کد خبر: ۳۴۵۰۶
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۰
مسکو که مدتی است به دلیل تحریم های اتحادیه اروپا و آمریکا دچار مشکل شده، قصد دارد با کمک پکن و اجرای طرحی مشترک، روزنه ای برای رهایی از فشارهای اقتصادی بیابد.

این کشور که پیشتر نیز تلاش های گسترده ای را جهت همکاری با کشور چین جهت تولید هواپیماهای غیرنظامی با برد مسافت کوتاه شروع کرده بود، قصد دارد دامنه فعالیت خود را با تقویت بخش تولیدات هوایی بیش از پیش گسترش دهد.

رادیو بین المللی چین، روز شنبه اعلام کرد: چین و روسیه به زودی همکاری های مشترکی برای ساخت هواپیماهای غول پیکر و دور پرواز مسافری آغاز می کنند.

رادیو چین به نقل از «یوری آدامز لیو سوری» از مسوولان یکی از شرکت های هواپیماسازی روسیه گفت: هدف از اجرای این طرح، رقابت با تولیدات شرکت های هواپیماسازی بویینگ و ایرباس از جمله بویینگ 787 و ایرباس A380 است.

وی دلیل انتخاب چین برای اجرای این طرح مشترک را رشد قابل توجه پکن در حوزه فناوری هوا فضا دانست و اعلام کرد: روسیه مایل است با چین در زمینه تولید هواپیماهای مسافری جدید همکاری داشته باشد.

«لیو سوری» پیش بینی کرد که این همکاری مشترک منجر به تصاحب 10 درصد بازار جهان در سال های آینده شود و محصول مشترک دو کشور، به رقیبی نیرومند برای شرکت های بویینگ و ایرباس تبدیل شود.

این مسوول شرکت هواپیماسازی روسیه گفت: این هواپیما با دو موتور پرقدرت با قابلیت استفاده از مواد ترکیبی قادر خواهد بود 200 تا 300 مسافر را در مسافت های طولانی تا 12 هزار کیلومتر جابجا کند.

«دمیتری روگوزین» معاون نخست وزیر روسیه نیز پیشتر از اجرای طرحی مشترک جهت ساخت هواپیماهای دور پرواز و همچنین ساخت بالگردهای سنگین با چین خبر داد و گفت: دو کشور در این زمینه به پیشرفت های قابل توجهی رسیده اند.

او گفت: قرار است محصول مشترک دو کشور چین و روسیه، با هواپیماهای رقیب خود یعنی بویینگ و ایرباس رقابت کند که اکنون 80 درصد بازار هواپیماهای دور پرواز را در اختیار دارند.

چین اکنون در زمینه سرمایه گذاری، بازاریابی و فناوری شرایط مناسبی دارد و روسیه نیز در زمینه طراحی و پژوهش های علمی از قدرت زیادی برخوردار است.

به باور کارشناسان، این همکاری مشترک برای دو کشوری که از ویژگی های خوب و منحصر به فردی برخوردارند، می تواند زنگ خطر را برای شرکت های هواپیماسازی بزرگ دنیا به صدا در آورد.

چین که چند سالی است با راه اندازی مراکز پژوهشی، علمی و فنی، همکاری های گسترده ای را با کشورهای مختلف شروع کرده، همواره تلاش دارد برای ساخت محصولات مربوط به صنعت هوا فضای خود بیشتر از محصولات بومی استفاده کند.

چین پیشتر نیز قراردادی با شرکت هواپیمایی خصوصی «هنان ابروی ایرکرافت» روسیه منعقد کرد که بر اساس آن مقرر شد کارخانه این شرکت هواپیماسازی تا سال 2018 در شهر «ژنگ ژو» ، مرکز استان «هنان» راه اندازی شود.

بر اساس توافقی که دو سال پیش بین مسوولان هواپیمایی دو کشور صورت گرفت، قرار است در این کارخانه مونتاژ هواپیمای سوخوی سوپرجت - 100 صورت گیرد.

سوخوی سوپرجت - 100 قادر به حمل 98 مسافر برای مسافت چهار هزار و 400 کیلومتری و با حداکثر سرعت 900 کیلومتر در ساعت است.

سوخو سوپرجت نخستین هواپیمای غیرنظامی است که پس از فروپاشی شوروی تولید آن در روسیه توسعه پیدا کرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین