کد خبر: ۳۴۷۹۳۵
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۴
نیمی از جمعیت جهان تا سال ۲۰۱۵ فقط در ۶ کشور که در بالا نام آن ذکر شد متمرکز بود. به استثنای نیجریه که آن زمان هفتمین کشور پرجمعیت بود، از آن زمان برزیل را پشت سر گذاشته و به رتبه ششم رسیده است.

سازمان ملل‌ متحد پیش‌بینی کرد جمعیت جهان تا پایان سال ۲۰۲۲ از هشت میلیارد نفر خواهد گذشت. در حال حاضر بیش از نیمی از کل مردم جهان تنها در هفت کشور زندگی می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از ویفروم، این هفت کشور شامل چین، هند، ایالات متحده، اندونزی، پاکستان، نیجریه و برزیل است. اگرچه چین بیشترین جمعیت جهان را دارد، انتظار می‌رود هند در سال ۲۰۲۳ به پرجمعیت‌ترین کشور جهان تبدیل شود.

چین بزرگترین جمعیت جهان(با ۱.۴۲۶ میلیارد) را دارد اما انتظار می‌رود هند(با ۱.۴۱۷ میلیارد) سال آینده این عنوان را به خود اختصاص دهد.

پنج کشور پرجمعیت بعدی ایالات متحده، اندونزی، پاکستان، نیجریه و برزیل هستند که با هم جمعیت کمتری نسبت به هند یا چین دارند. در واقع جمعیت چین بیشتر از کل جمعیت اروپا(۷۴۴ میلیون) یا قاره آمریکا(۱.۰۴ میلیارد) و تقریبا برابر با جمعیت تمام کشورهای آفریقا(۱.۴۲۷ میلیارد) است.

نیمی از جمعیت جهان تا سال ۲۰۱۵ فقط در ۶ کشور که در بالا نام آن ذکر شد  متمرکز بود. به استثنای نیجریه که آن زمان هفتمین کشور پرجمعیت بود، از آن زمان برزیل را پشت سر گذاشته و به رتبه ششم رسیده است.

با این حال رشد جمعیت اخیر در بقیه جهان سریع‌تر از این کشورها بوده است؛ به این معنا که ۶ کشور برتر اکنون اندکی کمتر از نیمی(۴۹ درصد) از مردم جهان را در خود جای داده‌اند. با احتساب جمعیت ۲۱۵ میلیون نفری برزیل هفت کشور پرجمعیت جهان ۵۱.۷ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد.

انتظار می‌رود جمعیت جهان در سال ۲۰۵۰ به ۹.۷ میلیارد نفر و در سال ۲۱۰۰ به ۱۰.۴ میلیارد نفر برسد. همچنین رشد جمعیت در جنوب صحرای آفریقا متمرکز خواهد شد که تخمین زده شده ۲۹ درصد از کل تولدهای جهان در سال گذشته در آنجا ثبت شده است.

در سال ۲۰۲۱، نرخ باروری کل در جنوب صحرای آفریقا ۴.۶ تولد برای هر زن، معادل ۲ برابر میانگین جهانی ۲.۳ تولد در هر زن و سه برابر میانگین جهانی در اروپا و آمریکای شمالی(۱.۵ تولد برای هر زن) و در شرق و جنوب شرق آسیا (۱.۵ تولد برای هر زن) است.  

ا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین