|
|
امروز: پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۳۶
کد خبر: ۳۵۶۹۱
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۳
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فیلترینگ و انسداد شبکه های اجتماعی و مجازی در کشور به لحاظ فنی امکان پذیر نبوده و اصولا با مسدود کردن موافق نیستیم.
محمود واعظی روز پنجشنبه در همایش فرماندهان بسیج استانی شرکت مخابرات ایران در سالن همایش های شرکت مخابرات استان خوزستان افزود: یک تفکر این است که فضای مجازی را مسدود کنیم و تفکر دیگر این است که ما حضور داشته باشیم و نقش آفرینی کنیم که ما به بخش دوم اعتقاد داریم.

وی گفت: اگر فضاهای مجازی و شبکه ها فیلتر شوند دو اتفاق خواهد افتاد یکی بازار فیلترشکن ها پررونق می شود و دیگری شبکه ها به دلیل زیاد بودن شکل مهاجرتی به خود می گیرند و کار کنترل به مراتب سخت تر خواهد شد.

وی گفت: فیلترینگ شبکه ها و سپس استفاده از انواع فیلترشکن نوین، نظارت و کنترل را پیچیده تر می کند ولی در فعالیت عادی امکان و بستر نظارت و کنترل کاراتر و دقیق تر فراهم می شود.

واعظی با تاکید بر اینکه بنا نداریم این روش ها را داشته باشیم اظهار داشت: مردم ما فهیم و همراه نظام هستند و ما باید نیازهای آنان را درک کرده و برای رضایت مندی مردم تلاش و برنامه ریزی کنیم.

وی با بیان دیدگاه دوم که معتقد است باید حداکثر بهره برداری را از این شبکه ها برای انتقال پیام ها و اطلاعات مورد نیاز داشته باشیم افزود: ما معتقد به این روش هستیم و در این خصوص باید از شبکه های بومی در کشور حمایت کرد و نیاز است حداقل 15شبکه داخلی و بومی در کشور فعال و راه اندازی شود.

وی به دیدار اخیر خود با مراجع عظام تقلید در قم و تاکید بر استفاده مناسب از فضای مجازی اشاره کرد و گفت: در این زمان که با فناوری بسیار نوین در جهان رو به رو هستیم تبلیغات به سبک سنتی کارآیی خود را ندارد و باید از فضای مجازی برای تبلیغات بهره گرفت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، بومی سازی قطعات در داخل و حمایت از تولید داخل ولو گران تر از مشابه خارجی را یکی از اولویت های این وزارتخانه بیان کرد و گفت: هرچقدر زیرساخت های مورد نیاز در داخل را فراهم و در آن سرمایه گذاری کنیم بخش خصوصی سه تا چهار برابر بیشتر از ما در بخش ارتباطات سرمایه گذاری خواهد کرد.

واعظی افزود: حجم بالایی از منابع مالی در این حوزه مرتب در حال گردش است که درصد قابل توجهی از آن در خارج است در حالی که فرزندان این مرز وبوم می توانند بسیاری از نمونه های خارجی را در داخل بسازند و آن را تجاری کنند.

وی تاکید کرد: آنچه در کشور تولید شود حتی گران تر از مشابه خارجی ، آن را خریداری می کنیم چون اشتغال در کشور و رونق بازار داخلی نیز برای ما مهم است.

واعظی با اشاره به درآمدهای سرشار نفت در سال های گذشته و واردات قطعات مورد نیاز از خارج به ویژه چین گفت: قبلا نیز بنا بود سه هزار کیلومتر فیبرنوری از ترکیه خریداری شود ولی جلوی آن را گرفتیم و به سمت تهیه و تولید در داخل روی آوردیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش، انجام پژوهش ها وتحقیقات، ارتباط هرچه بیشتر اپراتورهای داخلی با شرکت های دانش بنیان را مورد تاکید قرار داد و گفت: سرمایه های بسیار خوبی در مجموعه ما وجود دارد که بسیج مهمترین آن است و بسیج باید در این زمینه کمک کند.

واعظی روز پنجشنبه در سفر به خوزستان یکصد پروژه مخابراتی، ارتباطی و فناوری اطلاعات را در استان افتتاح کرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین