|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
کد خبر: ۳۵۳۳۹
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸
دادستان کل کشور در جمع فعالان اقتصادی بخش خصوصی با بیان اینکه بی رونقی اقتصادی موجب افزایش ورودی پرونده ها در دستگاه های قضایی می شود گفت: اقدامات دستگاه های قضایی بر رونق اقتصادی تاثیر مستقمیی دارد
حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رییسی صبح دوشنبه در نشست صبحانه کاری با فعالان اقتصادی بخش خصوصی کشور که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، تصریح کرد: مشکلات اقتصادی در کشور یک عکس العملی دارد که آثار آن به طور مستقیم در پرونده های قضایی مشاهده می شود.

وی با بیان آنکه برخورد با روابط ناسالم به رونق اقتصادی کمک قابل توجهی می کند، اظهار داشت: تهدید رونق اقتصادی، فساد اقتصادی است که همگان باید با این فساد به عنوان یک ضد ارزش برخورد کنند.

رییسی با بیان اینکه رونق اقتصادی کشور یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، افزود: تحقق رونق اقتصادی کشور در همکاری و تعامل همه بخش های کشور صورت می گیرد و در این خصوص دولت، مجلس، دستگاه قضایی، بخش خصوصی، سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی باید یک همکاری همگانی و منسجم داشته باشند.

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه تصدی گری دولت باید کاهش پیدا کند و در مقابل نظارت آن افزایش داشته باشد، گفت: تجربه به خوبی نشان داده که دولت متصدی خوبی برای مدیریت بنگاه های بخش های خصوصی نیست.

وی سپس به اصل 44 قانون اساسی کشور اشاره کرد و ادامه داد: از نکات مهم این اصل که مورد تاکید مقام معظم رهبری هم می باشد مساله توانمندسازی بخش خصوصی است البته این توانمندسازی ساز و کارهای خود را دارد که باید بدان توجه ویژه ای داشت.

وی با بیان اینکه با نگاه به تاریخ اقتصاد ایران متوجه می شویم که گرایش به دلالی همیشه وجود داشته، اظهار داشت: باید این گرایش تحت مراقبت و نظارت ویژه قرار گیرد زیرا توجه به ارزش های حاکمیتی در نوع تولید نقش بسیار مهمی دارد.

وی سپس با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی در خصوص مسایل اقتصادی کشور، اظهار داشت: دفاتر حمایت از سرمایه گذاری در دستگاه های قضایی شکل گرفته است چرا که باید از سرمایه گذاری در کشور به صورت قانونمند حمایت کرد.

رییسی با بیان اینکه پیگیری تخلفات اقتصادی نباید به توقف فعالیت آن بنگاه اقتصادی منجر شود، افزود: توسعه داوری یکی دیگر از اقدامات قوه قضایی است که در خصوص پرونده های اقتصادی مورد توجه قرار داده ایم زیرا توسعه داوری به طور قطع ورودی پرونده ها به دادگستری را کاهش خواهد داد.

دادستان کل کشور از رونق صلح و سازش در پرونده های اقتصادی خبر داد و گفت: این موضوع می تواند نقش موثری در حل مشکلات به وجود آمده در حوزه اقتصادی و میان اصناف داشته باشد که در این خصوص ضوابط داوری باید مورد بازنگری قرار گیرد.

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه دستگاه قضا بنا دارد پرونده های اقتصادی را به صورت تخصصی مورد رسیدگی قرار دهد، تصریح کرد: دستگاه قضا بنا دارد پرونده های اقتصادی را به قضاتی ارجاع دهد که آنها با مسایل اقتصادی آشنایی اجمالی داشته باشند.

رییسی سپس افزود: مساله اقتصادی و رونق آن یک امر واقعی است که اراده جدی تمام دولتمردان و مسولان کشور را می طلبد ضمن آنکه راه برون رفت ما از مشکلات اقتصادی از جمله تحریم ها، اقتصاد مقاومتی و رونق اقتصادی است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین