیان و مرزنشینان و شهروندان فهیم که حق طبیعی شان را دریافت می کنند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین